Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΧΟΡΕΥΗ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!!!!


Νέα σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου, στην περιοχή Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 14,2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα Δυτικά νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Αρκετές μετασεισμικές δονήσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, μετά τον ισχυρό σεισμό 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε την 27η Σεπτεμβρίου…… και την ταφή της εκκλησία της Αγίας Παρασκευής για να φτιάξουν ένα αεροδρόμιο ΦΑΝΤΑΣΜΑ !!!!

Σεισμοί φυσιολογική, ή τεχνική …ιδού η απορία ;;;;;;;;;

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι συχνοί σεισμοί στην Κρήτη ξεκίνησαν από τότε που  ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής στα Ρουσσοχώρια, καλύφθηκε με χώμα, λόγω των εργασιών που γίνονται στην περιοχή για την ολοκλήρωση του Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής αποτελούσε «εμπόδιο» για τα συνεργεία που εργάζονται στην περιοχή και για την ομαλή εξέλιξη των εργασιών, του Αεροδρομίου στο Καστέλι, θα έπρεπε να καλύψουν την Εκκλησία με χώμα.

Από τότε λένε πως οι επισκέψεις του Εγκέλαδου στο νησί…. είναι συχνές, όπως παρατήρησαν  οι κάτοικοι της περιοχής και πλέον αρκετοί Κρητικοί.

Η Αλήθεια κρύβετε πολύ καλά 

.........στα εργοτάξια  !!! 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: