Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Λύθηκε ... εν μέρει το "μυστήριο" των Μινωικών Αερογραμμών .•ΕΤΑΙΡΕΙΑ …φάντασμα ….η ουρά της….. SKY EXPRES;;;;;

Το όνομα αυτό είχε «Ναι ή ΌΧΙ» από τις Μινωικές ναυτιλιακές Γραμμές …κατοχυρωθεί ;;;

• Λύθηκε ... εν μέρει, το αίνιγμα των "Μινωικών Αερογραμμών" που κατάφερε να μπει στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές….
• ΕΤΑΙΡΕΙΑ …φάντασμα ….η ουρά της….. SKY EXPRES;;;;;
*Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζεται από πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων διακρίνεται και το όνομα γνωστού δημοσιογράφου της Κρήτης συνδετικός κρίκος με την SKY EXPRES ..

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 9581 του 2011, η εταιρεία ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011, με έδρα τη Γλυφάδα και μετοχικό κεφάλαιο €100.000. Δείτε ποιοι απαρτίζουν το Δ.Σ.

Τα μέλη του ΔΣ είναι:
Γρηγόρης Κομνηνός
Μάρκος Καραμαλέγκος
Ανδρέας Κουλόπουλος
Κωνσταντίνος Συλιγάρδος
Χρήστος Ζαβογιάννης


Υπέρ της εταιρείας, μάλιστα, είχε υπάρξει και παρέμβαση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρη, στον υπουργό του Μ.Βορίδη…
Γιατί τέτοιες προτιμήσεις κύριε Kαρατζαφέρη σε μια εταιρεία που δεν διαθέτει ούτε καν εκπαιδευτικό αεροπλάνο ;;;;
Μινωικές Αερογραμμές, Athens Airways ... και ο Γρ.Κομνηνός συμπληρώστε και την SKY EXPRES …Ένας συνδετικός κρίκος (τουλάχιστον) εμφανίζεται μεταξύ της νεοσύστατης εταιρείας "Μινωικές Αερογραμμές" και της εταιρείας που γρήγορα καθήλωσε τα αεροσκάφη της "Athens Airways".


Ο Γρηγόρης Κομνηνός, πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος των "Μινωικών Αερογραμμών" είχε ανάλογη θέση και στην "Athens Airways", την εταιρεία που πολύ γρήγορα είχε μπει στο χώρο των αερομεταφορών, αναλαμβάνοντας 24 επιδοτούμενες άγονες γραμμές, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει, με αποτέλεσμα να τις εγκαταλείψει, παραδίδοντας και την άδεια λειτουργίας της…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: