Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τι δεσμοί αίματος τους συνδέουν ,ΣΥΡΙΖΑ & 17 Ν…. ;;;;;;;;;;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ηγεσίας και των στελεχών του στηρίζει τρομοκράτες και τρομοκρατία !

Πιο απλά δεν μου βγαίνει τίποτα θετικό για το «Προδοτικό αυτό Κόμμα» , σκεπτόμενος την MARFIN και την δικαστική συγκάλυψη της δολοφονίας των ανθρώπων αυτών  !!!!

Ούτε κάν δεν έπρεπε να κυβερνήσουν και είδαμε την εθνική καταστροφή που έφεραν.

Χρηματιστηριακή απάτη,  Κλέψιμο συντάξεων και επιδομάτων , Κομιτατζήδικες συμφωνίες , ξεπούλημα Ιστορίας και Μακεδονίας, χειραγώγηση νεολαίας για ομοφυλοφιλία , απαξίωση της θρησκείας , Ισλαμοποίηση της χώρας,  Μνημόνια καταστροφικά , Capital Control , Aνθελληνικές απόψεις και ενέργειες και τόσα άλλα δεινά !!!!

                                      


Και όμως αυτά τα πολιτικά μιάσματα συνεχίζουν να καρπώνονται παχυλούς μισθούς και να έχουν για σημαία τους ,την ατιμωρησία στα πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα τους.

Κρίμα στην χώρα που γέννησε την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που το 70 % των κρατών στην υφήλιο τιμά και σέβεται !!!

ΕΔΩ αλήθεια ας μας πουν τα αστροπελέκια του κτηρίου του Όθωνα που το βάφτισαν ‘’Βουλή των Ελλήνων’’…… αν όντως είναι των Ελλήνων , και δεν είναι μαγειρείο συμφωνιών ξένων συμφερόντων και εις βάρος ενός λαού που ήταν , είναι, και θα είναι ο χαμένος της έννοιας την ψευτό-δημοκρατίας τους !!!!!    

Αυτήν την μικρή χώρα στην λεκάνη της Μεσογείου που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ πολλοί θέλουν να την κάνουν δική τους ως τόπο τουρισμού για τους ευτραφής κώλους τους και λεηλατώντας ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε !!!!
                                    
Το κατάφεραν με δήθεν χρέη του κράτους που οι ίδιοι σκόρπισαν και

 συνεχίζουν και τώρα να σκορπίζουν… με μνημόνια και ξεπούλημα της

 ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , της αξιοπρεπείας μας , της Ιστορίας

 μας, της ανύπαρκτης συνεχείας μας, βάζοντας στο σβέρκο σαν νέο-

Έλληνες «Λαθρομετανάστες» και δίνοντας τους όλα τα προνόμια που

 είχαν οι Έλληνες πολίτες !!!!

Στην τελική ακόμα κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι μας κυβερνάνε Εβραϊκές σε καταγωγή συμμορίες –Σόγια , με υψηλό ΙQ !!!!!!

Κρίμα στα μυαλά που διαθέτουμε και ακόμα τους ανεχόμαστε όλους αυτούς που προσκύνησαν την Ε.Ε. την Ο.Ν.Ε, το Εuro… και ξεπούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ σαν ΕΘΝΟΣ !!!

Ένας μωρέ……. ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υπάρχει να διαγράψει όλα αυτά τα πολιτικά λάθη και πρόσωπα, και να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια υγιή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντάξια της Ιστορίας μας. ….

ΕΝΑΣ……..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! ……………..ΓΜ



 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: