Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ….ΚΥΡΙΑΚΟ.


Ο ΛΑΌΣ δεν θα ξαναπιαστεί ‘’ΜΑΛΑΚΑΣ ‘’……!!!!
Έτσι σκέπτεστε στην (ΝΕΑ)…..(ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ) ;;;;;;;;;
Ανθελληνικό παραλήρημα από στενή συνεργάτιδα του Μητσοτάκη: Να ανεγερθούν τεμένη, να πέσουν οι 10.000 τρούλοι των εκκλησιών και να πλακώσουν τον πιο άχρηστο λαό
Ένα πολύ ενδιαφέρον, απ΄όλες τις απόψεις, άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία», με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η σχιζοφρένεια της Νέας Δημοκρατίας».
 Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αυτού του άρθρου:
«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Κομοτηνή διέκοψε σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών, το οποίο κατέληγε στη φράση «να φύγει η Αριστερά» και τους είπε «μην ταυτίζετε παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν». 
Τώρα, το αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν, όχι η Αριστερά» ή αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν.
Αριστερά είμαστε λίγο-πολύ όλοι μας», είναι δευτερεύον.
Πάντως, το περιστατικό αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε έντονα πανηγυρικό τόνο με το σκεπτικό ότι «την αριστερά δεν πρέπει να τη χαρίζει κανείς στον αντίπαλό του, διότι έτσι τον ενισχύεις».
 Όποια ερμηνεία και να πιάσει κανείς, το συμπέρασμα είναι κοινό: η Αριστερά δεν αποτελεί πολιτικό αντίπαλο της (Νέας Δημοκρατίας) , τουλάχιστον κατά την κρίση του Προέδρου της» […]
«Ένα από τα πρόσωπα που γνωστοποίησε περαιτέρω τις πληροφορίες από την Κομοτηνή στο διαδίκτυο είναι μία γυναίκα, η οποία φέρεται να εκφράζει το νέο, το φιλελεύθερο και το πιο πιστό κομμάτι του προέδρου, με σχεδόν ομολογημένη φιλοδοξία να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές. «Θεότητα» ο Πρόεδρος Κυριάκος, ήταν ο χαρακτηρισμός της στο αναφερθέν περιστατικό περί μη απόδοσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά.
Αν διαβάσει κανείς πιο προσεκτικά το δημόσιο προφίλ της, θα διαπιστώσει εξωφρενικά πράγματα. Αντιγράφω επί λέξη: “Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα.
Όχι τώρα. Πάντα.
Από το 1993 και μετά ζω σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό.
Θέλω να καταστραφούν τα πάντα

Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 Εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν.
Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος”.                          

Αναρωτιέμαι λοιπόν: στέκει μελλοντική υποψήφια βουλευτής επίδοξου κυβερνώντος κόμματος να δηλώνει ευθαρσώς ότι «σιχαίνεται τη χώρα» και ότι πρέπει να γλυτώσει ο πλανήτης από τον «άχρηστο λαό» των Ελλήνων;

 Στέκει, ο νέος και φιλελεύθερος λόγος της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εύχεται την καταστροφή όλων των ναών της χώρας; Όταν μάλιστα πριν λίγους μήνες το ίδιο πρόσωπο (με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης) τασσόταν με πάθος υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Θέλει να γκρεμιστούν οι Χριστιανικοί ναοί, αλλά θέλει να ανεγερθούν τεμένη.

 Σχιζοφρένεια
Για πολλοστή φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ συνεχίζει την διαχρονική λαγνεία του κόμματος αυτού προς την αριστερά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι φιλελεύθεροι όχι μόνο είναι ανίκανοι να πολεμήσουν τον μαρξιστικό διεθνισμό, αλλά αντιθέτως είναι συνοδοιπόροι στο εθνομηδενιστικό του έργο.
Θα ήταν, επίσης, πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι ηφέρελπις κοσμοπολίτισσα, η οποία είναι πιστή στον Μητσοτάκη και επιθυμεί διακαώς «Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν

Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό.
Τέλος», αλλά ταυτόχρονα τασσόταν με φανατισμό υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
Αυτή είναι η ΝΔ.
Ένα κόμμα στο οποίο χωρούν ως εκφραστές επισήμων απόψεων του μόνο τα άτομα με σαφείς εθνομηδενιστικές αναφορές και ισοπέδωσης της Θρησκευτικής Πίστης του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com/

Υ/Γ Κ.Π «»» Έτσι σκέπτεστε στην (ΝΕΑ)…..(ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ) ;;;;;;;;;
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ….ΚΥΡΙΑΚΟ.
Ο ΛΑΌΣ δεν θα ξαναπιαστεί ‘’ΜΑΛΑΚΑΣ ‘’……!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: