Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ ….ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ…ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ !!!!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ανατροπή!
 Νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Βαγγέλης μάλλον ΔΕΝ αυτοκτόνησε !
Το σώμα του νεαρού Βαγγέλη βρέθηκε σχεδόν μέσα στο δρόμο...
Το ζευγάρι που τον βρήκε περνούσε από εκεί με το αυτοκίνητο και κόλλησε... Έτσι βρέθηκε το άψυχο σώμα του άτυχου Βαγγέλη.
Μια γυναίκα που μένει πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος είπε ότι εκεί είχε πάει με τον σύζυγό της πριν μερικές ημέρες και δεν είδαν το νεκρό παιδί..... Πώς γίνεται αυτό;
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ; 
H λεπτομέρεια στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη που ανατρέπει τα πάντα...
Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά για τόπο του εγκλήματος. 
Βρέθηκε, λένε και ένα μαχαίρι 2-3 μέτρα μακριά από το σώμα του προς το αριστερό του χέρι και διατυπώνεται η σκέψη ότι ως αριστερόχειρ θα μπορούσε να κόψει τη φλέβα του δεξιού του χεριού και έτσι δικαιολογείται η θέση του μαχαιριού.
Δεδομένο είναι επίσης ότι συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτομική Σχολή τον βασάνιζαν πολύ σοβαρά για τις αντοχές ενός 20χρονου παιδιού.
Πάμε τώρα στα ερωτηματικά.
Η Αστυνομία από την ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ είχε υποψίες για θάνατο του παιδιού κοντά στη Σχολή.
Η Σχολή είχε επίσης υποψίες ότι ο Βαγγέλης ίσως ήταν νεκρός.
Γιατί πιπιλίζουν όλοι τη βολικότερη εκδοχή, αυτή δηλαδή της αυτοκτονίας;
Γιατί να μην τον έχουν δέσει ώστε να τον κρατήσουν ακίνητο, να του έχουν κόψει τις φλέβες, και στη συνέχεια ενώ ο Βαγγέλης θα ήταν αναίσθητος να μεταφέρουν το σώμα του ημιθανές η νεκρό εκεί;
Η Αστυνομία πρέπει να κληθεί να εξηγήσει αν πέρασε από το δρόμο εκείνο, αν κινητοποίησε τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ στην ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ σχεδόν περιοχή και αν όχι κάποιοι πρέπει να γίνουν κατηγορούμενοι, είτε είναι αυτοκτονία (ελάχιστα το πιστεύουμε) είτε είναι δολοφονία.
Και κάτι ανατριχιαστικό !!!!
Τι έκανε η παρέα των κρητικών …που όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία σύντομα θα βρεθούν ενώπιων της δικαιοσύνης την ώρα που η Κρήτη δεχόταν το άψυχο σώμα του Βαγγέλη  που είναι στα Γιάννενα  ;;;;;
ΌΧΙ δεν πενθούσαν τον Βαγγέλη…….
Απολάμβαναν το καφεδάκι τους καλαμπουρίζοντας σε κεντρική καφετέρια σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήλθαν στο φώς στα Γιάννενα …….
Όποιος κατάλαβε …κατάλαβε !!!!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: