Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά για την απογραφή της καταστροφής !!!!!

 Για την υγειονομική καταστροφή των Ελλήνων με την αύξηση των κρουσμάτων και των Θανάτων από τον Covid και το καπέλωμα της επιτροπής υγείας , με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις για την άρση των προστατευτικών μέτρων  από την κυβέρνηση των συμφερόντων.

Την πλήρη ευθύνη φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του ,και όλα αυτά για τον ψευτό-τουρισμό και τα συμφέροντα !!!!

Μπούμερανγκ θα γυρίσουν όλα αυτά κύριε Μητσοτάκη και το ξέρεις πολύ καλά !!!!  

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΆ ……..

Προειδοποίηση Παυλάκη για νέο «κύμα» το καλοκαίρι – «Ο ιός θα μείνει για την επόμενη 10ετία»

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα κατάλοιπα που αφήνει ο ιός και σε ανεμβολίαστους και σε εμβολιασμένους, παρατηρώντας ότι υπάρχουν «άνθρωποι που και τέταρτη δόση να κάνουν, μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο ή στη διασωλήνωση»

Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κρισιμότητα της κατάστασης, σε σχέση με τον κορωνοϊό, έκρουσε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, κάνοντας λόγο για «ρίσκο» που παίρνει η ελληνική κοινωνία, προχωρώντας στην άρση των περιοριστικών μέτρων.

                                        

Ο κ. Παυλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και αναφερόμενος στη σημερινή επιδημιολογική εικόνα, επεσήμανε ότι «παρά τις ανακοινώσεις ότι πέφτουν όλα», καταγράφονται 70 – 100 θάνατοι και 20.000 κρούσματα καθημερινά, γεγονός που δείχνει, όπως είπε, ότι «ο ιός έχει ελεύθερο πεδίο να μολύνει και να συνεχίζει να επεκτείνεται».

«Κάθε ημέρα ο ιός βρίσκει ευάλωτους που θα πάνε στο νοσοκομείο» σημείωσε.

Μάλιστα, τόνισε ότι «το 1/4 των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους, σε πάρα πολλές κοινωνίες, είναι οικονομικά ενεργοί, κάτω των 65 ετών».

«Δεν είναι μόνο οι 90άρηδες που πεθαίνουν» ανέφερε.

Χρυσή τομή

Όπως είπε, πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς «ανοίγοντας τα πάντα», εκπέμπεται το λάθος μήνυμα. «Δεν είμαστε σε κανονικότητα» τόνισε, ενώ έκρουσε «καμπανάκι» και για τα παιδιά, τα οποία αποτελούν το 1/3 των μολύνσεων.

Παράλληλα, ο ίδιος προειδοποίησε για το ενδεχόμενο εμφάνισης νέου στελέχους, δεδομένου και του υψηλού ιικού φορτίου. «Δεν εγγυάται κανείς ότι δεν θα υπάρξει νέο στέλεχος» σημείωσε, κάνοντας λόγο για πιθανό καλοκαιρινό «κύμα».

«Εάν υπάρξει νέο στέλεχος, θα υπάρξει και καλοκαιρινό κύμα» υπογράμμισε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παυλάκη, η Ελλάδα θα είναι ευάλωτη στο επόμενο κύμα.

Άλλωστε, όπως τόνισε, «ο κοροναϊός θα μείνει για την επόμενη 10ετία και δεν ξέρουμε αν θα είναι ηπιότερος».

Στην παρούσα φάση, όπως είπε, ο κοροναϊός είναι «πολύ χειρότερος από τη γρίπη, δεν έχει ημερώσει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα κατάλοιπα που αφήνει ο ιός και σε ανεμβολίαστους και σε εμβολιασμένους, παρατηρώντας ότι υπάρχουν «άνθρωποι που και τέταρτη δόση να κάνουν, μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο ή στη διασωλήνωση».

Όλα αυτά πάνε στον βρόντο !!!!!

 Με τη φράση «κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης», ο Θάνος Πλεύρης έδειξε για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση καπελώνει σταθερά την επιτροπή αδιαφορώντας για την πραγματική εικόνα και τους κινδύνους της στην ελληνική επικράτεια .

Απίστευτοι τύποι , ψεύτες, και επίμονοι στην δήθεν ασφάλεια των εμβολίων  

Η κυβέρνηση αποφάσισε και ΟΧΙ η επιτροπή των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας.

 Η κυβέρνηση λοιπόν αποφάσισε ,τη χαλάρωση των περιορισμών που ισχύουν κατά του κορονοϊού, επιτρέποντας μεταξύ άλλων και πάλι τους όρθιους στην εστίαση, αύξηση πληρότητας στα γήπεδα, κατάργηση υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και επιστροφή των σχολικών εκδρομών.

     Να αυξηθεί το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα στο 50%. Σήμερα στα γήπεδα επιτρέπεται η κάλυψη μόνο σε ποσοστό 10% και με όριο τα 1000 άτομα.

 Πρόκειται για ένα μέτρο στο οποίο οι ειδικοί φαίνεται ότι δεν έχουν αντίρρηση καθώς θεωρούν ότι είναι συνήθως εξωτερικοί χώροι συνεπώς μπορούν οι ομάδες να τηρήσουν τα μέτρα για τους φιλάθλους τους.

 Κατάργηση της υποχρεωτικής μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

 Παρότι ελάχιστοι πλέον τη χρησιμοποιούν σε εξωτερικούς χώρους αφού δεν επιβάλλονται και πρόστιμα, υπάρχουν επιστήμονες που δεν συμφωνούν να αρθεί το μέτρο.

Εκτιμούν ότι αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

    Να επιτραπούν στην εστίαση και την ψυχαγωγία και οι όρθιοι. Στην τελευταία συνεδρίασή τους πάντως οι ειδικοί έδωσαν το πράσινο φως ώστε να μην υπάρχει περιορισμός ατόμων ανά τραπέζι, με συνέπεια να καταργηθούν στην πράξη τα οποία μέτρα στην ψυχαγωγία και την εστίαση.

    Τέλος, θετικά απάντησαν οι επιστήμονες της επιτροπής για το θέμα των σχολικών εκδρομών από την 1η Μαρτίου, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να κοινωνικοποιηθούν.

Άλλωστε οι εκδρομές είχαν απαγορευθεί το μεγαλύτερο διάστημα της πανδημίας και υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ζήσει καν αυτήν τη μαθητική εμπειρία.

Δυστυχώς ο Σεπτέμβριος είναι κοντά και θα αποδείξει ότι οι κυβερνώντες εξέθεσαν με τις αποφάσεις τους όλους του Έλληνες αλλά και τους επισκέπτες σε κίνδυνο !!!

Ουδέποτε η κυβέρνηση μερίμνησε για την προστασία των πολιτών στα ΜΜΜ και από την άλλη έκοβε τις φλέβες για την μη ασφάλεια των πολιτών στις εστίες της εστίασης που πραγματικά κατέστρεψε !

Τώρα τι άλλαξε αλήθεια και όλα είναι πλέον ελεύθερα ;;;;;

Έφυγε ο Κορονοϊός ;;;   

Άδειασαν οι ΜΕΘ;;;

Σταμάτησαν να μολύνονται οι πολίτες και μάλιστα με τριπλή δόση εμβολιασμού ;;;;

Έχουμε κυβέρνηση από πολλούς «Χουντίνη» που με ένα ραβδάκι εξαφάνισαν τον κορονοϊό ;;;;

Την πλήρη ευθύνη φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του ,και όλα αυτά για τον ψευτό-τουρισμό και τα συμφέροντα !!!!

Μπούμερανγκ θα γυρίσουν όλα αυτά κύριε Μητσοτάκη και το ξέρεις πολύ καλά !!!! 

                                Ο Θεός να μας λυπηθεί !!!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: