Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Στην Εκπομπή «Στην Κρήτη ζεί η Λεβεντιά» με τον Γιώργο Λεκάκη στον «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ 87,9 FM» στο Τυμπάκι, ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, Γιώργος Μοσκοβίτης την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 .

 Ταξίδι Τάμα ,ταξίδι ψυχικής ανάτασης, αγάπης και σεβασμού στον πάνω από 32 χρόνια φίλο μας  με τον Γιώργο Λεκάκη ,η επιμονή του ταξιδιού στο Τυμπάκι μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό;;;;



                       

Μετά τα τρία χρόνια έντονης ταλαιπωρίας από διάφορα θέματα υγείας ,και η επιθυμία της ψυχικής δύναμης του να συνάντηση τον Γιωργο Λεκάκη ,και φίλους της καρδιάς του όπως πολλές φορές μου έχει εκμυστηρευτεί ,δεν ήταν ικανά να ακυρώσουν αυτό το ταξίδι υπέρβαση στο σοβαρό πρόβλημα του ποδιού του που τώρα και 2 χρόνια έχει αλλάξει την ροή της δραστηριότητας του.

Πρώτος σταθμός μας το χωριό Βώροι ,όπου μας περίμενε ο καλός οικογενειακός φίλος μας Ηλίας Ιωάννου με την σύντροφο του Μαρία ,στον πλάτανο της πλατείας για πρωινό καφεδάκι, πειράγματα ,πολλά χαμόγελα και χαρά, για την συνάντηση μας αυτή….

Στις 10.00 π.μ περνάμε την είσοδο των εγκαταστάσεων του Ράδιο Ερωτόκριτος που μας καλοδέχονται ο Γιώργος και Μανώλης Λεκάκης.

Στις 11.00 πμ ο Γιώργος Λεκάκης μπροστά στο μικρόφωνο του στούντιο, ξεκινά με την χαρακτηριστική φωνή που τον διακρίνει την εκπομπή του «Στην Κρήτη ζεί η Λεβεντιά» καλωσορίζοντας τον φίλο του ,συνεργάτη του πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε Γιώργο Μοσκοβίτη ο οποίος αρκετά συγκινημένος κάνει και αυτός το δικό του καλωσόρισμα στους ακροατές του σταθμού ευχαριστώντας, τον Γιώργο Λεκάκη εκτός από την πρόσκληση του και για την μακροχρόνια φιλία τους…



Ο Γιώργος Λεκάκης παρουσίασε μια Μουσικό-Δημοσιογραφική εκπομπή  που τα είχε όλα… Ανθρωπιά ,Σεβασμό, Ερωτήσεις του χθες και του σήμερα.


Θέλησε να γίνει ένα σωστό αφιέρωμα την καινούργια δραστηριότητα της μοναδικής ένωσης δημοσιογράφων της χώρας «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

« INTERNATIONAL ASSOCIATION OF CRETAN JOURNALISTS & MASS MEDIA » που το καταστατικό της, εκτός του Πρωτοδικείου Αθηνών « Ως Διεθνής» όπως προβλέπεται από την Διεθνή  Σύμβαση της Χάγης της 5ης Οκτωβρίου 1961, επισημείωση Αναγνώρισης του Καταστατικού της με τον ως άνω Αριθμό πρωτοκόλλου 2487/2021.  

Η πρωτοπορία αυτή που κάποιοι όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης  χλεύασαν με την κοινοποίηση που έγινε την 1η Ιουλίου του 2021, αποδείχτηκε θηλιά και τους έπνιξε !!!!   τόνισε δε και κάλεσε τόσο τους ακροατές ,αλλά και συναδέλφους δημοσιογράφους, τεχνικούς ,ραδιοφωνικούς παραγωγούς αν θέλουν πράγματι να μάθουν περισσότερα για την ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε να επισκεφτούν την αναγνωρισμένη ιστοσελίδα-Portal  της Ένωσης για περισσότερες λεπτομέρειες ενημέρωσης τους… https://www.diekdi-mass-media.com/  και όλους τους συναδέλφους που θα ήθελαν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν για την εγγραφή τους σαν τακτικά μέλη να επισκεφτούν την αναγνωρισμένη ιστοσελίδα-Portal  της Ένωσης και να βρουν λεπτομέρειες στον συγκεκριμένο σύνδεσμο… https://www.diekdi-mass-media.com/registration-of-a-regular-members/

Επίσης ο πρόεδρος της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ &Μ.Μ.Ε αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της διοργάνωσης του Α’ Παγκόσμιου συνεδρίου Τύπου δημοσιογράφων τον Μάιο του 2025 στην Κρήτη ,και την προεργασία και τις επαφές για αυτό το συνέδριο που είχε προγραμματιστεί για το 2023 αλλά όλα τα γεγονότα της πανδημίας «Πάγωσαν» την συνέχεια των δραστηριοτήτων.Η συζήτηση στην εκπομπή περιείχε πολλές ενότητες ερωτήσεων όπως η ανθρωπινή πλευρά της δημοσιογραφικής πορείας των 48 ετών στην δημοσιογραφία, στο φωτορεπόρτεζ και σε κινδύνους η απειλές που κατά καιρούς έχει δεχτεί η δέχεται ,για την ευθύτητα της γραφής και του λόγου του ,όλα αυτά τα χρόνια. 

Οι απαντήσεις που πήρε στα ερωτήματα του ο Γιώργος Λεκάκης ήταν άμεσες και κοφτερές δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρερμηνείας και προς τους ακροατές…

Άμεσες και ειλικρινείς απαντήσεις δόθηκαν και για την επικαιρότητα του χθες και του σήμερα που αφορούσαν τον περιβόητο και κατ’ εντολή των ισχυρών Covid-19,ή 20-21-22-23 ,όπως τον έχει βαπτίσει ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε .

Έδωσε απαντήσεις και για την μεγαλύτερη παγκόσμια συμφω
νία κρατών και κυβερνήσεων για τα «Μούφα» Εμβόλια δήθεν προστασίας των πολιτών και τα αποτελέσματα τους τα βλέπουμε σήμερα και τις χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο από τις παρενέργειες τους ,αναφέροντας του το δικό του πρόσφατο παράδειγμα παρενέργειας μετά το τρίτο εμβόλιο και την πάροδο των 10 μηνών της υπερφυσικής διόγκωσης της χολής του που στις 29 Απριλίου ένα δεν είχε μπει έγκαιρα στο χειρουργείο οδηγούνταν με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο.

«Διόγκωση χολής μέγεθος μελιτζάνας 40 πόντους» η διάγνωση στο Γ.Ν.Αθηνων Γιώργος Γεννηματάς και με τον Α’ Επιμελητή Χειρουργό Γιάννη Φραγκιαδάκη να παραδέχεται όλα αυτά, και την κρίσιμη κατάσταση εισαγωγής του, και πραγματοποίησης της άμεσης χειρουργικής επεμβάσεως σωτηρίας της ζωή του.

Η συζήτηση είχε και τον ανθρώπινο και θρησκευτικό χαρακτήρα δεσίματος αλληλοεκτιμήσεως ,αγάπης και φιλίας με το Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρο Β΄και αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι η εκδήλωση στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας από την ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε.

Ο Γιώργος Μοσκοβίτης με πολύ συγκίνηση αναφέρθηκε για τον Μακαριότατο κ.κ Θεόδωρο Β΄και το τι, τους δένει χρόνια τώρα και ενημέρωσε ότι τον Μάρτιο του 2024 αντιπροσωπεία της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ , φίλοι θα αποτελέσουν το Group που θα επισκεφτεί το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας για να τίμηση και να ανακηρύξει επίτιμο μέλος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε τον  το Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρο Β’.  

                           

                            



Η συζήτηση έκλεισε με την λέξη «Φιλία –Φίλος» και την έννοια στους αληθινούς φίλους και ανθρώπους που την φιλία την σέβονται ως κάτι πολύ Ιερό.

Οι τοξικοί άνθρωποι ,οι αγνώμονες, οι αχάριστοι και οι μη σεβόμενοι την φιλία …καλό θα είναι Γιώργο Λεκάκη να τους διώχνουμε από την ζωή μας και να βάζουμε ένα οριστικό (Χ), μόνο τότε θα αξιολογήσουμε τους πραγματικούς φίλους που πρέπει να έχουμε στην ζωή μας και στην καρδιά μας….

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για αυτό το σημερινό οδοιπορικό μας στον Νότο της καρδιάς μας ,και στους φίλους που θα θέλαμε να έχουμε συναντήσει …

Ακουστέ με προσοχή την εκπομπή on Air «Στην Κρήτη ζεί η Λεβεντιά» με τον Γιώργο Λεκάκη στον «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ 87,9 FM» στο Τυμπάκι, και τον Πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, Γιώργο Μοσκοβίτη την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 .

https://drive.google.com/file/d/1EqXftsM1x_eFAqRA1zqD40VsSctOkZ7B/view?pli=1

Φωτορεπορτάζ :  Μαρία Πολάτου.



Στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε και μπάνιο στον Κόκκινο Πύργο και γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής, με τους φίλους μας Ηλία Ιωάννου και την σύντροφο του Μαρία & τα φιλαράκια έγιναν για μια στιγμή παιδιά….Μαρία Πολάτου.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: