Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Όταν η (Δημοκρατία τους) κινδυνεύει !!!

Οι μάσκες έπεσαν… και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο πολιτικοί της αρπαχτείς αλλά επιστρατεύουν και δήθεν αγανακτισμένους !! για να αποδείξουν ότι δεν αστειεύονται.
Παρακολουθούμε από τις πρωινές ώρες το video της ντροπής..που δείχνει την άδικη επίθεση εις βάρος του Βουλευτή της Ν.Δ Κωστή Χατζηδάκη και πραγματικά θα πρέπει να αρχίζουμε να τρομάζουμε !! και να αναρωτηθούμε έως που θα το πάνε οι κυβερνώντες  το τρενάκι της καταστροφής .
Εάν αυτό το γεγονός γινόταν επί μη Σοσιαλιστικής κυβέρνησης θα είχε γίνει το έλα να δεις ! οι γνωστοί -άγνωστοι  θα είχαν ξηλώσει και τους σταυρούς από τα νεκροταφεία για να οπλιστούν!! Οι πράσινοι  βουλευτές θα είχαν στρατοπέδευση στην Κατεχάκη και θα ζητούσαν τα κεφάλια των υπευθύνων σαν τον Αϊ Γιάννη.
Ενώ τώρα ;;;
Kαι ο Χ. Παπουτσής δεν θα Ιδρώσει το αυτάκι του !! και μπορεί να ζητήσει και την ευθύνη από τον Κωστή Χατζηδάκη που βρέθηκε σε λάθος τόπο και στιγμή στο σημείο εκείνο.   
Και επειδή και άλλη φορά έχω δημόσια τοποθετηθεί για την Ελληνική δικαιοσύνη ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά !! δεν πιστεύω ότι θα κινηθεί για την τιμωρία των τραμπούκων και φασιστοειδών δολοφόνων..γιατί αυτό που έγινε μόνο σαν απόπειρα δολοφονίας μπορεί να χαρακτηριστεί.
Όλα αυτά που είδαμε !! αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία όχι μόνο κινδυνεύει από τους κυβερνώντες !! αλλά οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο ….όσο για το σύνθημα μετά ξύλου «κλέφτες –κλέφτες» θα έπρεπε να ακουγόταν επί κυβερνήσεως Σημίτη… τώρα είναι αργά .
Άλλωστε οι κλέφτες αυτούς που εννοούν οι τραμπούκοι … απολαμβάνουν και υψηλούς μισθούς ! και κυβερνητικές θέσεις και ασυλία αλλά και θράσος…. και είναι αυτοί  που  κυβερνάνε σήμερα που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο σε μια Ελλάδα που δεν μας ανήκει πλέον.
Για αυτό έδωσαν το σύνθημα… τρομοκρατήστε αυτούς που μας τρομοκρατούν ότι θα μας ρίξουν !!! αυτήν την Ελλάδα έφτιαξαν μόνο και μόνο γιατί κινδυνεύει η δική τους (Δημοκρατία).
Γ.Μ 16-12-2010 

Δεν υπάρχουν σχόλια: