Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Εννέα μήνες μάχες για την ζωή του……

 Εννέα  μήνες μάχες για την ζωή του…… έδινε το παιδί μου ο Δημήτρης στο Γ.Κ.Ν.Αθηνών ‘’Γιώργος Γεννηματάς.
Στις 15 Ιουλίου χάθηκε ο …..΄΄Πόλεμος’’….!!!!!
Στις 20 Οκτωβρίου 2017 μεταφέρετε από το ΕΚΑΒ στις 2.30 πμ στο Γ.Κ.Ν.Αθηνών ‘’Γιώργος Γεννηματάς με αιμορραγικά ανευρύσματα και ΑRDS πνευμόνων .

Η κατάσταση του αρκετά σοβαρή και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες εκείνη την στιγμή να τον κρατήσουν στην ζωή….. και το καταφέρνουν .
Το πρωί  οι διευθυντές Νευροχειρουργοί κύριοι Νίκος Γεωργακούλιας





Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του γιατρού του ,Κωνσταντίνου Σκαφίδα και των συνεργατών του τον κρατούν στην ζωή….. για αρκετούς μήνες και μαζί με τον Δημήτρη μας , παρόλο του ότι δεν είχε επαφή με το περιβάλον ,δίνουν μαζί μάχες για το πολυπόθητο δώρο του Θεού που είναι η ίδια η ζωή.

Η αγωνία και ο πόνος , κρατούν εννέα μήνες έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 που ο Θεός παίρνει την απόφαση στα σαράντα τρία ‘’43’’  να τον πάρει στην αγκαλιά του.

Πέντε ημέρες μετά τον Θάνατο του παιδιού μου ανακτώ ψυχικές δυνάμεις να επικοινωνήσω μαζί σας ….και να σας ενημερώσω με λίγα λόγια και να πώ πάρα πολλά ‘’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ΄΄ σε συγγενείς , φίλους, γνωστούς και αγνώστους, για το αμέριστο ενδιαφέρον σας όλους αυτούς τους μήνες που ανεβαίναμε σαν οικογένεια το Γολγοθά αυτό….. και δυστυχώς στο σταυρό ήδη ήταν καρφωμένος ο Δημήτρης μας .

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Νευροχειρουργό διευθυντή του Γ.Κ.Ν.Αθηνών ‘’Γιώργος Γεννηματάς’’ κο. Κωνσταντίνο Σκαφίδα και τους Ιατρούς συνεργάτες του αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και ΜΑΦ της Νευροχειρουργικής  Κλινικής.

Θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των Ναυτιλιακών εταιρειών  των ‘’Μινωικών Γραμμών ‘’και της Blue Star  για την Αμέριστη και ανθρωπινή συμπαράσταση τους σε εμένα προσωπικά και στην οικογένεια μου .
Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Αντώνη Γελασάκη Πρόεδρο Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Δυτ Κρήτης και το προσωπικό του γραφείου του Gelasakis Shipping & Travel  για την αμέριστη αγάπη τους και συμπαράσταση τους.


Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους εσάς που ο καθένας προσωπικά εξέφρασε την αγάπη του στην οικογένεια μας στο βαρύ πένθος μας….. καί όσους μπόρεσαν να συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία το παιδί μας στο κοιμητήριο του χωριού μας στα Πάνω Καλέσσα Ηρακλείου στην Κρήτη που λάτρευε !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τα Γραφεία Κοινωνικής εξυπηρέτησης –Γραφεία Κηδειών του Σπύρου Δραβίλα στο Αιγάλεω, 
και των Αδελφών Νίκου και Αντώνη Μακατουνάκη στο Γάζι Ηρακλείου για την μεταφορά και διεκπεραίωση της Κηδείας και ταφής του παιδιού μας.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το 40 ήμερο Μνημόσυνο του , θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα Ηρακλείου Κρήτης την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 10.30 π.μ
Μετά την Λειτουργία θα προσφερθεί καφές στο ''ΣΤΕΚΙ του ΓΙΑΝΝΗ'' στην πλατεία του χωριού μας.

Εκ μέρους την οικογενείας .....
Ο Πατέρας του 
Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης 
20/7/2018 Πάνω Καλέσσα





 








Δεν υπάρχουν σχόλια: