Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από συντάξεις για τις ένοπλες δυνάμειςO νέος γερμανοτσολιάς και υπέρμαχος της Γερμανικής Ευρώπης και του Δ.Ν.Τ


Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από συντάξεις για τις ένοπλες δυνάμεις
«Υπέρτατο για μας ο εξοπλισμός»…….
Τη μεγάλη του ανησυχία για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης…. O νέος γερμανοτσολιάς και υπέρμαχος της Γερμανικής Ευρώπης και του Δ.Ν.Τ
 Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως εάν ήταν πρωθυπουργός { Ο Θεός να μας ξεμιστεύει μην το δούμε και αυτό } …θα έκοβε και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις.


Δεν μας είπε όμως γιατί να μην κοπούν οι μισθοί και των 300 ανδρείκελων της Βουλής της προδοσίας…;;;;

«Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. …..Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Τόνισε, μάλιστα, πως «για την Ένωση Κεντρώων, το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου και η Τουρκιά απειλεί εκ του ασφαλούς».

Ο κ.Λεβέντης είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας τη σύγκλιση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.

Άσκησε, παράλληλα, σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «γαντζώνεται όσο μπορεί από την εξουσία»….

Υ/Γ Άκου παπυρολόγε καναλάρχη….
Ακόμα και οι γύφτοι το ξέρουν το παιχνίδι του Τσίπρα την ημέρα των εκλογών στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015 και τις εντολές που δοθήκαν από την Κουμουνδούρου για βα σε ψηφίσουν τα συντροφάκια τους μόνο και μόνο για να μην μπει στην Βουλή της σιχασιάς η Ζωή Κωνσταντοπούλου…
Άσε λοιπόν τους Τσαμπουκάδες και την Μαλακία που συνεχίζει το αρρωστημένο σου μυαλό και η βρώμικη γλώσσα σου να ξεστομίζει…..ΑΡΚΕΤΑ μαλάκα σε φάγαμε στην μάπα.
Αν είσαι μάγκας και πατριώτης κάνε το μεγάλο βήμα..
Κάνε πρόταση να μην πάρει για ένα χρόνο κανείς βουλευτής μισθό και να παίρνουν μόνο 1000 euro αν και αυτά δεν αξίζει να τα παίρνουν ….και τα υπόλοιπα να πάνε για την ενίσχυση αγοράς εξοπλιστικών και χωρίς μίζες ..
Έχει τ’αρχίδια να το πείς….;;;

Άσε λοιπόν τους συνταξιούχους στην δυστυχία τους ..γιατί αν τα πάρουν περισσότερο στο κρανίο θα φύγει και το δικό σου το κεφάλι σαν του ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ !!!
K.Π 5/12/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: