Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ιδρύθηκε και η "Δημοκρατική Συμμαχία" των Μητσοτάκηδων !!


Η ελιά είναι το σύμβολο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» του κόμματος που ανακοίνωσε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη, σε εκδήλωση στο θέατρο Badminton, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

Κατά τα λοιπά "κάτι κουρασμένα - και φθαρμένα από την πολιτική - παλικάρια, αποτελούν την "μαγιά" του νέου κόμματος: Κώστας Κιλτίδης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης κλπ.  

Η Μπακογιάννη επισήμανε πως «τίποτα δεν είναι δυνατότερο από τη σύμπραξη ελεύθερων ανθρώπων, που τους δένουν κοινά οράματα», υπεραμύνθηκε της στάσης της υπέρ του μνημονίου και τόνισε ότι το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών και συλλογικής νοοτροπίας.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και λάθος χειρισμούς στη διαπραγμάτευση του δανείου, ενώ άφησε αιχμές και κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, σημείωσε ότι η «Δημοκρατική Συμμαχία» δεν είναι ένα ακόμα κόμμα, αλλά ένα ανεξάρτητο και δημοκρατικό κίνημα.

Το ιδρυτικό συνέδριο θα γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης,και αρκετά «Παλικάρια & Κορίτσια » ΕΠΕ !!

Η Αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε την αυτοκριτική της όταν ήταν στην Κυβέρνηση Κ.Καραμανλή όμως ως καλή «Αυτοκριτικός» !!  δεν ανέφερε τίποτα για Siemens για Χριστοφοράκο για κρυφές συνομιλίες με τους Σκοπιανούς αλλά και με τους Αλβανούς για το Ιόνιο !!

Με πολλά ..ΘΑ αλλά χωρίς ουσία δεν είπε τίποτα για την «Ταμπακέρα » που απασχολεί τις ελληνικές οικογένειες !
Το κλέψιμο που γίνεται με τους μισθούς ,τα όνειρα την ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδος που και αυτή αλλά και ο μπαμπάς της (σύμβουλός της ) ΄φέρουν ακέραια ευθύνη για το σημερινό της κατάντημα,
Δεν είπε  τίποτα για τους συνταξιούχους και το τι μέλη γενέσθαι αν …λέμε .
.ΑΝ !! ο διάολος σπάσει το ποδάρι του και γίνει αυτή πρωθυπουργός  !!

Τι θα κάνει με την Τουρκία ..θα χορεύει και αυτή χασαποσέρβικο όπως ο Γιωργάκης ;;
Τι θα κάνει με τον ορυκτό πλούτο στο Αιγαίο ,στο Λυβικό ,και στο Ιόνιο πέλαγος ;;

Είναι πολλά τα ΘΑ !! στην εξαγγελία του νέου Κόμματος στο οποίο πιστεύομε  ότι θα υπάρχούν όντως πολλές Συμμαχίες !!
Άλλωστε η πρόσφατη με τον ΓΑΠ και το Πα.Σο.Κ για τον  θετικό «Εναγκαλισμό» της Ελλάδος στο Δ.Ν.Τ ..χωρίς την θετική απόφαση του λαού …η κύρία Ντόρα Μητσοτάκη –Μπακογιάννη-Κούβελα ήταν πολύ θετική και χαρούμενη.

Όλα αυτά αγαπητή μας Ντόρα μας κάνουν να ανησυχούμε και για την πορεία σας εντός του «Δημοκρατική » !!
Και επειδή θεωρώ δύσκολη την Ευχή του (Καλή επιτυχία) θα περιοριστώ …στο, Ο Θεός να βάλει το χέρι του .
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος
21-11-2010 

Δεν υπάρχουν σχόλια: