Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Tι θα αφήσει;;... Έβγαλε την Ελλάδα στο … « Σφυρί » !!

   Άρθρο του Γιώργου Δ. Μοσκοβίτη Αθήνα   22 Νοεμβρίου 2010
Έχουν ξεφύγει τελείως  και δεν μπορούν να καταλάβουν σε τι αδιέξοδο έχουν φέρει την Χώρα.. είναι επικίνδυνοι και φέρουν πλέον και τον τίτλο του « Εθνικού Προδότη » αλλά και στο σύνολο τους σαν Κυβέρνηση της  « Εθνικής  Προδοσίας  ».   

      

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για χάρη ενός δανεισμού που στο κάτω -κάτω δεν φταίει ο έρμος ο λαός αλλά η δική τους πολιτική και τα λάθη που χρόνια τώρα έκαναν.. τρώγοντας τα πάντα χωρίς τον φόβο της τιμωρίας ! χωρίς τον φόβο της κατασχέσεις και της φυλάκισης Έχουμε βάλει στον σβέρκο μας έναν «Ανθέλληνα» που πραγματικά έχει ισοπεδώσει

Οτιδήποτε έχει σχέση με ανθρώπινη ύπαρξη , αξιοπρέπεια, εθνική υπερηφάνεια , ελπίδα μέλλον, Ζωή αλλά και όνειρα !     

Προφάσεις πολλές !! βρίσκει κάθε μέρα και πολλές φορές ναι ! πετάγεται και στον ύπνο του
ο πολυχρονεμένος μας πρωθυπουργός για το πώς θα τελειώσει το ισοπεδωτικό και κατ’ εντολή έργο του που αφορά το ξεπούλημα μιας πατρίδας που δεν του ανήκει και ενός λαού που κοιμάται σε χειμερία νάρκη !!
                                            
Όλα αυτά με έχουν προβληματίσει και έχω αρχίσει να μην σκέφτομαι το ..αύριο ..έτσι και αλλιώς και το σήμερα !! δεν γνωρίζω τι τέλος και αρχή μπορεί να έχει με όλα αυτά τα « σαΐνια » που έχουν την τύχη ενός Έθνους στα χέρια τους.

Θα σας γυρίσω μερικά χρόνια πίσω.. «ευτυχώς για όλους εμάς υπάρχει παρελθόν» όσο για το μέλλον μην ρωτάτε έμενα !

1973 και η χούντα των Αμερικάνων τελειώνει και ως εκ θαύματος ένας (αντιστασιακός)  αρμανάτος ! πάλι με την ευλογία των Αμερικάνων έρχεται σαν σωτήρας και αυτός να μας σώσει αλλά από ποιους δεν το κατάλαβα.. ακόμα !! έως και σήμερα…και γίνεται λέει ο «Εθνάρχης Κ.Καραμανλής» ο !! πρωθυπουργός (μας).

Και αυτός ένα βράδυ που δεν είχε ύπνο του έκανε κλικ !! και ως εκ’ θαύματος τσούπ ! μας χώνει στην Ε.Ο.Κ χωρίς να ρωτήσει και αυτός κανέναν …απλά
γιατί είχε πάρει και αυτός εντολές …καταλάβατε ;;

Mετά από λίγο καιρό αναλαμβάνει την πρωθυπουργία ο (δικός) μας με το ζιβάγκο ντε!! που μας ζάλισε με το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες…α  μπράβο, ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου.

Για να πω την αλήθεια το χάρηκα όμως γιατί έβλεπα ρε παιδί μου μια αλλαγή σε όλα !! το μόνο που δεν μπορούσα να δω ήταν το πόσο Αμερικάνος ήταν !! δεν ήξερα για τα 110 δις δολάρια που του είχαν δώσει για να ιδρύσει το Πα.Σο.Κ  το 1974 !! αυτά τα μαθαίνουμε εν έτη 2010.

Μου άρεσε όμως και ειδικά όταν φώναξε αυτό το περιβόητο σύνθημα «Βυθίσατε ρε !! το Χώρα ή Σισμίκ » και εννοούσε ένα πλοίο που έκανε έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο μας…αργότερα και ειδικά σήμερα ο απόγονος του όντως βυθίζει την Χώρα στον πάτο…αλλά θα πάμε αργότερα σε αυτό το μπουμπούκι του.

Μετά από λίγα χρόνια λένε ότι τα παίρνει χοντρά από διάφορους !! Άραβες ,Άγγλους ,Γάλλους Πορτογάλους που λέει και το τραγούδι και από τον Γιωργάκη τον Κοσκοτά.

 Ο Μητσοτάκης λέει ότι τα παίρνει !! η Μ. Δαμανάκη λέει ότι τα πήρε ! ο Μίμης Ανδρουλάκης λέει ότι τα πήρε !! ο Στέφανος Μάνος λέει ότι τα φάγε με την Μιμή ..ο Ανδριανόπουλος  ωρύεται.. στον Κορυδαλλό να πάει.

Μια παρένθεση « όλοι οι προαναφερόμενοι πλην του Μητσοτάκη εντάχθηκαν στο εκσυχρονυστικό Πα.Σο.Κ χωρίς ντροπή !! ο δε ακατονόμαστος σήμερα Λέει Γιωργάκης Παπανδρέου και κολλά το στόμα του, ποιος αυτός που οδήγησε τον Πατέρα του Γιωργάκη στο ειδικό Δικαστήριο».      

Συνεχίζουμε λοιπόν :Δεν πιστεύω τίποτα όμως και τον στηρίζω !! κλαίω όταν κλαίει ! και πονάω όταν πονάει και ειδικά όταν στο ειδικό δικαστήριο υπερασπίζεται την τιμή και την πολιτική υπόληψη του όχι μόνο εγώ αλλά όλος ο ελληνικός λαός…είναι σκευωρία λέει και σε αυτό συμφωνώ και εγώ, μεταξύ μας όμως !! δεν ξέρω αν τελικά ήταν σκευωρία και αυτό το λέω, γιατί τώρα και ένα χρόνο το παρελθόν πάει και πίσω !! και ακούω κάτι νούμερα που παθαίνω ίλιγγο από τα λαμόγια που έβγαλε στο πολιτικό κλαρί ο Ανδρέας Παπανδρέου .   

Ο Α.Π αρρωσταίνει και τα καλόπαιδα του Πα.Σο.Κ μαζί και το« μπουμπούκι » του ,τον πιέζουν στο κρεβάτι του πόνου να παραχωρήσει στον Κώστα Σημίτη που του έσκαβε το λάκκο (ποιος τα ξεχνάει αλήθεια τι έκανε με την ομάδα των 4) κατά του Ανδρέα Παπανδρέου την αρχηγία και την προεδρία του Πα.Σο.Κ.

Πριν να πάμε όμως στον ατσαλάκοτο εκσυγχρονιστή δεν ξεχνάμε την πορεία του ακατονόμαστου !! που για τρία χρόνια έκανε τους έλληνες να μάθουν καλά μαθηματικά ! με αυτό το σπουδαίο που έλεγε ότι έδωσε αυξήσεις στους μισθούς « 0 + 0 = 14% »  αλλά και το πιο σημαντικό για το θέμα των Σκοπιών !! το ότι θα πρέπει να πάψουν να μιλάνε οι Έλληνες για το όνομα .. επί πρωθυπουργίας του απέναντι από το νοσοκομείο ΛΥΤΩ στο Ψυχικό στο προξενείο των Σκοπίων μπήκε για να μαθαίνουμε η ταμπέλα «Republic of Macedonia » και δεν ίδρωσε κανενός το αυτί ...έ  ! κύριε Σαμαρά ;; και στην συνέχεια είπε ότι ρε παιδιά τι ψάχνεται εδώ σε 10 χρόνια θα έχετε ξεχάσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με αυτά θα ασχολούμεθα τώρα !

Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται περισσότερο με την θητεία του ακατονόμαστου.. γιατί μπορεί να μπλοκάρει και ο υπολογιστής !!  

Έρχεται στην εξουσία το Πα.Σο.Κ με τον εκσυγχρονιστή τον άμεμπτο και ατσαλάκωτο Κώστα Σημίτη ο οποίος το μόνο που δεν έκανε την Ελλάδα ένα απέραντο ορυζώνα !

Σύγχρονο μυαλό !! τσακάλι στα οικονομικά αλλά για πάρτη δικιά του και των συνεργατών του .
 Στην κονόμα ..σχεδιάζει τις φούσκες στο χρηματιστήριο, και καταληστεύονται τα ασφαλιστικά ταμεία  και καταστρέφονται οικογένειες .

Όλα όμως αυτά είναι πταίσματα και ο μουζίκος ο λαός του ξαναδίδει την ευκαιρία μιας και έχει πιάσει τους Έλληνες αντιδεξιά υστερία !!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο γίνετε το 2003 στην «Μονή Μεγίστης Λαύρας στην Σκύρο» επί Κώστα Σημίτη γνώστη της όλης κομπίνας και με υπογραφές των «Αναμάρτητων υπουργών του »και δεν το μαθαίνει κανείς !!
 Περνάνε  37.000 στρέμματα  στους καλόγέρους για να συνεχίσουν μετά από τις προσευχές τα νέα τους καθήκοντα αυτά του μεσίτη και αυτά βγαίνουν τώρα εν έτος 2010 ..ακούσατε όμως επί κυβερνήσεως ΓΑΠ την παραμικρή λέξη ;;
“Ξέρεις λέει να κλέψεις ; πρέπει να ξέρεις και να κρύβεις ‘’ λέει ο λαός ..αυτοί όμως το έχουν εφαρμόσει σωστά στην  πράξη .
Βάζει την Ελλάδα στο EURO χωρίς να κάνει δημοψήφισμα ως όφειλε και υποτιμά την δραχμή 15% 3 μέρες πριν μπει το 2000 μ.χ φτάνοντας το ευρώ σε αναλογία το (1) ένα , σε 340,75 δρχ.. γιατί ;;

Θα κάνουμε κάθαρση θα στείλουμε όλα τα λαμόγια που καταλήστεψαν τα δημόσια ταμεία και έπαιξαν τα λεφτά του κόσμου στον Κορυδαλλό ..ως εδώ δεν πάει άλλο !!

Όχι ρε παιδιά δεν το είπα εγώ !! ο Κωστάκης ο Καραμανλής το είπε και μας έκατσε 5 χρόνια στην κυβέρνηση !! και όχι μόνο δεν είδαμε κανέναν στον Κορυδαλλό αλλά μόλις ανακάλυψε όλο αυτό τον πακτωλό της κλεψιάς ..είπε μέσα του ..ρε ..μαλάκας είμαι που θα τους βάλω στην φυλακή.. και αν αλλάξει η κατάσταση και κάνω και γώ το ίδιο τι γίνεται τότε !!!
Τι λέει λοιπόν το σύνταγμα περί παραγραφής ;;

Ότι άμα τη διάλυση της Βουλής ότι «πουστιά έχει γίνει  παραγράφεται»..
Μάγκας είμαι λοιπόν διαλύω την βουλή και πάω για εκλογές και ο αθεόφοβος το έκανε δύο φορές αυτό ..ήταν και κουρασμένος !! και από δω πάνε και οι  άλλοι ..τι σου φταίγαμε εμείς ρε ! σαν λαός !! και μας φόρτωσες τον γιο της Μαργαρίτας .

Να λοιπόν που φτάσαμε στις...4 Οκτωβρίου 2009.
Ο λαός στέλνει στο διάολο τον Κ. Καραμανλή και φέρνει «Μαύρη την ώρα και την στιγμή τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου ό οποίος με ψέματα και ακαταλαβίστικα συνθήματα πείθει τον λαό, καταποντίζει την Ν.Δ και τον κάνει πρωθυπουργό….να ξέρε την τον περίμενε !!

Ένα μήνα μετά την  ανάληψη των καθηκόντων του αρχίζει και μας τα μασάει ! Έχουμε λεφτά ! δεν έχουμε λεφτά ! ..το πρωί έχουμε, το βράδυ εξαφανίστηκαν !! 

Αρχίζει ένα παιχνίδι με τα νεύρα μας και την νοημοσύνη μας και το αποτέλεσμα είναι ..να εφαρμόσει πιστά τις εντολές του προϊστάμενου του από ότι αποδεικνύεται προέδρου των Η.Π.Α  που πήρε αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών σε ταξίδι αστραπή που έκανε .

Μας μιλάει για κλέφτες αλλά δεν μας λέει ποιοι είναι , αν και γνωρίζει καλά ότι είναι οι πολιτικοί που κυβερνήσανε τον τόπο και αυτός ως εκ θαύματος είναι αμόλυντος αν και υπήρξε κομμάτι του κόσμου αυτού !!

Κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα αλλά δεν είδαμε κανένα με βραχιολάκια.. και ως εκ θαύματος και πάλι ( αυτό το παιδί έχει την χάρη του θεού ) βρήκε τους ενόχους.. ναι γαμώτο μου τους βρήκε !

Είναι οι έλληνες εργαζόμενοι , είναι οι συνταξιούχοι….

 Ναι ,ναι αυτοί φταίνε για τα χάλια της οικονομίας.. τώρα θα δουν τι θα πάθουν.
Η Ελλάδα χρωστάει στους δανειστές της  και πρέπει να έχουμε κούτελο αν πέσουμε στα χέρια τους για αυτό λοιπόν ..πάμε !!

Κόψιμο των μισθών-επιδομάτων κ.α
Κόψιμο των Συντάξεων κ.α
Κόψιμο των επιδομάτων στους πολύτεκνους.. ποιος τους είπε να κάνουν τόσα παιδιά !! άλλος πηδάει άλλος  πληρώνει ; κόψιμο λοιπόν.
Κόψιμο των φαρμάκων…στους καρκινοπαθείς και όχι μόνο.. δεν το κατάλαβα !! πόσο θα πάνε δηλαδή στα 100 πρίτς ! οικονομία .
Άλλωστε με αυτό τον τρόπο και θα πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία και σύνταξη δεν πρέπει να προλάβουν να πάρουν..
Κόψιμο της δωρεάν εκπαίδευσης..
Έχεις κύριε μου χρήμα … θα πάει το παιδί σου στο σχολείο , δεν έχεις ας τον κάνεις κουλουρά τι θα τους κάνουμε τόσους μορφωμένους.. Βουλευτές ; αυτό είναι κληρονομιά  άντε παραγνωριστήκαμε !!

Παραμύθι ψέματα και ξανά παραμύθι ….και εμείς σαν ηλίθιοι παίζουμε και παλαμάκια…τόσο γρόθοι είμαστε !!

Η σωτηρία όμως της χώρας θα έλθει χωρίς αυτήν !!

Μιας και στα σχέδια είναι η πλήρης  εξαφάνιση των  ναρκωμένων πολιτών της ..με πλήρη εξευτελισμό του βιοτικού  & επαγγελματικού επιπέδου τους  !

Με το ξεπούλημα όλων των φυσικών πόρων εκμεταλλεύσεις του ορυκτού πλούτου σε θάλασσα και στεριά.

Με διάλυση και ξεπούλημα των Νοσοκομείων Αεροδρομίων-Εθνικών οδών-Λιμανιών – κτηρίων – Νησιών αλλά και ότι έχει σχέση με εθνική ανεξαρτησία στους δανειστές μας, μιας και δεν πρόκειται ποτέ να τους επιστρέψουμε ούτε ένα euro από αυτά που μας δανείζουν για να μην πεινάσουμε.

Φυσικά όχι εμείς αλλά τα 300 παλικάρια μας εκεί στο μεγάλο κτήριο στο Σύνταγμα αλλά και τα 5.000 κολλήταρια των υπαλλήλων της Βουλής .
Ξεχάσαμε και όλους τους βουλευτές –Προέδρους Δημοκρατίας ,στρατηγούς και φαρισαίους του κομματικού μηχανισμού &   κρατικών φορέων ! που έχουν περάσει από την δημόσια διοίκηση.

Στην Ιρλανδία τους έκραξαν για τα ψέματα τους …και πάνε φουλαριστή για εκλογές στα μέσα του Ιανουαρίου του 2011 και δεν μπορείτε  φαντασθείτε τι θα πάθει ο σημερινός πρωθυπουργός τους ..ούτε την δική του ψήφο δεν θα βρει …. 
Εμείς τι θα κάνουμε ;

O δικός μας αλλά και η κυβέρνηση του δεν θα αφήσει όρθιο τίποτα! αυτός έτσι και αλλιώς έχει βάλει σε καλό δρόμο τον εαυτό του και το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα.

Και ξέρετε γιατί ;;
Γιατί ποτέ του δεν ήταν…. ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: