Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η ώρα η καλή…..η Jennifer Aniston θα παντρευτεί στην Κρήτη φέτος το καλοκαίρι .

Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα στα περιοδικά του Hollywood  αλλά και το από το περιβάλλον του ζευγαριού ο πατέρας της Γιάννης Αναστασάκης ,έριξε την ιδέα αλλά και την επιθυμία για να προβληθεί η Ελλάδα αλλά και η ιδιαίτερη του πατρίδα η Κρήτη ,ο γάμος της αγαπημένης του κόρης να γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά από όπου και κατάγετε.


Ο πατέρας της δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννης Αναστασάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και το 1935 ,η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στις Η.Π.Α.


Η τζένιφερ έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της και η τελευταία φορά ήταν το 2005.
Η ιδέα του γάμου στην Κρήτη ενθουσίασε πάρα πολύ την ίδια αλλά και τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό του.


Πάρα πολλά δε Μ.Μ.Ε έχουν εκφράσει την επιθυμία να παρευρεθούν στον γάμο της αγαπημένης Ελληνοαμερικάνας ηθοποιού ,μιας και γνωρίζουν και την αγάπη των κρητικών για την οικογένεια της.


Ραντεβού λοιπόν το καλοκαίρι του 2012 στην Κρήτη όπου ο γάμος αυτός σίγουρα θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Νησί μας… μένει μόνο η ημερομηνία !!.....Η ώρα η καλή από εμάς……

Δεν υπάρχουν σχόλια: