Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ο Εμανουέλε Γκριμάλντι τιμήθηκε ως Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς

 

GREEK SHIPPING AWARDS 2023

Ο Εμανουέλε Γκριμάλντι τιμήθηκε ως Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyd’s List 2023, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα.

Φέτος τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyd’s List γιόρτασαν την 20η επέτειό τους.

 Από την έναρξή τους το 2004, η εκδήλωση έχει βάλει στο επίκεντρο τον αξιοσημείωτο δυναμισμό και τον επαγγελματισμό της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και τις συνεχώς εξελισσόμενες δεξιότητες και υπηρεσίες που παρέχονται στο ελληνικό ναυτιλιακό cluster.

 Διατήρησε επίσης τη φήμη της αξιοπιστίας και της δικαιοσύνης, που βασίζεται στο υψηλό επίπεδο των κριτηρίων του κλάδου όλα αυτά τα χρόνια.

Προσθέτοντας κύρος στην αναγνώριση του Εμανουέλε Γκριμάλντι είναι το γεγονός ότι είναι το πρώτο άτομο που το έλαβε δύο φορές: είχε ήδη βραβευτεί ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς κατά τη διάρκεια της έκδοσης του 2011 των Βραβείων Lloyd’s List Greek Shipping Awards.

 Νάπολη, 4 Δεκεμβρίου 2023

                       Οικογένεια Grimaldi, Ομάδα Grimaldi

Ο ιδιόκτητος ειδικός ro-ro είναι πρωτοπόρος των πράσινων ναυτιλιακών πρωτοβουλιών καθώς συνεχίζει να επεκτείνει τον στόλο του.

Ο όμιλος με έδρα τη Νάπολη, που ιδρύθηκε το 1947 από πέντε αδέρφια, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Τζιανλούκα και του Εμανουέλε, είναι κεφαλαιοποιημένος και έτσι σε καλή θέση να αντέξει τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας που έχει πλήξει άσχημα δύο από τις βασικές του επιχειρήσεις, το αυτοκίνητο εμπόριο και υπηρεσίες επιβατών.


                         ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΓΚΡΙΜΆΛΝΤΙ: ΔΙΕΥΘΎΝΟΝΤΕΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ, 

ΑΠΌ ΑΡΙΣΤΕΡΆ, ΝΤΙΈΓΚΟ ΠΑΤΣΈΛΑ, ΕΜΑΝΟΥΈΛΕ ΚΑΙ ΤΖΙΑΝΛΟΎΚΑ ΓΚΡΙΜΆΛΝΤΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: