Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Οι Γερμανοί σαν λαός και σαν Έθνος δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν και να γίνουν Άνθρωποι…


Δράττοντας της ευκαιρίας για την μαύρη επέτειο των 79 χρόνων από την θυσία των 27 ελλήνων πατριωτών Εκτελεσθέντων Μαρτύρων από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής (Σπηλιάρα στις 17 Αυγούστου 1944) ,  η καλή συνάδελφος Δημοσιογράφος και τηλεοπτική παραγωγός στο KΡΗΤΗ TV και τακτικό μέλος της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » συντετριμμένη από τα γεγονότα στον Σοκαρά στις 17 Αυγούστου 1944 ,μου έστειλε το σύνδεσμο για το αφιέρωμα της, που διαδραματίστηκε στην Βιάννο... από τους κατά τα άλλα (Πολιτισμένους) ΝΑΖΙ  !!!  


                         

Πιστεύω ότι εάν δοθεί η ευκαιρία στρατιωτικά να υπερισχύσει και αυτό επιδιώκει χρόνια τώρα εντός της Σάπιας πολιτικά Ευρώπης και του ΝΑΤΟ η Γερμανία ,όλα αυτά που έζησε η Ευρώπη κατά την περίοδο 1939-1945 από τους Γερμανούς θα τα ξαναζήσουμε…

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η οικονομική παντοκρατορία της εντός της Ευρωπαϊκής Συμμορίας, και η ψυχρότητα που αντιμετωπίζουν όλα τα κράτη που γονάτισαν οικονομικά, κοινωνικά , και έθαψαν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από την θηριωδία των διψασμένων  δολοφόνων Γερμανών.

Όλα αυτά τα γεγονότα της περιόδου τότε δεν πρέπει να ξεχαστούν…

                        

Οι πολιτικοί ( Έλληνες)  γονατισμένοι αν έχουν τσίπα φιλότιμου επάνω τους, να πάψουν να είναι τα γιουσουφάκια των Γερμανών, και θα πρέπει άμεσα να διεκδικήσουν για την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους από τους ΝΑΖΙ και τις αποζημιώσεις που τα  διεθνή δικαστήρια έχουν επιδικάσει εις βάρος της Γερμανίας !!!

Ας σταματήσουν να είναι οι καρπαζοεισπράκτορες , των ψυχρών αυτών τύπων, και ας ζυγίσουν πολύ καλά το αίμα, την δυστυχία , το δάκρυ των Ελλήνων και τα δεινά για αυτούς που στην σύγχρονη πολιτική κοινωνία της ξεφτίλας μας διοικούν σαν αποικία….

Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν την περίοδο του Β’ Π. Πολέμου το κατάφεραν και πάλι με Γκεσταπίτες  συγχρόνους !!!

Οι παλιοί και μεγαλύτεροι από εμάς ηλικιακά ας μην ξεχνούν , και οι Νεότεροι ας μαθαίνουν και να μην εμπιστεύονται τον οποιοδήποτε που τους κτυπά δήθεν φιλικά την πλάτη…

                           Κάτι θα του πάρει !!!

19-8-2023 «» Γεώργιος Μοσκοβίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: