Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Παγκρήτιος Ένωση ..θα πάει μπροστά ή στην ….οπισθοδρόμηση ;;;

Στις 28  Νοεμβρίου 2010 οι εναπομείναντες «Ρομαντικοί !!» της ιδέας της Παγκρητίου Ενώσεως, καλούνται να εκλέξουν την νέα διοίκηση της που για 4 χρόνια θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει και σωματειακά και σαν ιδεολογία αυτό το Σωματείο που έχουν καταρρακώσει χρόνια τώρα διάφοροι (Κρητικάρχες). 

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάρα πολύ σε αυτό το θέμα και την καταρράκωση αυτού του Ιστορικού Σωματείου της Αττικής, από ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να δώσουν εξετάσεις και να αναρριχηθούν ως βουλευτές αλλά και σε διάφορα πόστα από την εκάστοτε κυβέρνηση του τόπου μας. 

Η ιδέα “Παγκρήτιος” απλά «ήταν το κερασάκι» τους ! Θα πρέπει να καταλάβουν κάποτε οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι, είτε στην θέση του προέδρου είτε στην θέση των συμβούλων, ότι δεν είναι τσιφλίκι τους και η «Παγκρήτιος Ένωσις» ανήκει σε όλους τους Κρήτες της Αττικής και δεν μπορεί να διαχωρίζει τους Κρήτες σε καλούς ή κακούς !! 

Δεν θα ήθελα να πω πάρα πολλά για το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο πιστεύω ότι απέτυχε παταγωδώς αλλά γι’ αυτό δεν φταίει ο πρόεδρος της Γιώργος Μαριδάκης αλλά οι σύμβουλοι του συνδυασμού του Μπάμπη Σαλβαράκη, που αν και αυτός δε εξελέγη, λόγω του αμαρτωλού καταστατικού, που κάποια «Σαΐνια» είχαν φροντίσει να περάσουν πριν μερικά χρόνια , ο συνδυασμός του στις εκλογές του 2008 εξέλεξε 14 Σύμβουλους από τους 25, με συνέπεια να γίνετε κυριολεκτικά το.. μπάχαλο ως προς τη σωστή λειτουργία της Ενώσεως με αποτέλεσμα η Παγκρήτιος Ένωσις να είναι ο προθάλαμος του οποιοδήποτε ψυχιατρικού καταστήματος !!! 

Πραγματικά απορώ με την υπομονή του νυν προέδρου και υποψηφίου και πάλι Γιώργου Μαριδάκη πώς άντεξε αυτά τα 3 χρόνια με την αντιδημοκρατικότητα ορισμένων συμβούλων αφού που έκαναν (κουμάντο) μιας και κατείχαν την πλειοψηφία, στις προσβολές αλλά και τις προσωπικές επιθέσεις για την προσωπικότητα του !!…..και ο νοών, νοήτω. 

Πιστεύουμε ότι η αλλαγή του καταστατικού και η εκλογική αναμέτρηση, πλέον, με ξεχωριστά ψηφοδέλτια συνδυασμών να φέρει την λύτρωση σε πάρα πολλά θέματα, σε αυτό που λέγετε ιδέα και έργο για την « Παγκρήτιο Ένωση ». 

Δεν θέλω να διαμαρτυρηθεί κανείς για τα χωριστά ψηφοδέλτια και αρχίσει να λέει το μακρύ και το κοντό του !! περί συγκρητισμού και τις σχετικές βλακείες ..γιατί απλά θα αναφέρω ότι στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και στο ενιαίο ψηφοδέλτιο είδαμε και τις ομάδες και τα ξεπουλήματα φίλων και το παρασκήνιο !! 

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στην υποψηφιότητα του υπομονετικού Γιώργου Μαριδάκη γιατί πιστεύουμε ότι η παρουσία και η προσωπικότητα του με ένα πιο δημοκρατικό Διοικητικό Συμβούλιο με αξιόλογους συμβούλους και από τους δύο συνδυασμούς η «Παγκρήτιος Ένωσις» θα ξαναβρεί την αίγλη που της ανήκει στις καρδιές μας. 

Πιστεύουμε, επίσης, ότι η επανεκλογή του Γιώργου Μαριδάκη στην Παγκρήτιο Ένωση, θα είναι καταλύτης και στις επερχόμενες εκλογές του Ιδρύματος της Κρητικής Εστίας με ένα ποίο δημοκρατικό Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από αξιόλογους συμπατριώτες μας που θα ασχοληθούν μόνο με τα συμφέροντα της Εστίας και των φιλοξενούμενων φοιτητών και όχι με προσωπικά και επαγγελματικά συμφέροντα.

 Γ.Μ
18-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: