Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Toυρκοι-Αιγύπτιοι-Λίβυοι και Αυστριακοί διεκδικούν το φυσικό αέριο νότια της Κρήτης και σε λίγο θα διεκδικήσουν και το …νησί!!


Την όρεξη γειτονικών κρατών και ξένων εταιριών, άνοιξαν οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και φυσικού αερίου στις νότιες θάλασσες της Κρήτης και συγκεκριμένα στη λεγόμενη Λεκάνη του Ηροδότου- στην Ιεράπετρα, ανοιχτά της Μεσαράς και νότια των Χανίων.



Έτσι, μετά τους Τούρκους που έχουν ήδη χαρακτηρίσει «γκρίζα ζώνη» τη Γαύδο, ήρθε η σειρά των Λίβυων να αμφισβητήσουν το δικαίωμα της νησίδας σε υφαλοκρηπίδα.


Αλλά και η αυστριακή κρατική εταιρία πετρελαίων OMV, όχι μόνο προχώρησε σε έρευνες νότια της Ιεράπετρας χωρίς προηγούμενη άδεια της ελληνικής κυβέρνησης και ρωτάμε εμείς….. (ποίας ελληνικής κυβέρνησης ;;), αλλά, σε μελέτη που εκπόνησε, χαρακτηρίζει απροσδιόριστο το καθεστώς της θαλάσσιας περιοχής, την οποία περιγράφει ως ανήκουσα στην δικαιοδοσία της Αιγύπτου.


Με άλλα λόγια η Αυστριακοί αμφισβητούν τα υδάτινα και γεωγραφικά μας σύνορα !!  και κάνουν ότι γουστάρουν.


Αυτά και μόνο τα γεγονότα δεν αφήνου άλλα περιθώρια στους εναπομείναντες Έλληνες ότι η κυβέρνηση του ΓΑΠ..έχει ξεπουλήσει τα πάντα.


Όσο για την Κρήτη μας σύντομα θα δούμε.. πράματα και θάματα !! μιας και αρκετές  οικονομικά οικογένειες των πετρελαίων κατά καιρούς έχουν πει ότι θέλουν την «Κρήτη αυτόνομη» ρίχνοντας στην παγίδα πολλούς ανιστόρητους συμπατριώτες μας περί δήθεν συμφωνιών του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΎ βΕΝΙΖΈΛΟΥ για δημοψήφισμα το 2012 …με το σκεφτικό.. μένουμε η φεύγουμε από την Ελλάδα .


Ίσως για πρώτη φορά ανησυχούμε πραγματικά παρ’όλο  ότι αν και παρακολουθούμε πάνω από 25 χρόνια αυτήν την προδοτική πορεία ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην «Τελική Προδοσία της Κρήτης».


Κρίμα στους αγώνες και στις θυσίες ενός λαού που το αίμα των Ηρώων της πάει χαμένο !!
Κρίμα στους συμπατριώτες μας που πίστεψαν μια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους.


Κρίμα στους συμπατριώτες μας που δυστυχώς αν και βλέπουν ότι έρχεται η καταστροφή και θα βάλουν Οθωμανούς να τους κυβερνήσουν ΚΑΙ  δεν έβγαλαν την κομματική τσίμπλα για τα παιδιά τους και το μέλλον τους …και έδωσαν την ψήφο στο Πα.Σο.Κ.
ΚΡΊΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ.
Κ.Π
5-12-2010 

Δεν υπάρχουν σχόλια: