Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γράφει ο Καβρός >>>> Ας επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …..4/3/2012

Κύριε διευθυντά.
Ας επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …..


Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει και θα είναι από Άνδρες πολιτικούς και όχι αχυράνθρωπους και προσκυνημένους και θα εκφράζει την λαϊκή κυριαρχία θα εδραίωση ανεξάρτητη δικαιοσύνη και θα τιμωρήσει όλους αυτούς …που κατάφεραν να οδηγήσουν αρκετούς έλληνες και ελληνίδες στην αυτοκτονία στον βιοτικό εξευτελισμό και στον εργασιακό μεσαίωνα.
Οι πρόγονοι αυτών που μας κυβερνάνε είχαν εφεύρει φυλακές ..πρότυπα !!!
Γιατί λοιπόν να μην πάνε δωρεάν τσιμέντα, αμμοχάλικο ,ασβέστη ,δοκάρια και όχι πάνελ…. αλλά λαμαρίνες και να τους ξεφορτώσουν όλους αυτούς τους σωτήρες στην Γυάρο μαζί με τα υλικά και να ανακαινίσουν τις παλιές φυλακές οι ίδιοι.
Με αυτόν τον τρόπο θα μάθουν και τι σημαίνει χαρά και εργασία !
Εργασία γιατί θα βγάλουν φουσκάλες τα χέρια τους και χαρά ότι θα βάλουν το κεφάλι τους κάτω τουλάχιστον από μια λαμαρίνα για να μην βρέχονται και δεν θα νιώθουν «Άστεγοι» όπως τόσοι και τόσοι έλληνες οδηγήθηκαν από αυτούς με ότι πολιτικές απόφυσης που πήραν εις βάρος τους….
Επίσης δεν χρειάζεται να τους ταΐζουμε εις βάρος του ελληνικού λαού…Αγροτικά εργαλεία .π.χ κασμάδες ,τσάπες , σπόροι …Ντομάτες –αγγουράκια –μελιτζάνες –λάχανα κ.α θα τους δώσουν την ευκαιρία να μάθουν να καλλιεργούν και να απολαμβάνουν με τον δικό τους κόπο τα ζαρζαβατικά τους .



Τους πετάς και καμία 10 αριά κουνέλια και κατσικούλες …και ως εκ θαύματος μαθαίνουν και αρμέγουν…..


Αν αρρωστήσουν δε..ας βάλλουν νοσοκόμο τον Λοβέρδο και κάθε 6 μήνες ας τους πετάει ένα ελικόπτερο ότι ληγμένα γεννόσημα υπάρχουν στην Κένυα ….

Πιστεύω ότι εκτός της δέσμευση των περιουσιών που θα γίνει και θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό… και το δημόσιο αίσθημα του ταλαιπωρημένου λαού θα επανέλθει και η δικαιοσύνη επιτέλους θα λάμψη ….
Αυτά αν γίνουν θα καθαρίσει μια και καλή το σάπιο πολιτικό σύστημα και θα επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …..



Μετά τιμής ……ο Καβρός




 





4/3/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: