Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

To Aεροδρόμιο των Μασόνων στον «CANADA» στην Πόλη Ντένβερ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το τι έχουν ετοιμάσει οι G-20, για όλο τον πλανήτη…….

Καναδάς : Στα εργαστήρια του αναλύθηκε ο Covid του1918, για να γίνει βιοχημικό όπλο κατά της ανθρωπότητας !!!

O COVID-19 τελειοποιήθηκε στα εργαστήρια τους, και μικρή ποσότητα που είχε μεταφερθεί ξέφυγε  στα εργαστήρια των συνεταίρων τους στην πόλη Ουχάν (αναφέρεται και ως Γουχάν) στην Κίνα......

                                    Τι  ξέρουμε για τον ιό…..

O Ιός 2019-nCoV, όπως έχει επισημανθεί, θεωρείται ότι είναι ένα νέο στέλεχος κορονοϊού, που  υπήρχε και εν έτη 1918 και απλά ήταν χωμένος βαθειά μέσα σε συρτάρια ερευνητών μέχρι και το 2017 .

                             Διαβάστε με πολύ προσοχή…..

Δείτε φωτογραφικό υλικό να προβληματιστείτε και αναρωτηθείτε ;;;;

                Ποιοι ακριβώς ελέγχουν όλο τον πλανήτη ;;;

Τι ρόλο παίζεις εσύ σαν οντότητα πάνω στην Γη και στην κοινωνία της χώρας σου ;;;;;;;

Mήπως εκτός από { Ένα Νο σε Α.Φ.Μ, είσαι ένα τίποτα….;;;; }   

                            Η πανδημία του 1918-1919

Οι βρετανικές Αρχές φαίνεται ότι αγνόησαν ένα βασικό δίδαγμα της πανδημίας του 1918-1919. 

Μια ιογενής λοίμωξη μοιάζει κάπως με δασική πυρκαγιά. Αν αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικά μέτρα τη στιγμή και στο σημείο που ξεπετάγεται, μπορεί να περιοριστεί. 

Ωστόσο, εάν αγνοηθεί, μπορεί να εξαπλωθεί.

Στο επίκεντρο της πανδημίας του 1918-1919 ήταν η λεγόμενη «ισπανική γρίπη», ένα ιός γρίπης Α του υποτύπου H1N1. Πρωτοεμφανίστηκε εκτός Ισπανίας, ίσως στην Κίνα ή στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 1918. 

Μετέπειτα, ξαπλώθηκε και υποδιαιρέθηκε σε τρεις φάσεις μέχρις ότου μειωθεί τον Δεκέμβριο του 1919.

Στο ΗΒ, η πανδημία πρωτοπαρουσιάστηκε στη Γλασκώβη τον Μάιο του 1918.

Τον Ιούνιο, έφτασε στο Λονδίνο καθώς και στη Βομβάη, στην τότε βρετανική Ινδία.

Τους επόμενους μήνες, κυκλοφόρησε αλλού στο ΗΒ και στη βρετανική αυτοκρατορία.


 Tον Σεπτέμβριο του 1918, στο Μάντσεστερ, ο David Lloyd George, ο Βρετανός Πρωθυπουργός, αρρώστησε από τη γρίπη, αλλά επέζησε.

Παρ' όλα αυτά, οι βρετανικές Αρχές καθυστέρησαν να λάβουν ορισμένα προφυλακτικά μέτρα μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου του 1918, μετά την έναρξη της δεύτερης φάσης της πανδημίας και λίγες μέρες πριν από το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 2018, κατά την εκατονταετηρίδα της πανδημίας, η Tara Finn, μια ιστορικός του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας, παρατήρησε ότι:

«Ο Sir Arthur Newsholme, ο Γενικός Ιατρός του Συμβουλίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν εξέδωσε οδηγίες στις τοπικές Αρχές μέχρι τις 22 Οκτωβρίου [1918]. ... Εκ των υστέρων, οι ενέργειες του Newsholme φαίνεται πως ήταν αμελητέες αν και είναι απίθανο ότι μόνον ένα άτομο ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για την απόφαση να αναβληθούν τα σχέδια για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης της επιδημίας».

                                          «Εισβολή»

Στις 30 Οκτωβρίου 1918, ο Hayes Fisher, Πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με υπουργική ευθύνη για τη δημόσια υγεία σε μια εποχή που δεν υπήρχε βρετανικό υπουργείο υγείας, ενημέρωσε τη Βουλή των Κοινοτήτων για τις μετρημένες επιδράσεις των νέων «οδηγιών» στην Αγγλία και στην Ουαλία.

Αποκάλυψε ότι «ενθαρρύνεται η υιοθέτηση των προληπτικών μέτρων σε διάφορες περιοχές».

 Πρόσθεσε ότι σε πολλές από τις περιοχές που είχαν υποστεί «εισβολή» από τη γρίπη:

«Τα καθημερινά και τα κυριακάτικα σχολεία έχουν κλείσει και το κοινό έχει ενημερωθεί, έτσι ώστε να αποφύγει τις συσσωρευμένες συνελεύσεις. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έγιναν εθελοντικές ρυθμίσεις, όπως ο αποκλεισμός των παιδιών από τις κινηματογραφικές παραστάσεις. Παράλληλα, αυξήθηκε ο χρόνος μεταξύ των παραστάσεων, για να επιτρέπεται η πλήρης αλλαγή του αέρα σε κάθε κτήριο».

Ερωτηθείς, αν υπήρχαν περιοχές «χωρίς τις υπηρεσίες αξιωματικού ιατρού», ο κ. Fisher παραδέχτηκε ότι «υπάρχει μια έλλειψη ιατρών προς κάθε κατεύθυνση» και ότι «οι αξιωματικοί ιατροί, χωρίς αμφιβολία, έχουν εξαντληθεί σε κάποιο βαθμό λόγω των επιστρατεύσεων».

Ερωτηθείς, αν θα απαγορεύονταν οι δημόσιες συγκεντρώσεις, αν θα έκλειναν όλα τα σχολεία και αν θα εισήγαγαν άλλα σχετικά μέτρα, ο κ. Fisher μάσησε τα λόγια του:

«Η σοφία ή η καταλληλόλητα του κλεισίματος [των σχολείων] ή οποιαδήποτε άλλη δράση εξαρτάται προφανώς από τις τοπικές συνθήκες της κάθε υπόθεσης.

                          

Γι’ αυτές, βεβαίως, είναι αδύνατο να εκδώσει γνώμη το Συμβούλιο Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σε αυτό το εφησυχαστικό πολιτικό κλίμα, 228.000 θύματα της γρίπης έχασαν τη ζωή τους στο ΗΒ. 

Επίσης, σύμφωνα με την τότε βρετανική κυβέρνηση, στην Ινδία, 5 εκατομμύρια θύματα της ασθένειας πέθαναν στη βρετανική Ινδία το 1918. Ευρύτερα στη βρετανική αυτοκρατορία το 1918-1919, εκατομμύρια άλλα άτομα έχασαν τη ζωή τους ανάμεσα στην πανδημία.

 Έφταιγε, εν μέρει, η αργοπορημένη αντίδραση των βρετανικών Αρχών.

Φωτογραφικό υλικό ντοκουμέντο από την πανδημία του covid-1918

Οι κορονοϊοί είναι μια ευρεία οικογένεια ιών, αλλά μόνο έξι (επτά με τον νέο) είναι γνωστό ότι μολύνουν τους ανθρώπους.

Ενοχοποιούνται τόσο  για το κοινό κρυολόγημα, όσο και για σοβαρότερες λοιμώξεις του αναπνευστικού και γαστρεντερικού σωλήνα.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η κύρια πηγή είναι ζωική,  αλλά μπορεί να συμβεί και μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Τα σημάδια της λοίμωξης περιλαμβάνουν αναπνευστικά συμπτώματα, πυρετό, βήχα, δύσπνοια και αναπνευστικά προβλήματα…. και σε ποιο βαριές περιπτώσεις ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!

--------------------------------------------------------------------------------

     Τι τρέχει με το αεροδρόμιο του Ντένβερ; (Εικόνες, βίντεο)

Το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ, διαφέρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τα υπόλοιπα για διάφορους λόγους.

Αρχικά, το ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκε για να φτιαχτεί, είναι εντυπωσιακά μεγάλο και ανέρχεται στα 4,8 δισ. δολάρια, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος που πήγαν αυτά τα λεφτά.

Όταν το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ άνοιξε στις 28 Φεβρουαρίου 1995, η κατασκευή του είχε μείνει 16 μήνες πίσω από το χρονοδιάγραμμα και 2 δισ. δολάρια πάνω από τον προϋπολογισμό του.

Η έκταση του αεροδρομίου είναι 35.000 στρέμματα, γεγονός που αυτομάτως το κάνει το επόμενο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των ΗΠΑ .

Το γεγονός λοιπόν ότι είχε κοστίσει ένα εντυπωσιακό ποσό πριν 20 χρόνια και ότι πολλοί αναρωτιόνταν τι έγινε μ αυτά τα λεφτά, άρχισε να κινεί κάποιες υποψίες.

•               Οι διάδρομοί του θυμίζουν σβάστικα

                   

Αυτή είναι μία πανοραμική θέα των διαδρόμων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, που δείχνει ότι μοιάζουν με σβάστικα . Δεν είναι ένας κλασικός σχηματισμός για τους διαδρόμους ενός αεροδρομίου.

 Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου έχει πει ότι «οι διάδρομοι έχουν σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες!

 Εμείς πιστεύουμε ότι το σχήμα μοιάζει με ανεμόμυλο.»

•       Η πέτρα με την αφιέρωση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο μοιάζει με Ιλουμινάτι 

Το αεροδρόμιο παραδόθηκε στις 19 Μαρτίου 1994 και για να γιορτάσουν τη μέρα, τοποθέτησαν ένα επιστέγασμα.

Αυτή η πέτρα εμφανίζει το μασονικό σύμβολο μιας πυξίδας με το κεφαλαίο G εσωτερικά.

 Κάτω από το σύμβολο, η «Νέα Παγκόσμια Επιτροπή Αεροδρομίου».

Αξιωματούχοι του αεροδρομίου είπαν ότι  η φράση αυτή ήταν μια λάθος διατύπωση καθώς κανονικά ήθελαν να γράψουν «παγκόσμιο αεροδρόμιο», όμως η διατύπωση θυμίζει τη συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 Ακόμα, οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι αν προσθέσετε τους αριθμούς στην ημερομηνία βγαίνει το 33, το οποίο και είναι το υψηλότερο επίπεδο του Τεκτονισμού.

•       Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει μία μυστηριώδης σήραγγα από κάτω, η οποία είναι ένα δίκτυο από καταφύγια

Πολλές από τις συνωμοσίες γύρω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ περιστρέφονται γύρω από το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από το αεροδρόμιο. Ένας πρώην εργαζόμενος στην κατασκευή του αεροδρομίου, ισχυρίστηκε καθυστέρησε τόσο να παραδοθεί επειδή κάτω από το αεροδρόμιο χτίστηκαν πέντε πολυώροφα κτίρια.

Μετά από αυτούς τους ισχυρισμούς, οι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορεί να υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο υπόγειων αποθηκών, φτιαγμένο από την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αποκλειστικά για την παγκόσμια ελίτ σε περίπτωση που γίνει Παγκόσμιος πόλεμος ή πυρηνικός όλεθρος.


 Μετά από αυτό, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν ότι όντως υπάρχουν σήραγγες κάτω από το αεροδρόμιο, αλλά ήταν μέρος ενός σιδηροδρομικού συστήματος που τελικά δεν υλοποιήθηκε.

•       Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως θα επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Πολλοί πιστεύουν ότι οι τοιχογραφίες στους τοίχους στο Επίπεδο 5 του σταθμού Jeppesen, οι οποίες είναι ζωγραφισμένες από τον καλλιτέχνη Leo Tanguma, διηγούνται την ιστορία της καταστροφής του κόσμου όπως τον ξέρουμε και αναπαριστούν την νέα παγκόσμια τάξη που αναλαμβάνει τα ηνία.

•       Μία φωτογραφία με έναν οπλισμένο μασκοφόρο

•       Ένα απόσπασμα γραμμένο για ένα παιδάκι που πέθανε στο Άουσβιτς

•       Το «περίεργο» άγαλμα της Mustang

Κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό είναι το μπλε άγαλμα ενός αλόγου έξω από το ίδιο το αεροδρόμιο.

Ο τίτλος του είναι Mustang, αλλά το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συνωμοσιολόγοι είναι “Blucifer”!

Είναι περίπου 10 μέτρα ψηλό και ζυγίζει πάνω από 4 τόνους.

 Τα μάτια του λάμπουν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, προκαλώντας κάποιους να εικάζουν ότι το άγαλμα έχει ως στόχο να εκπροσωπεί τον τέταρτο Καβαλάρη της Αποκάλυψης, o οποίος αντιπροσωπεύει τον Θάνατο.

Ο καλλιτέχνης του αγάλματος, Luis Jiménez σκοτώθηκε από το ίδιο το άγαλμα.

Το 2006, λίγο πριν το ολοκληρώσει, ένα κομμάτι από το άγαλμα έπεσε πάνω του και τον σκότωσε.

Ψέμα ή αλήθεια κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει.

Πάντως μία ιδέα η οποία αντικρούει όλες τις συνωμοσίες, είναι πως εάν το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι όλα αυτά, τότε γιατί να έχει τόσα κραυγαλέα στοιχεία τα οποία «το προδίδουν»;

                                    (Η χρονοκάψουλα.)

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως πιστεύεται ότι στα θεμέλια του αεροδρομίου βρίσκεται μια κάψουλα με χρονοδιακόπτη που θα ανοίξει το 2094 και θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά!

Επιμέλεια θέματος Γ.Μ «ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ»…..

Πηγη : https://www.airnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: