Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Πάνω από 3.000 χιλιάδες καλεσμένοι στον Γάμο του Γιού του Πρώην Αρχηγού της ΕΛ-ΛΑΣ και νυν Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Καραμαλάκη , Υπαστυνόμου Α’ Γιώργου Καραμαλάκη στο Κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες Ηρακλείου την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.


Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια του Πρώην Αρχηγού της ΕΛ-ΛΑΣ και νυν Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Δημόσιας Τάξης  Μιχάλη Καραμαλάκη και της συζύγου του ,Ελένης Μπαντουβά αφού την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 ο μοναχογιός τους Υπαστυνόμος Α’  Γιώργος Καραμαλάκης ενώπιον Θεού και ανθρώπων τέλεσε τους γάμους του και έδωσε αιώνια πίστη και αγάπης με την Ιωάννα Φλαμιάτου .


Κουμπάροι τους ο επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης και η σύζυγος του Ιουλία .

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος ,συνεπικουρούμενος με αρκετούς Ιερείς της Κρήτης ακολούθησε το μυστήριο της Βάπτισης με νονό του νεοφώτιστου τον φίλο του ζευγαριού Γεώργιο Βλαχάκη.

Και το όνομα αυτού…. ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου Καραμαλάκη.

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης στα μάτια του ευτυχισμένου Παππού και της Γιαγιάς Ελένης του νεοφώτιστου Μιχαήλ…

Το ζευγάρι έφτασε στον προαύλιο χώρο με άσπρο αυτοκίνητο ξεσκέπαστο παλιάς κοπής μοντέλο Sevrolet, και έλαμπε από ευτυχία και χαρά έχοντας δίπλα τους τον μονάκριβο γιό τους.

Ακολουθούσε το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού και την μητέρα της νύφης.




                                         


Λίγο πριν της είσοδο τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Κύριου οι καλλιτέχνες Βασίλης Σκουλάς και Νίκος Ζωϊδάκης υποδέχτηκαν και συνόδευαν το ζευγάρι με τον μονάκριβο γιό τους με κρητική μουσική και μαντινάδες του γάμου.








                               

                             

Συγγενείς , φίλοι συνάδελφοι από το αστυνομικό και Λιμενικό σώμα, ο Αρχιεπίσκοπος ,Ιερείς , Βουλευτές  κ.α ευχήθηκαν στο νεαρό ζευγάρι και στον νεοφώτιστο Υγεία , αγάπη ευτυχία .

Το παρόν τους έδωσαν πάνω από 3.000 καλεσμένοι οι οποίοι στην συνέχεια κατέκλισαν και τις τρείς αίθουσες του κέντρο «Αναδρομές» όπου πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο εκφράζοντας την αγάπη τους στις οικογένειες των Παιδιών που ενώθηκαν με το δεσμό του γάμου και στον Νεοφώτιστο Μιχαήλ….










                                          

Την καλλιτεχνική παρουσίαση είχαν οι Βασίλης Σκουλάς & Νίκος Ζωϊδάκης με τους Συνεργάτες τους με το χορευτικό τους συγκρότημα.

Όλα ήταν τέλεια…..

                                       








Εκ, μέρους του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και των μελών της , παρευρέθηκαν στις χαρές της οικογένειας ο Υπογράφων το άρθρο και προσωπικός οικογενειακός φίλος της Οικογενείας Καραμαλάκη πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης με την σύζυγο του & Γ.Γ Μαρία Πολάτου,  ο Νίκος Μπιμπάκης Β΄ Αντιπρόεδρος ,το μέλος του Δ.Σ Παναγιώτης Δρόσος και το μέλος Γιώργος Αλατσάκης.


Ευχές αγάπης εκ, μέρους της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε στο Νιόπαντρο ζευγάρι Γιώργο & Ιωάννα και στον νεοφώτιστο Μιχαήλ , για παντοτινή Υγεία, Χαμόγελα, και Ευτυχία, και στους αγαπημένους μας Μιχάλη Καραμαλάκη, Ελένη Μπαντουβά, & στην Βασιλική Καραμαλάκη και στα δικά της , και πάντα χαρές στην οικογένεια τους, καθώς επίσης και στην μητέρα της Ιωάννας κα. Κωνσταντίνα Φλαμιάτου πάντα να χαμογελά από ευτυχία.


Στους κουμπάρους τους κο. Αντώνη Καράτζη & κα. Ιουλία Καράτζη, και στον νονό του μικρού Μιχαήλ κο. Γιώργο Βλαχάκη να είναι πάντα άξιοι.

                                      Φωτορεπορτάζ 

                                Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης

   

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: