Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Κάρολος Παπούλιας «Το 2011 θα βγει ένας λαμπρός ήλιος» !!!

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μία καλή χρονιά εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στην εκδήλωση της κοπής της πίττας στο προεδρικό μέγαρο.
«Είμαι από ορεινό χωριό και ξέρω όταν υπάρχει χαμηλή ομίχλη διαλύεται στο μέσο της μέρας και βγαίνει ένας λαμπρός ήλιος.


Βλέπω να έχουμε έναν λαμπρό ήλιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
               ---------------------------------------------Υ/Γ « Κύριε πρόεδρε » .
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας και στον θεσμό που εκπροσωπείτε… μπορεί να είστε από χωριό αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με τον ήλιο της πατρίδας σας !!!

Εμείς στην Κρήτη αλλά και στην Στερεά Ελλάδα σίγουρα έχουμε ποιο πολύ ηλιοφάνεια από ότι τα δικά σας χωριά της Ηπείρου και ξέρουμε πόσο επικίνδυνα εγκαύματα μπορεί να φέρει ένας «Λαμπερός Ήλιος».

Τώρα αν για εσάς ο ήλιος του Πα.Σο.Κ μετά από την σημερινή πολιτική ομίχλη και το ξεπούλημα της χώρας που έχει φέρει στην Ελλάδα το 2011 θα είναι πιο λαμπερός μάλλον την πατήσατε !!

Μην ξεχνάτε ότι όταν υπάρχει ομίχλη υπάρχουν και έντονες βροχές και αστροπελέκια και φουρτουνιασμένες θάλασσες….κάπως έτσι είναι η Ελλάδα τώρα και για αυτό ,δεν φταίει ο λαός αλλά όλοι εσείς που χρόνια τώρα πρωταγωνιστείτε στην πολιτική της «Σκηνή» .

Ό Ήλιος ο λαμπερός που ευελπιστείτε κύριε πρόεδρε να δούμε στην νέα αυτή χρονιά σίγουρα θα είναι πιο λαμπερός..και αυτός δεν θα είναι του Πα.Σο.Κ !! ουαί και αλλοίμονο μας αν περιμένουμε να δούμε προκοπή και λάμψη από όλους αυτούς τους ψεύτες και κλέφτες, της ίδιας μας της ζωής, αλλά και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ό ήλιος ο λαμπερός που θα φέρει την λάμψη στην χώρα μας λέγετε..λαός και ελληνική ψυχή και όχι Αμερικάνικη και ξεπουλημένη στο Δ.Ν.Τ και στην μυστική διπλωματία ..ο νοών νοήτο !!! Καλή Χρονιά κύριε πρόεδρε.

Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος
15-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: