Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ήμουν ’ νιος και γέρασα να ακούω «»»Θέμα χρόνου η ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα !!!!!


Υπάρχει ελληνική κυβέρνηση με τσαγανό να κάνει ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ και βάση διεθνών νόμων να τελειώνει το παραμύθι με τον  δικτάτορα Ερτογκάν  και το Αλβανικό τσιράκι του Έντι Ράμα ;;;
Η επιλογή  είναι επιβεβλημένη…τώρα που ο Ερτογκάν έχει βάλει το σχέδιο του σε εφαρμογή  διεκδικώντας 16 νησιά του Αιγαίου και των Δωδεκανήσων…
Στόχος του η Α.Ο.Ζ που θα κερδίσει το Τουρκικό κράτος εάν εξαφανισθεί από την ελληνική επικράτεια το Καστελόριζο ..ποιοι αλήθεια δεν το γνωρίζουν ;;;
Με την Κύπρο, και την Αίγυπτο υπάρχει σύμπνοια, ενώ την αμέριστη στήριξη του Ισραήλ έχει εξασφαλίσει η Αθήνα, που παρατηρεί περίεργο παιχνίδι από τα Τίρανα και τον  Έντι Ράμα .
Σημείο κλειδί, όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν είναι το Καστελόριζο, για το οποίο η Τουρκία έχει κυριολεκτικά δώσει μάχη για να πείσει ότι δεν είναι ελληνικό έδαφος….τι κάνει λοιπόν τώρα η Ελληνική κυβέρνηση ….ΤΙΠΟΤΑ αερολογεί και δίνει την μεγάλη της προσοχή στην δεύτερη αξιολόγηση ,η θα μπεί ,δεν θα μπεί το Δ.Ν.Τ στην πλήρη καταστροφή της χώρας….μιλάμε για πολλαπλά μέτωπα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Η μεγάλη απόφαση έπρεπε ήδη να έχει ήδη ληφθεί και  να υποχωρήσει…και για κανένα λόγο στην απόφαση αυτή.

Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους…και Είναι εθνική απόφαση να βγουν στο φως οι ορυκτοί της πλούτοι. 
Μια ζωή ακούμε ότι ‘’ Η ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) είναι προ των πυλών ’’…..θα ανακηρύξει μάλλον πιο σύντομα η Τουρκία την Α.Ο.Χ όταν θα έχει μπουκάρει στο Καστελόριζο και σε άλλα νησιά και απλά εδώ θα έχει στηθεί το σκηνικό του μοιρολογιού !!!!
Υπάρχει άραγε ελληνική κυβέρνηση και πρωθυπουργός να ακολουθήσει  τα βήματα του Τάσσου Παπαδόπουλου και της μικρής, αλλά γενναίας Κύπρου, που τόλμησε.
Είναι βαθιά η πεποίθησή μας και εθνική ανάταση του εθνικού μας φρονήματος το ότι ακόμα είμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και όχι τα σκουπίδια του εκάστοτε γερακιού της Ευρωπαϊκής φασιστικής οικονομικής πολιτικής !!!! 

Αποδείξτε λοιπόν με εθνική ομοψυχία και οι 300  , ότι έφθασε η ώρα και άρα, μόνο η ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ – σημαίνει την de facto δήλωση κυριαρχίας της χώρας μας σε συγκεκριμένο χώρο – θα προσελκύσει επενδυτές οι οποίοι δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ εάν το καθεστώς ιδιοκτησίας αμφισβητείται.
Προχωρήστε λοιπόν τι περιμένετε ;;;;
H επόμενη ημέρα σας πληροφορώ θα βρεί όλους τους Έλληνες μονιασμένους και με την ελπίδα στην καρδιά τους .                                    
Η επομένη μέρα μετά την ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ θέλει την κυβέρνηση να  προχωρήσει με γοργά  βήματα περισσότερο στο σχεδιασμό   για την ΑΟΖ…και τα εθνικά οφέλη που θα υπάρξουν για τον Eλληνικό λαό!
Πιστεύουμε  ότι, πέραν των άλλων, η ανακήρυξη ΑΟΖ θα δώσει και μια εσωτερική ανάσα σε μια κυβέρνηση που πιέζεται άσχημα από την εξέλιξη της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης.

Ο  Πρωθυπουργός επιβάλετε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου και άλλων περίπου 134 χωρών και ετοιμάζεται για την ανακήρυξη.
Θέλει τη στήριξη των ευρωπαίων ηγετών και επενδύει σε αυτήν, σκεπτόμενος ότι και ο Τάσσος Παπαδόπουλος ανακήρυξε την κυπριακή ΑΟΖ χωρίς να φοβηθεί την Τουρκία, επειδή πέτυχε και τις ανάλογες συμμαχίες.
Η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ θα ξεκινήσει πρώτα από το Ιόνιο Πέλαγος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η περιοχή, νότια της Κρήτης, ενώ η οριοθέτηση θα μετατεθεί χρονικά μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συμφωνία με τα όμορα κράτη.
Για να δούμε λοιπόν …..
Υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός ,...
 να κάνει τους Έλληνες περήφανους ;;;
Υπάρχει εθνική αντιπροσωπεία ;;;;
Yπάρχει …….ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;


                                              11/12/2016
                                         Κρητικοί Παλμοί



Δεν υπάρχουν σχόλια: