Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Δώρον... άδωρον

Υπάρχει δικαιοσύνη ;;;
Δώρο άδωρον θα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους αλλά και δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ το δώρο Χριστουγέννων αφού για πρώτη φορά σε πολλούς δεν θα καταβληθεί καθόλου ή σε άλλους θα δοθεί με περικοπές.

 Στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων θα καταβληθεί επίδομα δώρου Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ εφόσον ο συνταξιούχος έχει υπερβεί το 60ό έτος της ηλικίας του και το συνολικό ποσό της μηνιαίας καταβαλλόμενης σύνταξης δεν υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ. Επίδομα... παρηγοριάς πάντως θα δώσει η κυβέρνηση με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση (από 100 έως 300 ευρώ) στους χαμηλοσυνταξιούχους ηλικίας 60 ετών και άνω όλων των ασφαλιστικών ταμείων, πλην του ΟΓΑ.
Και για άλλη μια φορά ρωτάμε «Υπάρχει δικαιοσύνη ;;;» για του πολιτικούς κλέφτες .

Όλα αυτά που κλέβουν και δεν δίδουν είναι δεδουλευμένα και έχουν κρατηθεί από τα διάφορα ταμία από όλους του εργαζομένους..με άλλα λόγια τα έχουμε πληρώσει κύριε  Παπατζή mister Jeffrey .

Με ποιο δικαίωμα τα κόβετε λοιπόν από τους αργαζομένους και από τους συνταξιούχους ;;

Έχετε καταλάβει ότι αυτά που κάνετε για χάρη δήθεν της σωτηρίας της Ευρώπης και όχι της Ελλάδος είναι απάτη κατ’ εξακολούθηση ;

 Έχετε καταλάβει (κύριοι) της Βουλής και της κυβέρνησης ότι αποτελείτε μια ομάδα «Λεπρών-απατεώνων –κλεφτών και κηφήνων » ;;;

Mήπως σας είπε κανείς ότι τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων θα σας ανέχεται για πολύ καιρό… γελιέστε.

Είναι απαράδεχτο οι …300 που τους ακριβοπληρώνουμε… να μας περνάνε για μαμούχαλους !!

Είστε ανεπιθύμητοι και σύντομα θα το δείτε !! αυτό ο λαός δεν θα συνεχίσει να κάνει το Μαλακά..αρκετά, τις δικές σας πολιτικές Μαλακίες να της πληρώνουμε εμείς ,αρκετά το νταβατζηλίκι σας .

Και για Τρίτη φόρα ερωτώ «Υπάρχει δικαιοσύνη» ;;; η θα πρέπει να σας θυμίσουμε το « Οργή λαού Οργή Θεού » αν δείτε λοιπόν την Οργή Λαού !! κανείς Θεός δεν θα σας σώσει και ξέρετε γιατί ; θα έχει προσθέσει και αυτός την Οργή του….και τότε θα λέτε ποιος είδε Λαό εξαγριωμένο  και δεν φοβήθηκε και ο …ΘΕΟΣ.
Γ.Μ   9-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: