Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η επιστολή των ΕΛΤΑ αν και καθυστερημένα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και επιρρίπτει ευθύνες στην δημοτική αρχή που και κωφεύει και παίζει τον ρόλο του τυφλού.

Tα ΕΛΤΑ αποφάσισαν και ρίχνουν την ευθύνη για το απαράδεκτο σκηνικό των επιστολών στα Πάνω Καλέσσα μετά την καταγγελία μου στην Δημοτική αρχή του Δήμου Μαλεβιζίου και συμφωνεί με τις προτάσεις μου στην επιστολή καταγγελίας που έγινε το Σεπτέμβριο του 2021 .

Η επιστολή των ΕΛΤΑ αν και καθυστερημένα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και επιρρίπτει ευθύνες στην δημοτική αρχή που και κωφεύει και παίζει τον ρόλο του τυφλού.

Οι δημοτικοί (άρχοντες) του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και οι τοπικοί εκλεγμένοι χρόνια τώρα πρόεδροι –δημοτικοί σύμβουλοι του χωριού μας ,όχι μόνο αδιαφορούσαν αλλά έχουν πλήρη άγνοια των ποινικών ευθυνών, που έχουν σύμφωνα με το νόμο περί «Τα ταχυδρομικά τους αντικείμενα από τοπικό κατάστημα ή θυρίδα υποδοχής ή γραμματοθυρίδες κατά τρόπο που να διασφαλίζει την ασφάλεια και το απόρρητο της αλληλογραφίας, και να εξυπηρετεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή της καθολικής υπηρεσίας για το σύνολο των χρηστών της περιοχής.

Διαβάστε την καταγγελία μου και δείτε το φωτογραφικό ντοκουμέντο που κοινοποίησα σε κάθε αρμόδια αρχή και θα καταλάβετε πολλά .

Πατήστε τον σύνδεσμο ….εδώ «»»»

https://kritikoipalmoi-press.blogspot.com/2021/10/2021-1950.html#more


Υ/Γ- Σύντομα σας προειδοποιώ θα είμαι στο Νησί και στο χωριό μου, και φροντίστε να δώ το ίδιο σκηνικό !!!


 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ –ΔΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ & ΣΕ ΕΜΕΝΑ………….

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΛΤΑ

Εισερχόμενα

Περιγραφή: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/profile_mask2.png

Χρήστης ΚΕΠΕΠ 07 <00d07@elta-net.gr>

Περιγραφή: Συνημμένα1:31 μ.μ. (πριν από 1 ώρα)

Περιγραφή: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Περιγραφή: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

προς εγώ

Περιγραφή: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Καλησπέρα σας.

 

Μετά από έρευνα στην οποία προχώρησαν τα αρμόδια στελέχη της εταιρείας Ελληνικά Ταχυδρομεία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

§  Από τα ΕΛΤΑ η αλληλογραφία μεταφέρεται και παραδίδεται στη διεύθυνση την οποία έχει αναγράψει ο αποστολέας στο ίδιο το αντικείμενο ή τη συσκευασία του (κατ’ οίκον διανομή).

Η διανομή των αντικειμένων γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη με την προϋπόθεση ότι η διεύθυνση αναγράφεται, σωστά και πλήρως στο ταχυδρομικό αντικείμενο, δηλαδή, περιλαμβάνει οδό, αριθμό και ταχυδρομικό κώδικα.

Η αναγραφόμενη οδός και ο αριθμός θα πρέπει να είναι μοναδικοί, ανά περιοχή, και επίσημα καθορισμένοι από τον οικείο Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.

 

§  Σε περιοχές που δεν υπάρχει οδοαρίθμηση (καθώς και έλλειψη τοπικού καταστήματος ή θυρίδα υποδοχής), η τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να τοποθετήσει γραμματοθυρίδες όπου θα γίνεται η διανομή της αλληλογραφίας, όπως αναφέρεται στο φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως :ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ,  Αρ. Φύλλου 1441,   4 Ιουνίου 2014,  σελ. 19948, άρθρο 3.

 

  Κατά το παρελθόν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

§  Στο μεταξύ, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν (έλλειψη οδοαρίθμησης- τοπικού καταστήματος -θυρίδα υποδοχής), οι ταχυδρομικοί διανομείς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

 

Σας παραθέτουμε  το άρθρο 3 της εφημερίδας της κυβερνήσεως:

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1441  4 Ιουνίου 2014 

……………………………. 

Άρθρο 3 

 

Εξαιρέσεις − παρεκκλίσεις από την κατ’ οίκον διανομή 

1.    Σε περιοχές όπου η οδοαρίθμηση είναι ελλιπής ή χωρίς μοναδικές ονομασίες οδών και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει δυνατότητα κατ’ οίκον διανομής των αντικειμένων αλληλογραφίας, οι κάτοικοι θα πρέπει να παραλαμβάνουν τα ταχυδρομικά τους αντικείμενα από

 τοπικό κατάστημα ή θυρίδα υποδοχής ή γραμματοθυρίδες κατά

τρόπο που να διασφαλίζει την ασφάλεια και το απόρρητο της αλληλογραφίας, και να εξυπηρετεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή της καθολικής υπηρεσίας για το σύνολο των χρηστών της περιοχής.

Το τοπικό κατάστημα ή θυρίδα υποδοχής ή/και οι γραμματοθυρίδες των ανωτέρω περιπτώσεων δεν πρέπει να απέχουν πέραν των χιλίων (1.000) μέτρων από το σύνολο των κατοίκων της περιοχής. 

Οι γραμματοθυρίδες εγκαθίστανται με δαπάνη των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:  ο αριθμός τους είναι ίσος με τον αριθμό των κατοικιών που εξυπηρετούν και κάθε θυρίδα έχει ιδιαίτερη κλειδαριά, είναι εύκολα προσβάσιμες από τους κατοίκους, επιτρέπουν την εναπόθεση ταχυδρομικών αντικειμένων διαστάσεων τουλάχιστον 229mm x 324mm x 30mm, η θυρίδα εισαγωγής (στόμιο) έχει ελάχιστη διάσταση ύψους 35mm και πλάτους 230mm και δεν κλειδώνει, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους φορείς παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Με τη διαβεβαίωση ότι πρόθεση και επιδίωξή μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών

Διεύθυνση Πωλήσεων

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.

Αδριανουπόλεως 45 - 160 70 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

+30  800 11 82000 - 212 0000 800

e-mailservice@elta-net.gr        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: