Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Στην Ευρώπη και στην Αποικία το Covid-19 είναι ανεξέλεγκτο !!!!

Σε κατάσταση πανικού λόγω των δημοσκοπήσεων, και στο χωρίς επιτυχία μείωση των κρουσμάτων, και την πλήρη επαγγελματική καταστροφή…… οδεύουν για την μεγάλη φυγή !!!! 

Νέα παράταση στο σκληρότερο lockdown όλης της Ευρώπης κι ένα από τα πέντε σκληρότερα στον κόσμο για μετά τις 15 Μαρτίου, ετοιμάζει η κυβέρνηση και ποιος ξέρει μέχρι πότε !!!!.

Αντίθετα με τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι σε δύο εβδομάδες τελειώνουν τα lockdown, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυβερνητικοί ετοιμάζουν η νέα παράταση στον εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους και  δεν έχει ημερομηνία λήξης !!!!

θα ακολουθήσει νέα παράταση των απαγορεύσεων!

Νιώθοντας την λαϊκή οργή και γνωρίζοντας ότι μόλις έρθουν οι πολίτες αντιμέτωποι με την οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα (10,6% η ύφεση στους εννέα μήνες των lockdown έναντι 23% στα δέκα χρόνια των Μνημονίων!), αλλά και την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος με την περίεργη άρνηση να προμηθευτούν το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο που έχουν προμηθευτεί τρεις χώρες της ΕΕ και συνολικά 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη, νιώθουν πλέον ότι «τίποτα δεν τους σώζει».

Και αυτό έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση που βλέπει ότι το «βουνό» είναι ήδη μπροστά και τα χειρότερα έρχονται.

Τα 500άρικα, τελειώνουν στους άνεργους από τον Απρίλιο, η επιστρεπτέα προκαταβολή της 6ης δόσης στις επιχειρήσεις είναι ανέκδοτο των επίσης... 500 ευρώ (!), οι επιδοτήσεις μισθών μέσω των αναστολών εργασίας κόπηκαν στις εταιρείες που ξεκίνησαν να λειτουργούν μετά την 1/1/2018 !

 Με απλά λόγια, τα ταμεία λόγω του ακατανόητου συνεχιζόμενου lockdown, είναι άδεια!

Η παραπαίουσα κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που με το κυβερνητικό κόμμα έφεραν τα ‘’Μνημόνια’’ και την Εθνική ξεφτίλα’’ ,απλά δουλεύουν κανονικά και αυτοί τον λαό ,και κάνουν το μαύρο άσπρο μήπως και ο λαός συνηθίσει το σανό που τόσα χρόνια τους σερβίρουν όλοι μαζί.

Κανένας δεν πιστεύει ότι όλα αυτά τα πολύ-διαφημιζόμενα είναι ασφαλή και δεν μεταδίδουν τον ιό !!

 Τα αυξανόμενα κρούσματα σε ανθρώπους που έχουν δεχτεί αυτά τα εμβόλια στο σώμα τους αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την μείωση των κρουσμάτων.

Τα συνεχή lockdown , ήδη έχουν φέρει και την πλήρη οικονομική καταστροφή στην οικονομία της χώρας ,αλλά και εκατοντάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, και η Ανεργία ξεπέρασε το κόκκινο… πήγε στον ουρανό !!!!

Πουλάτε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες…….

Κάνετε σχέδια επί χάρτου , και χτίζετε παλάτια σε κινούμενη άμμο όταν αναφέρεστε και μόνο για ανοίγματα σε παρά πολλά εποχικά επαγγέλματα.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει ασφαλή έναρξη , ένεκα της αυξημένης διασποράς της πανδημίας !!!! 

 Εσείς ακριβοπληρωμένοι πολιτικοί , επιστήμονες γιατί συνεχίζεται να τάζετε λαγούς με πετραχήλια ;;;;;

Όλα αυτά γίνονται μόνο και μόνο  για να κερδίσετε χρόνο παραμονής στην εξουσία και να ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό της Ε.Ε για τον πλήρη εποικισμό ανά την επικράτεια με λαθροεισβολείς , και αλλαγή της δημογραφικής και πραγματικής εικόνας του πληθυσμού !!!

Ούτε πιλότοι , ούτε αεροπλάνα θα βρεθούν για να σας φυγαδεύσουν !!!!!!!!!!!!!!!!

Οι Έλληνες έχουν την αρετή της υπομονής …… αλλά αναρωτηθείτε.

 

Μέχρι πότε ;;;;;;;;;………………….



Γ.Μ               
7-3-2021  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: