Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Χαρές στην Οικογένεια του Μανώλη Τζιρίτα και του "Μακεδόνα "Δημήτρη Θεοδώρου.

 Κώστα & Μαρίνα αλλά και εσύ νεοφώτιστη Εμμανουέλα να ζήσετε.


Με πολύ χαρά είχα την τύχη να παρευρεθώ στον Θρησκευτικό γάμο του Βαφτιστήρα μου Κώστα Τζιρίτα ,με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρίνας Θεοδώρου, και μητέρας της μονάκριβης κόρης τους Εμμανουέλας, στο παραδοσιακό πετρόχτιστο εκκλησάκι των «Εισοδίων της Θεοτόκου»  στο Κτήμα του Ιππικού ομίλου που συμπεριλαμβάνει , μια καταπράσινη έκταση 25 στρεμμάτων, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή του Καρτερού , και είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής που παντρεύει το φυσικό περιβάλλον με την διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία δεξίωσης.

Το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης της μικρής Εμμανουέλας ,τέλεσε ο Παπά Γιάννης Κομονταχάκης με κάθε επιβλητικότητα, δίνοντας πολλές ευχές στους νεόνυμφους και την νεοφώτιστη.



Η χαρά στα πρόσωπα του Πατέρα του Κωστή, Μανώλη Τζιρίτα  και της μητέρας του Μαρίας Γεωργιάδη και της αδελφής του Κατιάνας ήταν έντονη στα πρόσωπα τους όπως και όλων των παρευρισκομένων .



Το ίδιο ακριβώς σκηνικό χαράς στα πρόσωπα του Πατέρα της Μαρίνας, Δημήτρη Θεοδώρου και της Μητέρας της Ελευθερίας Σιαλβέλα  ήταν έντονη στα πρόσωπα  τους.

Κουμπάροι και νονοί της μικρής Εμμανουέλας που έκλεψε τις καρδιές όλων ,οι Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος  & Χρύσα Οικονόμου, και να είναι πάντα άξιοι.



   









Μετά το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης όλοι οι καλεσμένοι συγγενείς και των δυο οικογενειών, φίλοι & Φίλες του ζευγαριού μετέβησαν στον παρακείμενο χώρο στο Κτήμα του Ιππικού ομίλου στην υπαίθρια αίθουσα όπου έγινε δεξίωση 




Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχηθώ στο Βαφτιστήρα μου Κώστα Τζιρίτα , στην πανέμορφη σύζυγο του Μαρίνα, και στην Μονάκριβη κορούλα του Εμμανουέλας, Ευχές με μια μαντινάδα … «Όσα είναι τα άστρα του Ουρανού ,τόσες ευχές θα στείλω , υγεία, αγάπη και χαρές ήρθα να σας πλουμίσω»  !!!!





Όμορφες εκπλήξεις με περίμεναν στην δεξίωση ,αφού μετά από πολλά χρόνια συναντήθηκε ένα καλό παρεάκι από την οικογένεια του Ό.Φ.Η που χρόνια πριν ήταν αχώριστοι στην πορεία της ομάδας της καρδιάς μας «»» Κώστας Ψωμάς –Παύλος Κρανιωτάκης –Γιώργος Μοσκοβίτης & η Θεανώ Ρασούλη– και φυσικά ο σύντεκνος μου Μανώλης Τζιρίτας που βλεπόμαστε τακτικά και στην Κρήτη και στην Αθήνα.



Ηράκλειο 10-7-2023 «»» Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης  

 

 

     

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: