Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

"Ηράκλειο, η πόλη μας", η παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη που μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου της πόλης της καρδιάς μας….

"Ηράκλειο, η πόλη μας", η παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη που μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου της πόλης της καρδιάς μας….


Ξεκινήσαμε με όρεξη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε

Σας ανακοινώνουμε, ότι το όνομα της παράταξης, επικεφαλής της οποίας έχει τεθεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης είναι «ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η Πόλη μας».

 Με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματος της παράταξης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

                 

«Το «ταξίδι» του συνδυασμού μας ξεκίνησε με προορισμό ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Μία πιο όμορφη και φιλική πόλη προς τους δημότες της αλλά και σε κάθε πολίτη. Συνοδοιπόρος σ’ αυτή την προσπάθεια ο καθένας και η κάθε μία ξεχωριστά.

 Ένα Ηράκλειο που πρέπει να κερδίσει τη θέση που του αξίζει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ξεκινήσαμε με όρεξη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος και η καθημερινότητά του.

Με το βλέμμα στραμμένο στον πολιτισμό, τις αξίες και την ιστορία του τόπου μας.

 Πάντα λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και την αξία που έχει στη ζωή μας.

 Μία πόλη επίκεντρο και ένας διεθνής τουριστικός προορισμός. 

Ένα Ηράκλειο τόπος έλξης επενδύσεων.

                             

Με βάση αυτό τον σχεδιασμό και τον βασικό πυλώνα των προτεραιοτήτων μας ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε και το όνομα της παράταξης μας το οποίο είναι «ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η Πόλη μας». Μία συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να οδηγήσει το δήμο μας στην επόμενη μέρα με γνώμονα τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής».

                                 Μιχάλης Καραμαλάκης

                        Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

---------------------------------------------

                           

                     Το βιογραφικό του Μ. Καραμαλάκη

O Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης κατάγεται από τον Αχεντριά του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων Ηρακλείου, ενώ γεννήθηκε στο Σουφλί του Νόμου Έβρου το 1964.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Χωροφυλακής το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1988.

Ολοκλήρωσε ευδόκιμα τις σπουδές του στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης επιτελών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. το 2000.

Συμμετείχε με επιτυχία σε επιμορφωτικά σεμινάρια για θέματα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, Οργανωμένου Εγκλήματος, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ναρκωτικών, Τεχνικών και Τακτικής Προανάκρισης, Αυτοάμυνας, Οπλοτεχνικής και Αυτοπροστασίας, Καταπολέμησης Ρατσισμού και Ξενοφοβίας, Τροχαίας, Σχέσεων Αστυνομίας και Κοινού, Διαχείρισης Κρίσιμων και Έκτακτων Περιστατικών.

Εκπροσώπησε το Σώμα σε ομάδες εργασίας, συνέδρια και ημερίδες με αντικείμενο ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Συντέλεσε καθοριστικά στην εδραίωση του συνδικαλιστικού δικαιώματος για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ασκώντας για ικανό χρονικό διάστημα καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών.

Διετέλεσε ενεργό στέλεχος του Ευρωπαϊκού Διοικητικού Συμβουλίου των αστυνομικών συνδικάτων (CESP), συνεισφέροντας με την εμπειρογνωμοσύνη του στη διαδικασία εναρμόνισης των αστυνομικών και δικαστικών δομών στην Ευρώπη.

Υπηρέτησε επί σειρά ετών, ως Διοικητής, σε μάχιμες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ως Ανώτατος Αξιωματικός υπηρέτησε με τον βαθμό του Ταξιάρχου από τον Μάρτιο του 2012, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, μέχρι και τον Απρίλιο του 2014 που προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Την 16/02/2016 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

 Κατά την εκεί θητεία του, είχε, μεταξύ άλλων, την εποπτεία και τον συντονισμό για την εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, το Μάιο του 2016.

Την 21/01/2017 τοποθετήθηκε στη θέση του προϊσταμένου επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ από 05/08/2018 έως 01/11/2018 ασκούσε παράλληλα και τα καθήκοντα του Υπαρχηγού.

Την 02/11/2018 τοποθετήθηκε στη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος.

Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, του απονεμήθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία, για την υπηρεσιακή του απόδοση και για την αστυνομική του δράση πλήθος επαίνων και ηθικών αμοιβών. Έχει παρασημοφορηθεί με τους Αργυρούς Αστέρες του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής και του Φοίνικα, με τα μετάλλια ,του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής και του Φοίνικα, αλλά και τους προβλεπόμενους Χρυσούς Σταυρούς, καθώς επίσης και με τις διαμνημονεύσεις της Ευδοκίμου Διοικήσεως Α’, Β΄& Γ’ Τάξεως, της Αστυνομικής Αξίας Α’, Β΄& Γ’ Τάξεως και της Αξίας και της Τιμής Β’ & Γ΄ Τάξεων.

 Eίναι παντρεμένος με την Ελένη Μπαντουβά και έχουν 2 παιδιά τον Γιώργο και την Βασιλική.

                          

Γ.Μ «» Σίγουρα το βιογραφικό του αγαπημένου μου φίλου Μιχάλη Καραμαλάκη έχει διαβαστεί εκατοντάδες φορές από απλούς πολίτες που θέλουν να μαθαίνουν για τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρει και φυσικά ανάμεσα στους πολίτες συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί ντόπιοι Δημοσιογράφοι , που ευτυχώς στο σύνολο τους μπορούμε να πούμε σεβόμενοι το πλούσιο βιογραφικό του π. Αντιστράτηγου και νυν υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, είδαν θετικά την υποψηφιότητα του άσχετα αν θα είναι δίπλα του στην κάλπη !!!  

Η κριτική μου σήμερα απευθύνετε χωρίς να ονοματίσω κανέναν αλλά σίγουρα διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα καταλάβουν ότι είναι μικροί στην δημοσιογραφική δεοντολογία, ΝΑΝΟΙ στην απαξίωση του βιογραφικού του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη, και η γραφή τους η ο λόγος τους έχει την κατεύθυνση του πηγαδιού η του τόπου των απορριμμάτων… και όχι τα μάτια και τα αυτιά των υγιών αξιολογητών πολιτών !!!!   

Θα ήθελα όμως από τους τύπους αυτούς, να μου στείλουν μιας και ξέρουν τηλέφωνα και Εmail δικά μου τα βιογραφικά των υπολοίπων υποψήφιων δημάρχων στην πόλη του Ηρακλείου της Πόλης της Καρδιάς μας ,χωρίς αυτό το αίτημα μου να απαξιώνει ούτε προσωπικότητες ούτε βιογραφικά και για μένα όλα θα κριθούν στην ουσία… στην κάλπη την 8η Οκτωβρίου 2023. 

Από μένα φίλε Μιχάλη Καραμαλάκη μόνο ευχές ,για καλή επιτυχία στις Δημοτικές εκλογές αυτές ,και πραγματικά πιστεύω ότι αν εκλεγείς, θα προσφέρεις πάρα πολλά στην πόλη της καρδιάς μας .

                                19 Ιουλίου 2023

                          Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης

                             «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ»

                                        &

                  Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε 


                      


                        



«

Δεν υπάρχουν σχόλια: