Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

‘Εστω και τώρα πριν να είναι αργά ! και αν θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας..επιστροφή στην Δραχμή .



Δεν χρειάζεται να μας το λένε διεθνείς οικονομικοί αναλυτές ότι σε μια πενταετία θα δούμε την έξοδο από την ευρωζώνη .
Πριν καταστραφούμε οριστικά θα πρέπει αμέσως να επαναφέρουμε το «Εθνικό νόμισμά μας την Δραχμή».

Για ποιο λόγο θα πρέπει να υποστούμε τα μαρτύρια των EsEs και να κάνουμε τους Γερμαναράδες πλουσιότερους κατά 600 δις euro και μάλιστα αν υπολογίσουμε το χρέος τους από τις αποζημιώσεις που οφείλουν για την καταστροφή της χώρας μας κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και τις αποζημιώσεις  από τα σκάνδαλα της siemens, είμαστε μία η άλλη.. δεν τους χρωστάμε τίποτα με τον δανεισμό που έκαναν των 110 δις euro.

Να πάνε λοιπόν να κουρεύονται και η Μέργκελ και ο ΓΑΠ που με το έτσι θέλω σπρώχνει την Ελλάδα στον εξευτελισμό της πτώχευσης.

Επιστροφή αμέσως στην δραχμούλα μας .

Εξόρυξη του ορυκτού πλούτου μας «Πετρέλαιο - Χρυσό-Αέριο» από ελληνικές εταιρείες .

Όχι στο ξεπούλημα και στις συμφωνίες με τους Τουρκαλάδες για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο μας .

Καθορισμό στα 12 μίλια και καθορισμός των ζωνών της  Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού και με ειδικά δικαστήρια να καταδικαστούν όσοι πολιτικοί έκλεψαν τον Ιδρώτα και τα μεροκάματα του λαού και των συνταξιούχων.
Επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία .

Αποκλεισμό από οποιαδήποτε πολιτική διεκδίκηση όλων όσων συμμετείχαν σε εθνικά θέματα προδοσίας του ΕΘΝΟΥΣ…Ξεκαθάρισμα πολιτικής κληρονομιάς.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από το λαό και να έχει παραπάνω αρμοδιότητες από το να είναι « Μαριονέτα »!! αυτή η χώρα δεν θέλει μαριονέτες αλλά Πατριώτες.  

Άρση της «Ασυλίας» των Πρωθυπουργών- βουλευτών και υπουργών…είσαι κλεφτρόνι ,απατεώνας ,λαμόγιο.. στις φυλακές στα Τρίκαλα, ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από ανθρώπους που μπορεί να χρώσταγαν και 100 ευρω στην εφορία !!!

Όλα αυτά αν γίνουν πράξη ..θα μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον των παιδιών μας και να ονειρευόμαστε μια Ελλάδα ..δικιά μας ..καταδικιά μας και όχι του Δ.Ν.Τ.
      
27-11-2010
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: