Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αδίστακτοι οι ληστές του κοσμηματοπωλείου - Καρέ-καρέ η ληστεία στην Αμμουδάρα στο ΓΑΖΙ …

Σοκαριστικό το βίντεο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στην Αμμουδάρα * Γέμισαν με κοσμήματα ... παπλωματοθήκη! –

                           Μισό εκατομμύριο ευρώ η "λεία" των ληστών
Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο κοσμηματοπωλείο της Αμμουδάρας, που μπήκε στο στόχαστρο ληστών πριν λίγες ημέρες.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ληστές με γρήγορες κινήσεις, που αποπνέουν - αν μη τί άλλο - σιγουριά μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, ακινητοποίησαν με την απειλή καλάσνικοφ την ιδιοκτήτρια και πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί και άρχισαν να γεμίζουν ένα μεγάλο σάκο.

Από τους τέσσερις κουκουλοφόρους ο ένας είχε το ρόλο του "τσιλιαδόρου", φροντίζοντας να έχει οπτικό πεδίο στην πόρτα, κατά τα λίγα λεπτά που χρειάστηκαν οι συνεργοί του για να "ξαφρίσουν" το κοσμηματοπωλείο, γεμίζοντας με κοσμήματα ... μια παπλωματοθήκη!

Οι ληστές, μάλιστα, επιδεικνύοντας απληστία, δεν αρκέστηκαν στα κοσμήματα αλλά θέλησαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο. Θεωρώντας ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο κατάστημα είναι ο ιδιοκτήτης του ζήτησαν να το ανοίξει, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να τον χτυπήσουν!

Όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν πελάτης και χωρίς να χάσουν χρόνο βγήκαν έξω, μπήκαν στο μπλε ΙΧ που τους περίμενε απέξω και έγιναν "καπνός", προς την κατεύθυνση των Λινοπεραμάτων.
 Η "λεία" των ληστών υπολογίζεται στο ιλιγγιώδες ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ!
Υπενθυμίζεται ότι το μπλε Corsa, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, βρέθηκε στο λιμάνι της Κισσάμου, όπου το "ξεφορτώθηκε" η σπείρα.
Πηγή : http://www.cretalive.gr/
                                                   Δείτε το Βίντεο..Σοκάρει !!!
                                                            
Έκαναν 200 χιλιόμετρα Ηράκλειο-Κίσσαμος ...Ανενόχλητοι.....ΖΗΤΩ η ΕΛ.ΑΣ !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: