Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Από καρδιάς πολλές ευχαριστίες ,στους Επιστήμονες Ιατρούς του Μetropolitan Hospital κο.Φώτιο Τζέρμπο Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό και την Αναισθησιολόγο Κλιμεντινη Μπαρέ.

Από καρδιάς πολλές ευχαριστίες ,στους Επιστήμονες Ιατρούς του Μetropolitan Hospital στον Πειραιά ,και πάνω από όλα ,

« Ανθρώπους » ,που χάρισαν και πάλι το χαμόγελο στην εγγονή μου Αριάδνη !!!

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 η 11χρόνη εγγονή μου χειρουργήθηκε από τον κο.Φώτιο Τζέρμπο

Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό και την Αναισθησιολόγο Κλημεντίνη Μπαρέ, για ένα σοβαρό στοματικό θέμα καθόδου παραπάνω δοντιών από το επιτρεπτό, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η συμπαράσταση τους η ψυχολογική υποστήριξη της Ιατρικής εμπειρία τους ,αλλά και η ανθρώπινη συμπεριφορά τους , έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη στην μικρή ασθενή τους.

Πραγματικά τόσο εγώ προσωπικά αλλά και οι γονείς της μικρής εγγονής μου Αριάδνης ,Στέλιος Αναπολιτάκης αλλά και Γεωργία Μοσκοβίτη –Αναπολιτάκη εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στου δύο άριστα καταρτισμένους επιστήμονες του Metropolitan Hospital στο Φάληρο, κο.Φώτιο Τζέρμπο

Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό και την Αναισθησιολόγο Κλημεντίνη Μπαρέ.

Ηράκλειο 24 Ιουλίου 2022

Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης

« Πρόεδρος ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

 


 Φώτιος Τζέρμπος  DDS, MD, PhD

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Αναπληρωτής Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Ο Δρ. Φώτης Τζέρμπος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με ειδικότητα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής από το Πανεπιστήμιο TUFTS Bοστώνης ΗΠΑ (1986-1990). Το 1991 έκανε εξειδίκευση στο Presbyterian Hospital και Eye and Ear του Πανεπιστημίου του Pittsburgh και το 2001 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Oδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Το 2004 έγινε Λέκτορας στην Κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2009 έγινε Επίκουρος Καθηγητής και το 2015 Αναπληρωτής Καθηγητής. Είναι τακτικό μέλος αρκετών επιστημονικών εταιρειών, ανάμεσά τους η Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Από το 1993 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Πειραιά, με αποκλειστικότητα την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική.

Είναι ειδικός σύμβουλος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε Ελληνικά και διεθνή έντυπα και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών σεμιναρίων με ομιλίες, συμμετοχές σε στρογγυλά τραπέζια, και με πολλές επιτυχίες & παρουσιάσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: