Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, Γιώργος Μοσκοβίτης την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 βρέθηκε στο Studio του ραδιοφωνικού σταθμού ‘’ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΄΄στους 87,9 στα F.M & Στο διαδίκτυο στο Τυμπάκι Ηρακλείου και στην Εκπομπή «Στην Κρήτη ζεί η Λεβεντιά» με τον Γιώργο Λεκάκη .


 Ένα χρόνο μετά και με την δύναμη του Θεού και την αγάπη του πιο δυνατού συναισθήματος της αληθινής φιλίας καρδιάς, αλλά και τις μακροχρόνιας συνεργασίας από την αρχή λειτουργίας το σταθμού πραγματοποιήθηκε η ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε διάρκεια 2μίση ώρες την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 αποχαιρετώντας τον μήνα Ιούνιο.  

Ο Χρόνος που πέρασε είχε πολλά απρόοπτα με θετικά αποτελέσματα  για την μοναδική Δημοσιογραφική Ένωση της Ελλάδος την «Διεθνή  Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων& Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»  που είναι αναγνωρισμένη Δημοσιογραφική Ένωση ''  από το Ειρηνοδικείο Αθηνών 79/22-3-2021 /& το Πρωτοδικείο Αθηνών 33158/2021  & Το καταστατικό επί του σώματός του φέρει για την γνησιότητα αυτού, επισημείωση όπως προβλέπεται από την Σύμβαση της Χάγης της 5ης Οκτωβρίου 1961, αναγνώρισης του καταστατικού της , με Αριθμό πρωτοκόλλου 2487/2021. από   το Νομικό & Διπλωματικό τομέα  του Διεθνούς Δικαστηρίου  της Χάγης.''  

                                    https://www.diekdi-mass-media.com/

Πολλά τα θέματα που ξεδίπλωσε ο Γιώργος Λεκάκης που αφορούν την ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε αλλά και πολλές οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης και οι απαντήσεις του έλυσαν όλες της απορίες των ακροατών για την ευρύτητα της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε της μοναδικής στον ευρωπαϊκό χώρο και ειδικά της χώρας μας  στο διεθνές στερέωμα παρουσίας της.

 Φυσικά το αφιέρωμα στην συνέντευξη αυτή ήταν και η μακροχρόνια πορεία προσφοράς στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας από πολλές δραστηριότητες μέσα στα Μ.Μ.Ε και έρευνες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνιαςδημοσιογραφικής πορείας του. 

Έγινε ένα μικρό αφιέρωμα στην 6ετη ερευνά του με ντοκουμέντα διαλόγου του ρεπορτάζ  του Γιωργου Μοσκοβίτη στη Συρία και συγκεκριμένα στο Χαμιντιέ το χωριό των Συρό-Κρητικών από τηλεοπτική εκπομπή.

 Η 6ετη ερευνά του δεν περιορίστηκε στην Συρία , αλλά και στον Λίβανο και την Ιορδανία καθώς επίσης στην Λιβύη και στην Αττάλεια της Τουρκίας.


Μια έρευνα που είχε την αναγνώριση του Α.Π.Θ και σε συνεργασία με ερευνήτρια Ρούλα Τσοκαλίδου και του Γιώργου Μοσκοβίτη το Α.Π.Θ  κατασκεύασε ένα Ιστορικό DVD που μοιραστήκαν σε σχολεία ,Ελληνικές Πρεσβείες σε όλο τον κόσμο το 2000..διαβαστε το σχετικό αφιερωμα εδώ «»»   https://kritikoipalmoi-press.blogspot.com/2014/01/o.html

Η Εκπομπή αυτή της 28ης Ιουνίου 2024 ήταν σταθμός για την ενημέρωση όλων των ακροατών σε όλο τον κόσμο και είχε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους ακροατές του Ερωτόκριτου .

Το οδοιπορικό όμως στην Μεσσαρά των δυο φίλων καρδιάς είχε και συνεχεία στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος και συγκεκριμένα στον Κόκκινο Πύργο όπου όλη η οικογένεια Λεκάκη ,στην Ταβέρνα το ‘’ΠΕΛΑΓΟΣ΄΄ συνέχισε την φιλοξενία του στον Γιώργο Μοσκοβίτη και στην Σύζυγο  και συνάδελφο τους  του Μαρία Πολάτου με γεύμα με πατροπαράδοτες θαλασσινές λιχουδιές.






Το ζεύγος Μοσκοβίτη συνέχισε το οδοιπορικό του στις αρχαιότητες της Φαιστού και στην περιοχή μετά τον Άι Γιάννη επισκεπτόμενοι τους  φίλους τους ,Μανώλη & Εμμανουέλλα Μαθιουδάκη που διατηρούν το Κρητικό Κέντρο ‘’ΣΤΡΟΦΗ’’.


                                                   

Τελειώνοντας αυτό το Φωτορεπορτάζ , θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους οικογενειακούς φίλους μας, Γιωργο Λεκάκη , Αλεξία Στεφανάκη τα παιδιά τους Κατερινα-Γιώργο ,Χάρη,και το μικρό Γιαννάκη τον εγγονό για την αγάπη τους και την χαρά που μας χάρισαν την όμορφη αυτή ημέρα επίσκεψης μας στο Τυμπάκι.

Τα ιδία ακριβώς λόγια καρδιάς προσθέτουμε & πολλές ευχαριστίες στους  φίλους μας ,Μανώλη & Εμμανουέλλα Μαθιουδάκη που διατηρούν το Κρητικό Κέντρο ‘’ΣΤΡΟΦΗ’’.

Εις το επανιδείν με υγεία και αγάπη.

Γεώργιος Μοσκοβίτης & Μαρία Πολάτου

Ηράκλειο 29 Ιουνίου 2024

ON AIR η Εκπομπή στην ΄΄ Κρήτη ζεί η Λεβεντιά'' στης  28 Ιουνίου 2024

https://drive.google.com/file/d/1d5BdFzBE3kSE4P58UaNI1F_L4wYsrwtU/view


Δεν υπάρχουν σχόλια: