Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΣΧΑ στο Ελληνικό Πατριαρχείο …. 2019.

          

Σας κάνουμε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για την 9ήμερη εκδρομή στην Αίγυπτο από 26 Απριλίου , έως 4 Μαΐου 2019 και οι θέσεις συμμετοχής είναι ήδη ανοικτές αλλά και περιορισμένες μιας και αυτή η εκδρομή δεν γίνετε για εμπορικούς λόγους…..
  Μια ομάδα φίλων  και όλοι μαζί ας γίνουμε μια όμορφη παρέα για να επισκεφτούμε την όμορφη Αίγυπτο τις άγιες ημέρες του Πάσχα να της περάσουμε μαζί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ.. Θεόδωρο Β’ στην πανέμορφη Αλεξάνδρεια.

 Στην συνέχεια να επισκεφτούμε το Κάϊρο , Τις πυραμίδες ,Μουσεία , Άγιο Γεώργιο ,Ελ Χαλίλ .και να απολαύουμε μαζί τριήμερη εκδρομή με κρουαζιερόπλοιο στο Νείλο από Ασουάν- Λούξορ και επιστροφή Κάϊρο –Αθήνα …..

Στο τελικό πρόγραμμα συμμετοχής κατ ’άτομο συμπεριλαμβάνονται Αεροπορικά εισιτήρια ,Αθήνα –Αλεξάνδρεια , Κάϊρο -Ασουάν-Λουξορ –Κάϊρο & Καϊρο –Αθήνα μαζί με φόρους αεροδρομίων. 200 Ε & VISA ΕΙΣΟΔΟΥ 30 Ε
Επίσης  πλήρες διατροφή για όλες τις ημέρες της εκδρομής ,εκτός 2 δείπνων στο ΚαΪρο .
Στην τιμή κατ’άτομο συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται , Ελληνόφωνος ξεναγός , εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους ,Μουσεία, Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας κ.α αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα που θα αποσταλεί στον κάθε ένα συμμετέχοντα.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το μονόκλινο έχει μια σημαντική επιβάρυνση στο σύνολο κράτησης από το δίκλινο !

Για την επίσκεψη μας  στην Αίγυπτο  απαιτείτε διαβατήριο από τις ελληνικές αρχές και αν δεν έχετε πρέπει να βγει αμέσως ……
 ( ΟΧΙ αρχές του Νέου χρόνου )……ΤΩΡΑ.

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με για την πρόθεση σας να συμμετέχετε στην 9 ήμερη εκδρομή το συντομότερο ..

Σκεφτείτε το και απαντήστε στο κάλεσμα μας αυτό. ..επικοινωνήστε μαζί μου στο 698 250 4747 & 210-512 9557 , οι Θέσεις είναι περιορισμένες ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!!

Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που ο προγραμματισμός και η λεπτομέρεια είναι για εμάς το Α & το Ω της επιτυχίας !!!

Δύο καλοί φίλοι του Τουρισμού  ο Αντώνης Γελασάκης και οι συνεργάτες του και από τα Μ.Μ.Ε  ο Δημοσιογράφος Γιώργος Μοσκοβίτης  ,για 6ή φορά διοργανώνουν αυτήν την εκδρομή και σας υποσχόμαστε να περάσετε καταπληκτικά
Να είστε σίγουροι ότι  θα συζητάτε για χρόνια αυτές τις εμπειρίες σας από το ταξίδι αυτό. 
             15/11/2018 
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΣΚΟΒΙΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: