Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μας δουλεύουν κανονικά και ο Γιωργάκης και Ο Αντωνάκης !!!!«Τα ίδια πιλά είναι και οι δύο»

Μέσω των ΔΕΚΟ έκαναν βήµα συναίνεσης το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., η οποία - λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση Παπανδρέου και Σαµαρά - αποφάσισε να υπερψηφίσει τις οριζόντιες µειώσεις αποδοχών των εργαζοµένων στους δηµόσιους οργανισµούς και επιχειρήσεις.
Μάλιστα, η αξιωµατική αντιπολίτευση έσπευσε να συµφωνήσει και στις µειώσεις αποδοχών στις εισηγµένες ΔΕΚΟ, πριν ακόµα στείλει τη σχετική επιστολή στις διοικήσεις ο υπουργός Οικονοµικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Nα λοιπόν που δεν χωρίζει τίποτα το Πα.Σο.Κ από την Νέα Δημοκρατία!!!
Και οι δύο αρχηγοί ..κολλητάρια είναι ,..απλά κονταροχτυπιούνται με πλαστικά σπαθιά για τους μουζίκους και ηλίθιους ψηφοφόρους.
Στο χωρίο μου λένε… «Τα ίδια πιλά είναι και οι δύο»… που σημαίνει {Τα ίδια σκατά}, αυτό για να καταλάβουμε όλοι οι έλληνες το πόσο πολύ μας δουλεύουν.
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το ότι  μας αποκαλούν και Μαλάκες.
Πια εμπιστοσύνη μπορεί κάποιος να έχει σε αυτούς του δύο κηφήνες πολιτικούς ;;;
O Γιωργάκης λέει στον Αντώνη …ότι αφού τους κάνω «Κλύσμα» και δεν μιλάει κανείς..όταν θα έλθεις εσύ στην εξουσία θα τους λες παραμύθια για μένα όπως ότι έλεγα εγώ για το Καραμανλή και θα τους πηγαίνεις Γ……ώντας!
Ναι ρε Αντώνη ότι σου λέω… το θέμα είναι η …κονόμα η δική μας ,Βάλε και ένα δικό σου Πρόεδρο της Δημοκρατίας επάνω..να λέει κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα-και τον Δεκαπενταύγουστο..ένα Χρόνια Πολλά και καθάρισες..φιλαράκι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ …πόσα άλλα αλήθεια θέλουμε να μας κάνουν για να καταλάβουμε ότι δεν ήμαστε τα δικά τους πιόνια στην βρώμικη σκακιέρα τους ;;;
Γ.Μ 14-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: