Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Κρίσιμες ώρες… για τον Δημήτρη...!!

 Είχε ραντεβού με τον ‘’Χάρο’’….. τον φωτογράφισε !!!
Με την βοήθεια του Θεού και το Ιατρικό προσωπικό του Νευροχειρουργικού τμήματος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’  σε αυτό το ραντεβού  ο Μεγάλος νικητής το παιδί μου ο Δημήτρης Γ.Μοσκοβίτης …..όπου από την πρώτη στιγμή βρήκε συμπαραστάτες στην μεγάλη αυτή περιπέτεια υγείας του όλο το επιτελείο του Νευροχειρουργικού τμήματος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’ με αρχηγούς των αγγέλων προστασίας τους την   συντονιστή διευθυντή κο. Γεωργακούλια Νικόλαο και τον διευθυντή κο. Σκαφίδα Κωνσταντίνο ,όπου κυριολεκτικά τον κράτησαν στην ζωή και συνεχίζουν για να βγει νικητής  στην παραπέρα πορεία της ζωής και αποκατάστασης της υγείας του.

Μετά από 2 εικοσιτετράωρα ψυχικής κατάπτωσης και αγωνίας , βρίσκω το κουράγιο και την δύναμη να ενημερώσω συγγενείς και φίλους αλλά και να ευχαριστήσω δημόσια   το ΕΚΑΒ που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του και μέσα σε μια κούρσα ζωής έφτασε στα ασφαλή χέρια των επιστημόνων στο Γ.Κ.Ν.Α-‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’  όπου πραγματικά σώθηκε στο παρά 5 !!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…….

Στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 20-Οκτωβρίου 2017 αντιλαμβάνεται η σύζυγος του Αριστέα και το παιδί του ο εγγονός μου Λευτέρης ότι κάποιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο άνθρωπος τους και ενημερώνουν αμέσως το ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες φτάνουν σε λίγα λεπτά…… και λόγω της κρισιμότητας ξεκινάει ....το Ράλι για την ζωή του.
Μέσα σε λίγα λεπτά φτάνει στις πρώτες βοήθειες του Γ.Κ.Ν.Α-‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’  όπου ο διευθυντής νευροχειρουργός Σκαφίδας Κωσταντίνος και οι συνεργάτες του δίνουν άνισο αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή το 42 ετών παλικάρι μου ….και τα καταφέρνουν μιας και διέγνωσαν πολλαπλά αιμορραγικά ανευρύσματα…..
Μεταφέρετε αμέσως στην Μ.Α.Φ όπου και αρχίζει η ιατρική παρακολούθηση μέχρι την αξιολόγηση από τον συντονιστή διευθυντή  νευροχειρουργό κό Γεωργακούλια Νίκόλαο…..για τις τελικές αποφάσεις με τους συνεργάτες του για την σοβαρότητα τις κατάστασης του Δημήτρη.

Το απόγευμα και μετά την ολοκληρωμένη  αξιολόγηση της πορείας του , ενημερώνουν προσωπικά έμενα και την σύζυγο του  ότι η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή και θα προχωρήσουν σε πάρα πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου……..και ζητούν την συγκατάθεση μας .
Πράγματι με αίσθημα ευθύνης άλλα και της εμπιστοσύνης μας για το ιατρικό τιμ του  Γ.Κ.Ν.Α-‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’ του λέμε να προχωρήσουν για το ΘΑΥΜΑ ζωής του…. και δικαιωθήκαμε.

Πραγματικά το πρωί του Σαββάτου μπαίνει στο χειρουργείο και με την βοήθεια του Θεού και την άριστη επιστημονική κατάρτιση των κυρίων Γεωργούλια Νικολάου  & Σκαφίδα Κωσταντίνου και όλου του Ιατρικού επιτελείου τους προχωρούν για την πολύωρη επέμβαση .
Το ΘΑΥΜΑ γίνετε και η ευτυχία διακατέχει την ψυχή γιατρών , οικογένειας, συγγενών και φίλων.

Το Θαύμα και η βοήθεια του Θεού θέλει και άλλα θαύματα και απαιτεί πολύ αγώνα και σίγουρα μια δύσκολη διαδρομή για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του…..

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο εκ’ μέρους μου….
Μόνο Ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω με αυτήν μου την Ενημερωτική δημόσια επιστολή στους  Ιατρούς  του Νευροχειρουργικού Τμήματος   του  Γ.Κ.Ν.Α-‘’ Γιώργος Γεννηματάς ’’ που είναι :
Συντονιστής Διευθυντής:
ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διευθυντές:
 ΒΑΛΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Επιμελητές Β':                          
                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΣΠΙΝΟΖΑ
                                  ΠΑΝΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
                                  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
                                  ΠΑΠΑΣΙΛΕΚΑΣ  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Ειδικευόμενοι:            ΧΑΡΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                                  ΜΩΡΑΪΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
                                  ΖΛΑΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
                                  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΜΑΦ)
Μόνο Ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω και στο νοσηλευτικό προσωπικό που αυτήν την στιγμή φροντίζουν με υπευθυνότητα το παιδί μου.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου συγγενείς και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για άμεση προσφορά αίματος ,αλλά και της αγωνίας τους για την πορεία του παιδιού μου.
Αθήνα 22 Οκτωβρίου 2017
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
‘’Δημοσιογράφος’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: