Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Που η αλήθεια πού το ψέμα ;;;;

 Απίθανες ανακοινώσεις από Εθελοτυφλούντες

 Δημοσιογράφους……                

Kάπως έτσι καταδικάζουν την εισβολή στην Ουκρανία…..

                     Που η αλήθεια πού το ψέμα ;;;;              

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και καταστρατήγηση των καταστατικών αρχών του ΟΗΕ.

 Η κυριαρχία ενός ανεξάρτητου ευρωπαϊκού κράτους παραβιάζεται απροκάλυπτα οδηγώντας την Ευρώπη σε μια νέα αιματοχυσία αθώων ανθρώπων παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Ρωσία, βασιζόμενη στην ισχύ της, επαναφέρει ένα ψυχροπολεμικό σκηνικό με απρόβλεπτες συνέπειες για τη διεθνή κοινότητα.

Συνεχίζει την επεκτατική πολιτική που ξεκίνησε το 2014 και με την εισβολή της ολοκληρώνει την προβολή ισχύος της στην Ουκρανία.

 Η ρωσική εισβολή δεν γίνεται για την προστασία των ρωσικών πληθυσμών της Ουκρανίας, όπως διατείνεται ο Πούτιν, αλλά για τον έλεγχο της Ουκρανίας και της ευρύτερης περιοχής σε μια επιθετική προσπάθεια ανάκτησης της δύναμής που είχε κατά τον ψυχρό πόλεμο.

Περνάμε πλέον σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο όπου η Ευρώπη αλλά και όλος ο πλανήτης θα υποστεί μεγάλο πλήγμα σε κάθε επίπεδο, οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό.

Η ΕΕ θα πρέπει να υπερασπιστεί αποφασιστικά τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και του σεβασμού των συνόρων και της κυριαρχίας των κρατών, αρχές στις οποίες βασίστηκε η ίδια η σύσταση της και διατήρησε την ειρήνη για 70 χρόνια σε μια ήπειρο μαστιζόμενη από πολέμους και ανθρωπιστικές καταστροφές.

  --------------------------------------  

                           Που η αλήθεια πού το ψέμα ;;;;              

Αλήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση  σύμφωνα με τα γραφόμενα σας θα «υπερασπιστεί αποφασιστικά τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και του σεβασμού των συνόρων και της κυριαρχίας των κρατών, αρχές στις οποίες βασίστηκε η ίδια η σύσταση της και διατήρησε την ειρήνη για 70 χρόνια σε μια ήπειρο μαστιζόμενη από πολέμους και ανθρωπιστικές καταστροφές».

Πού ήταν λοιπόν κύριοι συνάδελφοι η Ευρωπαϊκή Ένωση όταν το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με μέλη κράτη της συμμάχησαν και διέλυσαν την   Γιουγκοσλαβία την  Λιβύη, το Ιράκ , την Συρία , για το καλό δήθεν της καταπίεσης ενός λαού από τα κυβερνώντα καθεστώτα  τους .

          Τι γράφετε αλήθεια ,όλα αυτά τα πιστεύετε ;;;;

Πού ήταν λοιπόν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι δήθεν σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, της Ελλάδας , όταν από το 1974 μέλος του ΝΑΤΟ εισέβαλε στην Κύπρο και μέχρι σήμερα παρ’ όλα τα διεθνή ψηφίσματα του Ο.Η.Ε δεν έχει αποπέμψει ούτε από το ΝΑΤΟ ούτε από τον Ο.Η.Ε  την Τουρκία και ειδικά και το ΝΑΤΟ και ο Ο.Η.Ε , αυτοί οι δυό οργανισμοί καλύπτουν 100% την Τουρκία σε ότι κάνει έως και σήμερα !!!!!!

                                   

Αλήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση  σύμφωνα με τα γραφόμενα σας θα «υπερασπιστεί αποφασιστικά τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και του σεβασμού των συνόρων και της κυριαρχίας των κρατών, αρχές στις οποίες βασίστηκε η ίδια η σύσταση της και διατήρησε την ειρήνη για 70 χρόνια σε μια ήπειρο μαστιζόμενη από πολέμους και ανθρωπιστικές καταστροφές».


Πού ήταν λοιπόν κύριοι συνάδελφοι η Ευρωπαϊκή Ένωση  όταν το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με μέλη κράτη της, διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία , και την έκαναν σκορποχώρι μόνο και μόνο για να κάνουν το ψευδοκράτος των Σκοπιανών για να μπορούν να έχουν ανενόχλητοι τις πυρηνικές τους αποθήκες !!!!

 Πού ήταν λοιπόν κύριοι συνάδελφοι η Ευρωπαϊκή Ένωση όταν το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με μέλη κράτη της συμμάχησαν και μπήκαν Ρώσοι -Τούρκοι-Αμερικανοί- και διέλυσαν την Συρία για το καλό δήθεν της καταπίεσης ενός λαού από το κυβερνών καθεστώς του.

Εκεί με πρόφαση την προστασία του λαού & η Ε.Ε & ΤΟ ΝΑΤΟ Έκαναν ακριβώς τα ίδια έχοντας μαζί τους αυτόν που κατηγορείτε σήμερα όλοι σας !!!

Δεν είδα να καταδικάζει κανένας κονδυλοφόρος την παραβίαση της ειρήνης ενός λαού , την ασέβεια των ισχυρών, για την ανεξαρτησία , και την πλήρη κυριαρχία του Κράτους ΣΥΡΙΑ !!!



 Εκεί δεν υπήρχαν άνθρωποι που είχαν την ζωή τους ;;;;;;

Πού ήταν λοιπόν κύριοι συνάδελφοι η Ευρωπαϊκή Ένωση όταν το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με μέλη κράτη της συμμάχησαν και μπήκαν Αμερικανοί- και διέλυσαν την Λιβυη, στο Ιράκ , για το καλό δήθεν της καταπίεσης ενός λαού από το κυβερνών καθεστώς του.

Tώρα πονάει η Ε.Ε ,και ο δημοσιογραφικός κόσμος,  που ο Βλαδιμίρ Πούτιν εισέβαλε στο πρώην γεωγραφικό κομμάτι της Ρωσίας ,που με μια μαριονέτα πρόεδρο & κυβέρνηση γελωτοποιών που καταπατούσε όντως τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων των περιοχών Ντονμπάς,και του Λουγκάνσκ , και όλοι χτυπιούνται & καταδικάζουν την επιχείρηση αυτή, μόνο και μόνο γιατί το ΝΑΤΟ ήθελε και εκεί να παίξει το παιχνιδάκι του….!!

Για ότι έκανε ο Β.Ζελένσκι εκεί στις περιοχές του Ντονμπάς,και του Λουγκάνσκ η Ε.Ε μην μου πείτε ότι δεν ήταν ενημερωμένοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες , αλλά και τα δημοσιογραφικά επιτελεία ;;;;;

Συνάδελφοι  εσείς ….Σιγή ιχθύος όμως μην στεναχωρήσουμε την Ε.Ε, και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ποτέ δεν διάβασα καμιά ανακοίνωση καταδίκης του  Β.Ζελένσκι !!!!

Μην μου ζητάτε λοιπόν να βγάλω ανακοίνωση σαν Ένωση δημοσιογραφική καταδίκης ,διότι νιώθω ότι απλά κοροϊδεύω τους πάντες !!!

Σαν Ένωση της Δ.Ι.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε καταδικάζουμε απερίφραστα όλες τις ίντριγκες και τα σχέδια των Ηγετών όλου του κόσμου που παραβιάζουν τα σύνορα άλλων Κρατών που δεν τους ανήκουν.

Καταδικάζουμε οιοδήποτε αιμοσταγή ηγέτη κράτους όπου με ενέργειες πολεμικές θέλει να επιβάλει τις πολιτικές λύσεις του  σκορπώντας πόνο, θάνατο , και υλικές καταστροφές σε άλλο κράτος .

Τα σημερινά γεγονότα αποδεικνύουν περίτρανα ότι η διπλωματία έχει αποτύχει οικτρά και το μόνο που κάνουν οι υπουργοί που έχουν τα χαρτοφυλάκια εξωτερικών υποθέσεων , έχουν κάνει τα υπουργεία τους γραφεία τουρισμού και μόνο !!! 

Σαν Ένωση της Δ.Ι.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ,Καταδικάζουμε την Ε.Ε & το ΝΑΤΟ & τις Η.Π.Α ,για τον πόνο ,τα δάκρυα, και το αίμα που έχουν χύσει λαοί για την ανεξαρτησία τους και την ειρήνη !!   

              Η .Ε.Ε & το ΝΑΤΟ δεν δικαιούνται να ομιλούν …………

                          Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2022

                            Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης

                        Πρόεδρος ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: