Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Καλημέρα Πατριώτες ……..Χτίζουν Παλάτια σε κινούμενη άμμο Τουρισμός 2021 ………………..!!!!!

Με βαριά καρδιά απευθύνομαι σήμερα σε όλους και αφορμή μου δίνουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρονται σχετικά με τα επαγγελματικά όνειρα , για ανοίγματα ορισμένων επαγγελμάτων λόγο εποχικής περιόδου, αλλά και με την παρελθούσα καθημερινότητα μας πριν την φυτευτή παγκόσμια πανδημία.

Δεν θα κριτικάρω αυτήν την στιγμή τις μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης που κυριολεκτικά πιάστηκε στον ύπνο από το πρώτο κρούσμα αλλά θα κριτικάρω τις μέχρι τώρα απερισκεψίες ενός λαού που κυριολεκτικά αψηφά την πραγματική εικόνα του σήμερα και του αύριο….. !!!!

ΝΑΙ όλοι μας έχουμε μάθει να είμαστε ελεύθεροι και να δημιουργούμε στην ζωή μας αλλά και να εξασφαλίζουμε τα «προς τα ζην» χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε από την εκάστοτε κυβέρνηση να μας πετάξει ψίχουλα για να ζήσουμε τις οικογένειες μας .

Πότε πραγματικά θα καταλάβουμε όλοι ,μα όλοι ,ότι η πανδημία, αυτή η ΚΑΤΑΡΑ όπως πολλές φορές αποκαλώ ,αυτό το χημικό πείραμα των ισχυρών είχε πολλούς στόχους ,και παρά πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που πάρα τους νεκρούς σε όλη την υφήλιο φέρνει απίστευτα νούμερα κερδών στα ταμεία κρατών και εταιρειών.                           

                                 

Πότε θα καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε παράπλευρες απώλειες στο παγκόσμιο πείραμα μιας πανδημίας που ούτε καν σε υπολογίζουν σαν ψυχή , σαν άτομα με προσφορά στο γενικό κοινωνικό σύνολο της πατρίδας μας , άλλοι άνθρωποι στις δικές τους πατρίδες .

Πότε θα καταλάβουμε όλοι ότι και τα εμβόλια που αυτήν την στιγμή σου πλασάρουν σαν ασφαλή ,είναι και αυτά στο «Πείραμα της Αγέλης»….. και το μέλλον είναι ασαφές !!!!

Ακούμε καθημερινά για μετάλλαξη του Covid-19 και ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες ερευνητές , αλλά και οι γιατροί που έχουν κυριολεκτικά λαλήσει και απλά ανακοινώνουν κάποια μέτρα , που καλώς ή κακώς δεν μας αρέσουν και δεν αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ε….και , εμείς τι ακριβώς κάνουμε ;;;;

Τους καπετάνιους του γλυκού νερού ;;;

Tους μάγκες και ατίθασους πολίτες ;;;;

Προσπαθούμε όμως να καταλάβουμε ένα χρόνο μετά, γιατί άλλαξε η ζωή μας , η καθημερινότητα μας, η επαγγελματική πρόοδος και άλλα πολλά.

Όπως η στέρηση των οικογενειών μας, τα ήθη και έθιμα μας , η παρέα μας , η διασκέδαση μας , τα ταξίδια μας κ.α  πολλά !!!

Αναρωτιέμαι λοιπόν τι ακριβώς έχουμε καταλάβει ;;;;;;

Aπό την άλλη έχουμε ορισμένους κυβερνητικούς ηλίθιους που βάση εντολών , βγαίνουν και κάνουν κάποιες δηλώσεις για εποχικά επαγγέλματα πατώντας πάνω σε δύο βάρκες, και κτίζοντας παλάτια σε κινούμενη άμμο, και τάζοντας  λαγούς με πετραχήλια.

Δυστυχώς  στο παιχνίδι αυτό έχουν μπει πολλοί συνάδελφοι στα Μ.Μ.Ε , οι οποίοι άθελα τους ,ή σκόπιμα παίζουν το κυβερνητικό παιχνίδι της ψεύτικης ελπίδας.

 Εδώ λοιπόν πάω στο «Ζουμί» που λέγετε ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  και αφορά όλα τα επαγγέλματα καθημερινά μεν , αλλά και με αυξημένα κέρδη σε τουριστική περίοδο !!!

Μιλάνε για τουριστική περίοδο όταν στις αρχές της πανδημίας του 2020, με σχέδια στο γόνατο ,πήραν σημαντικές αποφάσεις και ειδικά στις 15 Ιουλίου να ανοίξουν τα σύνορα στην βόρεια Ελλάδα , στην νησιωτική από Ιόνιο, αλλά και όλα τα αεροδρόμια, να δεχτούμε τουρίστες, για να μην χάσουν κέρδη και οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου .

 Πλοία ,αεροπλάνα , τουριστικά πούλμαν κτυπιούνται σαν το χταπόδι από την απώλεια εσόδων !!!

Οργανωμένα ξενοδοχεία καταλάβατε τελικά τη αντιμετώπισαν ;;;

 Eίδαμε το αποτέλεσμα στην συνέχεια........

Τα μισά ξενοδοχεία, έγιναν προσωρινά νοσοκομεία του covid ,και τα αλλά μισά κορόιδευαν μαζί με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους, τους εαυτούς τους  και είχαν  την αγωνία αν έχουν κολλήσει τον covid !!!

Ωραία εικόνα έτσι κύριε Θεοχάρη, και κύριε Μητσοτάκη ;;;

Βάλανε τους επαγγελματίες της εστίασης να κάνουν τεράστια έξοδα διαμόρφωσης των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και το τελικό αποτέλεσμα ήταν να μάθουν να στοιχίζουν σωστά τις καρέκλες ανάποδα πάνω στα τραπέζια !!!!!

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου του 2020 !!!

Τα λάθη λοιπόν δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται !!!

Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε απαράδεκτους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου ειδικά στο Νησί μου στην Κρήτη , που κυριολεκτικά απαξιούσαν τον Κρητικό που ζει στην Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και όλους τους κατοίκους πανελλαδικά που αν και είχαν την επιθυμία να ενισχύσουν την εσωτερική οικονομία του νησιού μας , ένιωσαν στο πετσί τους και στο φιλότιμο τους την απόρριψη της παρουσίας τους έστω και σαν τουρίστας στην ΚΡΗΤΗ.

Έβγαιναν οι ειδικοί της πλάκας να δηλώνουν ευθαρσώς « Δεν μας ενδιαφέρει ο Έλληνας Τουρίστας, μας ενδιαφέρουν οι Άγγλοι, Γάλλοι , Ρώσοι, Αμερικανοί κ.α »

Αυτά κύριοι συνάδελφοι τα σβήσατε από την μνήμη σας από τα ρεπορτάζ που κάνατε και τους διαφημίζατε ;;;;;;

Aρχήσατε λοιπόν και τώρα εν έτη 2021 όλα τα καλοπληρωμένα Μ.Μ.Ε τηλεοράσεις –SITE μέσα σε  μια πανδημία του διάολου και μεταλλαγμένη να σκορπάτε φρούδες ελπίδες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες για μια τουριστική περίοδο με επιτυχία !!!!

Μόνο με αυτήν την δήλωση έπρεπε να σας έχουν ζώσει τα φίδια ……

 «Χ. Θεοχάρης: Εμβολιασμένοι ή μη, όλοι οι Βρετανοί θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι

  «Όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Για όσους θα έχουν εμβολιαστεί και θα διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό, δε θα απαιτείται περίοδος καραντίνας ούτε αρνητικό τεστ COVID-19 πριν από την πτήση», υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεγάλης Βρετανίας, στο ITV News……. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «τόσο οι εμβολιασμοί, όσο και τα συνεχή Rapid Tests αλλά και τα PCR Tests, θα σταθούν ικανά να διαφοροποιήσουν αισθητά την κατάσταση σε σχέση με την περσινή χρονιά και να επαναφέρουν την κανονικότητα»…..Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 » !!!!!

Η πραγματική εικόνα λοιπόν έχει ήδη ανατραπεί και μόνο με αυτές τις δηλώσεις θα έπρεπε να έχετε όλοι ξυπνήσει……..

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός δεν το έχει μάθει κανένας ……μα κανένας ΑΥΤΟ;;;;;

Πόσο ανεύθυνοι μπορεί να είστε όλοι εσείς που μιλάτε για τουριστική περίοδο το 2021 όταν σε όλα τα κράτη της υφηλίου υπάρχει πόνος , νεκροί, και γεμάτα τα νοσοκομεία !!!!

Πόσο σέβεστε αλήθεια όλους αυτούς τους νεκρoύς, και ελπίζετε ότι όλοι οι πολίτες των κρατών αυτών έχουν τον δικό σας τον χαβά να κάνουν τους τουρίστες σε κάποιο άλλο κράτος που και αυτό πλήττετε από την πανδημία ;;;;;;;;

Είστε λοιπόν τόσο σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι σας δεν θα έχουν καμιά επίπτωση στην υγεία τους γιατί για εσάς κύριοι επιχειρηματίες όλοι αυτοί θα είναι εμβολιασμένοι , θα φοράνε μάσκα όπως και όλοι σας .

Αντί να πείτε μια φορά ,ας αφήσουμε την ελπίδα μας στον εσωτερικό τουρισμό τουλάχιστον να δούμε έστω και λίγα έσοδα και να μην μας πάρει η κατρακύλα….. εκεί εσείς……. Μουλαρώσατε για άλλη μια φορά…….Κιχ για Έλληνες τουρίστες !!!!!

Έλληνες ρατσιστές εναντίων Ελλήνων. !!!!  

Πρωταρχικός σκοπός όλων των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η ατομική προσοχή για μέτρα προστασίας όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για τους γύρω μας …….

Η προστασία από την οποιαδήποτε άσχημη πορεία της «Πανδημίας » στην ζωή μας ,είναι πρωταρχικός ρόλος.

Μετά έρχονται τα υπόλοιπα γύρω από τα επαγγελματικά σε όλη την χώρα.

Με ασθενείς και με την ΚΑΤΑΡΑ αυτή να ανοίγει την βεντάλια του θανάτου γύρω μας, δεν μπορούμε πατριώτες να κοροϊδεύουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας !!!

Πρωταρχικός σκοπός όλων των Ελλήνων θα πρέπει να είναι, να μην δούμε να καταρρέει το ΕΣΥ, και να μην βιάζονται κάποιοι κυβερνητικοί να παίρνουν αποφάσεις στο γόνατο που αφορά τα παιδιά μας, και να κάνουν επικίνδυνα ανοίγματα λόγο εκβιασμών οικονομικών παραγόντων.

Μην γυρίσουν πάλι όλα αυτά «Μπούμερανγκ» για όλο τον λαό και την καταστροφή της πατρίδας μας κυριολεκτικά …….το εννοώ !!!

Το άνοιγμα του ψευτό- τουρισμού το 2020 γύρισε  «Μπούμερανγκ» !!!

Κοιτάξτε λοιπόν το άνοιγμα του τουρισμοί εν έτη 2021 μην γυρίσει «Αρμαγεδδών» !!!!!

Καλημέρα συνοδοιπόροι !!!!!

Γ.Μ 6-3-2021

       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: