Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Ο Χαλίφης, οι "Νέοι θεοί" και το νέο τους σπαθί...

Γράφει :  ο Βορειοηπειρώτης –Δημοσιογράφος-Ψυχολόγος Πέτρος –Μπέρτι Καράτζας «Bert Karantzas » ________________

Ο Χαλίφης, οι "Νέοι θεοί" και το νέο τους σπαθί...

  Στα παιδικά μου χρόνια, καθώς άρχισα τον δρόμο της εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας, μου άρεσε να παρακολουθώ μια εβδομαδιαία εκπομπή στη RAI με τίτλο: «Le interviste impossibili».

  Στο πλαίσιο εκείνης της στήλης, διάφοροι δημοσιογράφοι «γύρισαν πίσω στον χρόνο» και έτσι, μέσα από τις προκλητικές ερωτήσεις που έκαναν, σκοπός της ανάλυσης ήταν να ανακαλύψουν τι ώθησε τους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν ήδη αφήσει το όνομά τους στην ιστορία να κάνουν τι έκαναν.

 Μέλη των διαλόγων ήταν ο Τσόρτσιλ, ο Τέσλα, ο Στάλιν, ο Κάρολος Δαρβίνος, ο Σαρλ ντε Γκωλ κ.λπ. για να αναφέρω μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που πήραν μέρος σε εκείνες τις εκπομπές. 

Τώρα, όταν κοιτάζω πίσω με σκοπό να βρω εάν έμαθα κάτι πολύτιμο από εκείνη τη εκπομπή, συνειδητοποίησα ότι η νεαρή ηλικία δεν μου έδωσε την ευκαιρία να καταλάβω πολλά πράγματα και επιπλέον η ζωή με τις εκπλήξεις και τις προκλήσεις της έσβησε από τη μνήμη μου αυτά. τα μηνύματα που σε πολλές περιπτώσεις συγκλόνισαν την ανθρωπότητα. 

Ωστόσο, στην τελευταία εκπομπή, ένα μήνυμα μου άφησε ανεξίτηλη εντύπωση...

 Η σειρά της συνέντευξης  ανήκε στον Χαλίφη της Βαγδάτης.

 Μετά από πολλές ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στον μεγάλο Χαλίφη, ήρθε η σειρά της τελευταίας ερώτησης …

  - Αξιότιμε Χαλίφη, έχω ακόμη μια ερώτηση που αν δεν μπορείτε να απαντήσετε δεν τρέχει τίποτα, αλλά επιμένω να την κάνω!

  - Συνέχισε!  - έδωσε άδεια ο Χαλίφης.

  Εντάξει…  Μετά από μια σημαντική μάχη όπου πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο Βεζίρης σας, εσείς, για να τιμήσετε τον μεγάλο στρατηγό, οργανώσατε μια βραδιά οργίων όπου η αφθονία του φαγητού, των ποτών και η ομορφιά των γυναικών ήταν πρωτόγνωρες μέχρι τότε. 

Ο Βεζίρης ήταν ο πιο στενός και ο πιο έμπιστος φίλος σας, ήταν αυτός που με το θάρρος του στις μάχες, και με την σοφία του στις συμβουλές, είχε εδραιώσει την επιτυχημένη βασιλεία στο χαλιφάτο σας.

 Εκείνο το βράδυ του δώσατε το προνόμιο να ξαπλώσει δίπλα σας επάνω σε άνετα μαξιλάρια κεντημένα με χρυσό.

 Σε μια στιγμή, καθώς ήσασταν και οι δύο μισό μεθυσμένοι, ξαφνικά βγάλατε το γιαταγάνι από κάτω του μαξιλαριού σας και με μια αστραπιαία κίνηση του έκοψες το κεφάλι σαν κοτόπουλο!!! 

Πώς ένιωσες που σου έκανε να περάσεις σε αυτή τη διεστραμμένη πράξη!

 Αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις, δεν υπάρχει τίποτα γιατί τώρα η ακραία σου πράξη ανήκει ήδη στην ιστορία...

  «Όχι, όχι, δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να σου απαντήσω», είπε ο Χαλίφης.

 Είχα πετύχει τα πάντα στη ζωή μου αλλά το μόνο που μου έλειπε ήταν να νιώσω πως νιώθει ο Θεός!...

Πώς νιώθει ο Θεός που επιτρέπει στον εαυτό του τα πάντα, γιατί στη βασιλεία του Θεού συμβαίνουν όλα και η πιο ακραία διαστροφή.

 _____________________

Τώρα ας κάνουμε ένα άλμα και ας επιστρέψουμε στο παρόν για να δούμε την αναλογία με το παρελθόν…

 Θάνατοι από μια περίεργη ασθένεια ... υποχρεωτικά εμβόλια που δεν εγγυώνται τίποτα ... ταξίδι υπό όρους και υπηρεσίες που παρέχονται μόνο μετά την υποβολή του κωδικού QR ... Green Pass για αναγκαστική μετακίνηση, στάση εργασίας για χάρη της δημόσιας υγείας κ.λπ.  κ.λπ...

Δεν χρειάζεται για να είναι κανείς απόφοιτος ενός γνωστού πανεπιστημίου για να καταλάβει ότι η αλλαγή που ραγδαία επιβάλλεται στον άνθρωπο σήμερα, στην οικογένεια, στα έθνη, και στην παραβίαση των ατομικών ελευθεριών, είναι ένα ανελέητο παιχνίδι που παίζεται κρυφά ενάντια στην ανθρώπινη κοινωνία και ενάντια στην ίδια τη ζωή. 

Την εποχή του Χαλίφη, την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πριν, επικρατούσε η νοοτροπία του πολέμου και μέσω της δολοφονίας και της ήττας και της σκλαβιάς οι πόλοι Jul César ή ο σουλτάνοι ​​Mehmed κ.τλ. «ένιωθαν» την ανάγκη να φανούν Θεοί!.

 Η ακόρεστη δίψα για εξουσία μέσω του εγκλήματος τοις αυτό καθιερώθηκε  ως ηγέτες.  "Ο βασιλιάς γίνεται από τον υπηρέτη!"

 Γράφει ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

 Αλλά οι υπηρέτες δεν έχουν συνείδηση και δέχονται την σκλάβα τους συν μάχη!

Και εκείνοι είναι πολύ.

 Εάν γνωρίζετε από Youtube τον αμερικανικό χιουμορίστα George Carlin, για να δείτε πώς σε μια από τις παραστάσεις, εκείνος, με σπασμένη την καρδιά καλύπτει την τραγωδία της ανθρωπότητας με το πέπλο του αστείου.

"Εσείς, - απευθύνοντας στο κοινό, - είστε η περιουσία των ιδιοκτητών που κατέχουν τα πάντα στην Αμερική, τα σπίτια σας, οι ελευθερίες σας είναι δικές τους.

 Σας έχουν πιάσει από τα αρ.....α  και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα!  ... και το ασυνείδητο κοινό εκφράστηκε σε ένα παρατεταμένο γέλιο, Χαχαχα... τι διασκεδαστικό! !!!

 Όταν ο Χαλίφης άρχισε να εκτελεί ένα σχέδιο, έσφιξε τους σκλάβους στρατιώτες του ανάμεσα σε δύο γραμμές ... Μπροστά στους γραμμές των σπαθιών του εχθρού και πίσω από την πλάτη του τα ξίφη των "προνομιούχων" ρουφιάνων του συστήματος  που σκότωναν χειρότερα από τους εχθρός.

 θανατηφόρες και οι δύο πλευρές της αλήθειας!

 Και τώρα ένα πιο περίτεχνο, κρυφό σχέδιο που αποτελεί και πάλι μια δίνη περιορισμών.

 Μπροστά στην απειλή θανάτου από έναν «ανεξέλεγκτη» ιό που «αλλάζει συνεχώς μορφή» ( η πρώτη γραμμή), ενώ πίσω από την πίεση ασυνεπών γραμμών ανθρώπων που εφαρμόζουν τυφλά ένα σχέδιο που επινοήθηκε από εκείνους που αφού κάνανε τη ζωή σχεδόν αδύνατη για την ανθρώπινη κοινωνία, με διαδοχικούς πολέμους, ξαφνικά μετατράπηκαν σε εξαιρετικά ευαίσθητα φιλανθρωπικά όντα με αίσθημα της μεγάλης ευθύνης για την υγεία των πολιτών!!!

Δήθεν η ευημερία του ανθρώπου και της κοινωνίας να αποτελείται μόνο και μόνο από την υγεία και τίποτα άλλο! 

Ο φόβος και η αδυναμία σωστής αντίληψης των γεγονότων και καταστάσεων κάνει τη μάζα ακόμα πιο ασυνεπή και πιο πρόθυμη να είναι συνεργάσιμη σε αυτό το σχέδιο που στοχεύει να καταστρέψει τη ζωή. 

Στους "Νέους Θεούς", σήμερα, όπως και στον Χαλίφη του παρελθόντος επιτρέπεται όλη η τρέλα!

 Οι "Νέοι Θεοί" ενεργούν μέσω της άσκησης εξουσίας με τη φόρμουλα "Περισσότερα ... περισσότερα ... περισσότερα!

 Αναμφίβολα η εξουσία είναι μια "ανίατη" Ασθένεια όπου οι πρωταγωνιστές δεν χορταίνουν  με τίποτα μέχρι να καταφέρουν να γίνουν "Θεοί".

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στα μυαλά των ηγετών ...στο κεφάλι τους τα μαθήματα της ιστορίας δεν έχουν βρει χορός και δεν γίνονται κατανοητά!

Το μεγαλύτερο κακό όμως δεν προέρχεται από εκείνους,  αλλά από τους χαφιέδες οι οποίοι με το ασυνείδητο των μαζών ... που δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί που τρέχουν αυτό το παιχνίδι είναι πολύ λίγο και εμείς σαν λαός είμαστε αμέτρητοι …

 Και έτσι οι χαφιέδες σε ρόλο κάποιων εκτελεστών και συνεργατών σε αυτό το σχέδιο δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι το παράδειγμα τον ψεύδους ηγετών Διέρρεε και Βασίλευε, θα τους φέρει και εκείνους στη γραμμή εκτέλεσης... γιατί αν στο παρελθόν η εκτελεστική πράξη γινόταν χρησιμοποιώντας το σπαθί και τη σφαίρα, σήμερα, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κρύψει το όπλο σε μια μορφή σύριγγας ενώ η νοοτροπία των Χαλίφων και των Νέον Θεών με την τρέλα τους συνεχίζει να επιμείνειεί!

3-11-2023

Δημοσιογράφος-Ψυχολόγος Πέτρος –Μπέρτι Καράτζας 

«Bert Karantzas » ________________

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: