Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

KAΛΗ ΜΕΡΑ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

                                  Made U.S.A !!


Μας "φακελώνουν" όλους ηλεκτρονικά …θα ξέρουν με ποιους μιλάμε και ποιες ιστοσελίδες επισκεπτόμαστε.
Το βρώμικο αυτό παιχνίδι ξεκίνησε από της 11 Σεπτεμβρίου 2001.
Επέβαλαν ότι βρώμικο είχαν σκεφτεί στις κυβερνήσεις της υποτέλειας και του YES !
Το αγκάλιασαν όλοι αυτοί που νιώθουν τις πολιτικές καρέκλες τους να τρίζουν !!
 Οι κρατικοί τρομοκράτες ….τρομοκρατούν τους λαούς τους.
Η  χώρα που γέννησε την Δημοκρατία…. η Ελλάδα…. την δημοκρατία την έχει κάνει σφουγγαρόπανο σκύβοντας τόσο πολύ σαν την χειρότερη..παλλακίδα !!!   
Έτσι λοιπόν ετοίμασαν το « Κανονικό ηλεκτρονικό "φακέλωμα" των πολιτών » μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet, με τις εταιρείες να κρατούν αρχείο για έναν ολόκληρο χρόνο προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου (Δικαιοσύνης) , που κατατέθηκε στη Bουλή του Δ.Ν.Τ και με το οποίο ενσωματώνεται στο εθνικό δίκαιο η σχετική κοινοτική οδηγία.
Τι σημαίνει αυτό: Θα κρατιούνται σε data base, όλες οι κλήσεις σταθερών και κινητών τηλεφώνων, όπως και οι σελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες στο διαδίκτυο αλλά και η προσωπική αλληλογραφία μέσω e-mail και τι σελίδες ενημέρωσης Blog που επισκέπτονται καθημερινώς.
Αν αυτό λέγετε δημοκρατία ! θα πρέπει όλοι να αναζητήσουμε αν η περίοδος της 7ετίας των Συνταγματαρχών τελικά…. έκφραζε την σωστή δημοκρατία σε αυτό τον τόπο.
Αν αυτό το νομοσχέδιο περάσει από την ελεγχόμενη βουλή της χώρας μας από τους 299 καταδότες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ελέγχου για την τρομοκρατία που επέβαλαν οι Αμερικανοί στον πλανήτη ΓΗ σε όλους εμάς… τότε πραγματικά η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κινδυνεύει αλλά ‘όχι από τον λαό ,αλλά από όλους αυτούς που έδωσαν όρκο να την υπηρετούν και καθημερινός την εξευτελίζουν.
Τέτοια ( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) τους την χαρίζουμε …..και σύντομα θα βρεθούν απέναντι  στον δημοκρατικό λαό της Ελλάδος που δεν θα κρατεί στα χέρια του συμφωνία στυλ >>Συγχωροχάρτι αλλά …Πέλεκι !!!   

Γ.ΜOΣΚΟΒΊΤΗΣ
13-1-2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: