Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δεν σας πιστεύω !! κύριε Γεώργιε Α. Παπανδρέου.Εγώ o Γ.Μ , ένας πολίτης που «μέμφθηκα» από τον πρόεδρο της (Ελληνικής)….. Δημοκρατίας

Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου….. είπε !!!!!
Το Πα.Σο.Κ ..είναι το κόμμα του λαού !
Eίπατε  :

Είστε Ψεύτης !: Μπούρδες και μαλακίες ..είναι  το κόμμα  της αρπαχτής !! είναι το κόμμα του Σημίτη, του Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου,του Λαλιώτη,του Παπαντωνίου, του Σμπώκου, του χρηματιστηρίου ,της απάτης και του ψεύδους !!
Eίπατε: Λεφτά υπάρχουν,Βρήκαμε πολλά λεφτά… πούντα ρε μεγάλε ;;
Είστε Ψεύτης !:Όντως βρήκε λεφτά αλλά όχι για τον λαό αλλά για τους ευρωπαίους νταβατζήδες,… βρήκε λεφτά για τις αυξήσεις των μισθών των Βο…λευτών !
Βρήκε λεφτά για να έχει 50 υπουργούς…. άχρηστους για την Ελλάδα ,βρήκε λεφτά για την εξασφάλιση του μέλλοντος των συνεργατών του και των (Αμίσθων συμβούλων του) κάθε καρυδιάς καρύδι !!
Eίπατε : Aναλάβαμε την Ελλάδα γιατί οι κλέφτες της Ν.Δ ήθελαν να την πάνε πίσω ,να πάνε πίσω την ευημερία των πολιτών.
Είστε Ψεύτης !: η Νέα Δημοκρατία πήγε πίσω την ευημερία του λαού ;; λάθος… η κατρακύλα ξεκίνησε από τον (μεγάλο) εκσυγχρονιστή «Νάνο» της πολιτικής ζωής τον Κώστα Σημίτη… αλλά για εσάς mister ΓΑΠ δεν υπάρχει τίποτα μεμπτόν!!
Το χρηματιστήριο ,τα φρουτάκια, το κλέψιμο των ταμείων ,η ψεύτικη έκθεση στην Ε.Ε για να μας βάλει με το έτσι θέλω στο euro δεν ήταν εγκλήματα αυτά..ε ;; 
Eίπατε : .Δεν χρειάζεται να ζητήσουμε από πουθενά «Βοήθεια» μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αρκεί να μειώσουμε τις σπατάλες..καλώς και εμείς πέσαμε στην.. λούμπα !!
Είστε Ψεύτης !:Eνώ ήξερες ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά (άντε να σας πιστέψουμε για την οικονομική πολιτική της Ν.Δ).. ένα ολόκληρο χρόνο έσκουζες για εκλογές και τη σωτηρία της Ελλάδος από την σπατάλη της κυβέρνησης Καραμάνλη και τελικά το (πετύχες)… γιατί το έκανες αυτό ;;
Απέδειξες εσύ και οι συνεργάτες σου ότι το κόλπο ήταν πολύ μεγάλο και πιστεύω..όχι μόνο επικερδές για εσάς !! και ο νοών νοήτο !!
 Έκανες συνομιλίες και με τους διεθνείς οικονομικούς παράγοντες των Η.ΠΑ που χρόνια τώρα ζητούσαν να πατήσουν πόδι στην εθνική μας κυριαρχία και εσύ ήσουν  ..ο καλύτερος «Μεσίτης» μπράβο σου!
Eίπατε : Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες..και στις Ελληνίδες!
Είστε Ψεύτης !:Αυτό αλήθεια γιατί το είχατε κάνει «καραμέλα»;; αφού δεν το πιστεύετε.
Αλήθεια τι θα γίνει από τώρα και ύστερα ;;
Oι φίλοι σας και όχι δικοί μας Τουρκαλάδες θα μπουν στο Αιγαίο;
Θα μπουν στην Κρήτη ; ,μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε για την εθνική προδοσία της Αυτονομίας ;
 Ετοιμάζουν πολλά λαμόγια πετρελαιάδες εκεί την προδοσία και τους ξέρετε αλλά, …καλός ο ρόλος της…. πάπιας !!!   
Θα μπουν και σε άλλα νησιά μας;
Θα μπουν στην Θράκη …εκεί μπήκαν ήδη δεν το πήρατε χαμπάρι ;
οι Αλβανοί θα μπουν στην Ήπειρο…ε;;
 Ελευθερία εισόδου στην Ελλάδα …από τώρα και ύστερα για τους Αλβανούς..μπείτε  αλέστε και αλεστικά μην δώσετε !!
 Τι αλήθεια περιέχει το μενού της εξωτερικής σας πολιτικής;;
Έχω αρχίσει να ανησυχώ… και φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και εκεί που είχα συνηθίσει την λειτουργία από την εκκλησία στην γειτονιά μου θα ακούσω τον Ιμάμη !! και θα τα παίξω !! 
Eίπατε : η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ επενδύει στην νεολαία για ένα καλύτερο μέλλον.
 Είστε Ψεύτης !: .ΕΕΕ !! μήπως και την νεολαία την είδες στον ύπνο σου ;;;
Eχεις καταλάβει ότι όλα τα νιάτα ετοιμάζουν βαλίτσες;; ;
Όχι σαν τις δικές σου !! γιατί εσύ επιστρέφεις..έχεις εξασφαλίσει μισθό-πριμ παραγωγικότητας, τσάμπα μετακινήσεις με αεροπλανάκι μαγκιόρικο !! αλλά και καταθέσεις…
Ενώ τα νέα παιδιά με το σχέδιο σου για μια (καλύτερη Ελλάδα) φεύγουν Γιώργοοοοο… ξύπνα και μάλιστα με δανεικά λεφτά για τα εισιτήρια τους ….και δεν το θέλουν αυτό.
 Το θέλουν όμως οι νταβαντζήδες που μας έφερες εσύ εδώ να μας πηδήξουν, και από πάνω να μας λένε και «καλό κουράγιο»..γίνετε Γιώργο μου δεν γίνετε !!
 Eίπατε : η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ είναι μαζί με τον εργαζόμενο με τον αγρότη με τον μικρομεσαίο !!
Είστε Ψεύτης !:Ναι Γιώργο μου πραγματικά σε πιστεύουμε..τσάμπα πήγαν τα δακρυγόνα στο λιμάνι..όχι βέβαια..αλλά δεν μας είχες πει Γιώργο μου τότε ότι θα έλθεις και θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους οι άνθρωποι.
Για ποιον εργαζόμενο μιλάς εσύ και οι συνεργάτες σου όπως, ο Λοβέρδος ,ο Κουτρουμάνης  η Κατσέλη, ο έξα πόδώ ,ο Παπακωσταντίνου ο Ρέππας και το κινητό κρεοπωλείο ο Πάγκαλος..τι πατριώτης αλήθεια !!
Εσύ και οι συνεργάτες σου τα κάνατε πλακάκια με τους επιχειρηματίες, με τους εφοπλιστές, και με άλλους κολλητούς σας .
Πρόσφατα δε τους χαρίσατε πάνω από 50 δις euro γιατί οι καημένοι δεν έχουν να πληρώσουν την εφορία ενώ τον λαό τον πάτε… Γαμιόντας ,και αν δεν πάει στην εφορία ο απλός πολίτης που δεν έχει κολλητάρια πολιτικούς τον πάτε στην σε σουίτα του κορυδαλλού!
Eίπατε: Δεν θα κάνουμε αυξήσεις στο Φ.Π.Α δεν θα αυξήσουμε τα τιμολόγια στις ΔΕΚΟ-ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ τρόφιμα φάρμακα ,κ.α
 Είστε Ψεύτης !: Ππρρρρ κρύο αστείο ήταν αυτό σίγουρα..ε ;; Εχεις καταλάβει ότι εσύ και οι πολιτικές ύαινες σου δεν αφήσατε τίποτα όρθιο !!
 Άντε λοιπόν καιρός να βάλετε χέρι και στις κηδείες… και κάτι σημαντικό φορολογήστε και τους τάφους… πάνω από τρία χρόνια ξάπλα …..α πολύ πάει για αυτό ,στείλτε περαίωση κάτι θα βγάλετε και από εκεί!!
Eίπατε: Τα περήφανα γηρατειά είναι το Α& το Ω της χώρας..είναι αυτοί που χρόνια μόχθησαν και τώρα  πρέπει να απολαύσουν την ζωή του με αξιοπρεπείς συντάξεις και ψυχική ηρεμία αρκετά κουράστηκαν στην ζωή τους.
Είστε Ψεύτης !:Για αυτό φροντίσατε καταλλήλως !! Τους κόψατε τις συντάξεις ,τα δώρα ,τα φάρμακα και τους δουλεύετε και από πάνω! Αυτό λέγετε «Πασο-κικός κανιβαλισμός» !!
Μάθετε λοιπόν ότι αυξήθηκαν τα εγκεφαλικά και στους γέρους αλλά και στους νέους… αυξήθηκαν οι θάνατοι, αλλά κερδισμένοι βγαίνουν οι γιατροί και τα γραφεία κηδειών… καθώς επίσης και τα καφενεία που κάνουν τα Μνημόσυνα..αλλά από ότι μαθαίνω… τέρμα το κονιάκ ,τέρμα τα κουλουράκια και για αυτό σας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι φουρναρέοι και οι κάβες.
Eίπατε : η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ θα διαφυλάξει την εθνική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπεια του…. ΕΘΝΟΥΣ.
Είστε Ψεύτης !: Θέλω μια φορά πραγματικά να σας πιστέψω ! αλλά δεν μπορώ..φοβάμαι ότι έρχονται τα χειρότερα..άλλωστε ο «Καλλικράτης» που με τόση θέρμη υπερασπιστήκατε μου φέρνει στον μυαλό μου το ίδιο σχέδιο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και του άλλου μωρέ μου ξεφεύγει το όνομα του στην Γιουγκοσλαβία.
Είδατε και εκεί ..ε..μειονότητες κτλ., και το αποτέλεσμα σπέσιαλ..μιας και δοκιμάστηκαν νέα όπλα και κινήθηκε μπόλικο χρήμα στις τράπεζες των Η.ΠΑ !!
 Eίπατε: Έχουμε σχέδιο για ένα καλύτερο αύριο!! για ένα καλύτερο μέλλον..η Ν.Δ πάσχιζε μόνο για την οπισθοδρόμηση του λαού.
Είστε Ψεύτης !: Το σχέδιο σας ήδη σε ένα χρόνο ΑΠΕΤΥΧΕ !
Το μέλλον μόνο σαν παρελθόν και τις καλύτερες ημέρες που ζήσαμε μπορώ από τώρα και ύστερα να αναπολώ.
Όσο για την οπισθοδρόμηση της χώρας, σας καθιστώ εσάς υπεύθυνο..και πιστεύω ότι όταν θα έλθει η ώρα θα το καταλάβει και ο λαός και θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω μάλιστα.
Αυτά για τώρα..
Μάλλον το καλό κουράγιο για την παραπέρα πολιτική σας πορεία θα το χρειαστείτε εσείς και τα (τσακάλια) οι συνεργάτες σας που απεδείχθησαν ότι μόνο σαν ύαινες μπορούν να ζήσουν.
Όσο για εμάς θα τα καταφέρουμε χωρίς εσάς και με πιο πολύ μυαλό… μιας και θα ακούμε για οικογένειες «Παπανδρέου-Μητσοτακέϊκο-Καραμανλήδες κ.α» και θα τους κόβουμε νωρίς το πολίτικο ανάστημα τους .
Ίσως σαν πολιτικοί νάνοι να είναι ακίνδυνοι για την πατρίδα μας για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες… αλλά που να το καταλάβετε εσείς αυτό… υπήρξατε ποτέ… Έλληνας !!  
Πατριώτες καλή λευτεριά για την Ελλάδα μας ρε Γαμώτο, και Καλές Γιορτές ..όσο για την Καλή Χρονιά αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς… αρκεί να ξυπνήσουμε !!!!!!!
Γ.Μ
12-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: