Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

O Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας '' Μας μέμφεται !!'



Κάρολος Παπούλιας: "Οι Έλληνες πρέπει να συμμετάσχουν όχι να απέχουν από τους αγώνες του Έθνους" και ‘όχι να απέχουν
τους μέμφομαι για αυτό !!!


Μήνυμα προς τους πολίτες να μην απέχουν και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία αλλά και στους αγώνες που δίνει ο ελληνικός λαός, έστειλε ο Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τα Γιάννενα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «μέμφομαι αυτούς που πιστεύουν ότι η οργή τους μπορεί να εκφραστεί από τον καναπέ, μένοντας στο σπίτι τους».

«Η δημοκρατία στην Ελλάδα κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας πως η δημοκρατία χρειάζεται αγώνες και δεν μπορεί κάποιος να κάθεται στον καναπέ και να μιλά για αγώνες και πρόοδο της χώρας.

Εμείς έχουμε σαφή θέση κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας «Μέλος του Συστήματος !! : Την Ιστορία την γράφουν αυτοί που συμμετέχουν στα γεγονότα όχι αυτοί που απέχουν δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι έχετε δίκιο !! και θα πρέπει εμείς να ασπαστούμε την δική σας κρίση ..σοβαρολογείτε ;;
Mια ερώτηση που δεν πιστεύω ότι ποτέ θα πάρω…. Απάντηση !!

Και εγώ σας « μέμφομαι κύριε πρόεδρε» μιας και κατηγορείτε τους Έλληνες για την αποχή τους από αυτές τις εκλογές του διλήμματος του ΓΑΠ .. «η εγώ η το χάος»
Εσείς γιατί απείχατε άλλα και συνεχίζεται να απέχετε από την αγωνία του λαού για το μέλλον του ,που το σκοτώνει ο σημερινός (κατά τα άλλα πατριώτης Πρωθυπουργός) γιατί ενώ βλέπετε όλα αυτά τα αντισυνταγματικά που με το έτσι θέλουν εφήρμοσαν χωρίς το σύνολο των 180 βουλευτών ως ορίζει το σύνταγμα που ενίοτε εσείς προστατεύεται με το θεσμό του προέδρου.. κάνετε τα στραβά μάτια ;; 

Kαι εσείς λοιπόν κύριε πρόεδρε κάθεστε στον καναπέ σας!! πως λοιπόν μιλάτε για εμάς  για αγώνες και πρόοδο της χώρας , για δημοκρατία και τα σχετικά του «μας μέμφεστε» ..σοβαρολογείτε ;;

Έχετε καταλάβει η ΟΧΙ ; ότι αυτή η κυβέρνηση που στηρίζεται δια της σιωπής σας έχει ξεγελάσει τον λαό ,του υφυπαρξε την ψήφο του ,του στερεί το αύριο σε όλα τα επίπεδα ηλικιών ,του στερεί το όνειρο και την ελπίδα ,του στερεί την ίδια του την πατρίδα ,του στερεί το οικονομικό του μέλλον ξεπουλώντας τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος σε όλη την επικράτεια σε ξένους συνεργάτες τους οικονομικά λαμόγια και ω ,μα το Θεό βγαίνετε εσείς και μας «Μέμφεστε» με την ίδια λογική λοιπόν σας « μεμφθούμε και εμείς» για την στάση σας μια στάση που σίγουρα θα γράψει η ιστορία.. αρνητικά φυσικά για εσάς .

Μην αφήνετε τους άλλους να γράφουν την Ιστορία για λογαριασμό σας και να αποφασίσουν για την τύχη μας ...

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Δημοσιογραφος
14-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: