Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ηλίθιοι ‘’ΕΛΛΗΝΕΣ’’ με Ανθέλληνες κυβερνώντες και διπλωμάτες πιόνια !!!!

Aγαπητοί αναγνώστες μας …..
Σας παρουσιάζουμε Έγγραφο ‘’Ντοκουμέντο’’  που δείχνει την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και της Ρωσίας και με επίσημη την ‘’Μακεδονική Γλώσσα’’ με την ευλογία των Αμερικανών……. από το 1990….
Σιγή ιχθύος οι (Έλληνες Διπλωμάτες) με εντολές του ΥΠΕΞ .
Η προδοσία κρατεί χρόνια την κολόνια της μπόχας τους !!!
Το ‘’Παρακράτος’’ μια ζωή κυβερνά ,απειλεί και αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς !!!!
Το 1992 εβρισκόμενος στις H.Π.Α χρειάστηκα τις υπηρεσίες του εκεί ΟΤΕ ,με ένα ειδικό μηχάνημα επικοινωνίας με έλληνα μεταφραστή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο αείμνηστος γιος μου Λευτέρης που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα καρδιάς και ανά πάσα στιγμή οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήθελαν όταν εγώ θα έλειπα να έρχονταν σε άμεση επαφή με το παιδί στην ελληνική γλώσσα…..

Πληρώνοντας μια συνδρομή στην τηλεφωνική εταιρεία Α&ΤΤ εγκατάστησαν το μικρό αυτό μηχάνημα που δεν ήταν μεγαλύτερο από ένα κοινό τηλεφωνητή και μου παρέδωσαν και ένα έντυπο ενημερωτικό λέγοντας μου ότι σε όλες αυτές τις γλώσσες μπορούν να με εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή και αν το ζητήσω για μεταφράσεις……..

Εδώ αρχίζει η τρέλα και ο σκεπτικισμός μιας και δεν ήξερα ότι η Γιουγκοσλαβία για τους Αμερικανούς  ήταν ήδη διαλυμένη πριν καν να έχει αρχίσει ο δήθεν  εμφύλιος  αλλά και ή άλλη ποτέ, Σοβιετική Ένωση ………..!!!!!
Πιο πολύ όμως πετάχτηκαν τα μάτια μου έξω όταν είδα ότι υπάρχει ‘’Μακεδονική Γλώσσα και με επίσημη συγκατάθεση των Αμερικανών από το 1990 παρακαλώ …
Γιατί απορείτε σήμερα εν έτη 2018 που ο Τσίπρας αναγνωρίζει κάτι τέτοιο….;;;
Ο υπογράφων είχε ενημερώσει το 1992 το ΥΠΕΞ ,την Βουλή και την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου για το έγγραφο ντοκουμέντο της Αμερικανικής εταιρείας Α&ΤΤ και μάλιστα το είχα στείλει και σε επωνύμους και  πάρα πολύ δημοφιλέστατους και τώρα φραγκάτους συναδέλφους που το έκαναν γαργάρα …..!!!!


ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΡΈΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…..

ΤΟ 1993 στο Αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην πτήση 132 της Ολυμπιακής Αεροπορίας  στις 10 Νοεμβρίου στην επιστροφή ζωής του γιου μου Λευτέρη που τελικά έφυγε στις 9 Νοεμβρίου 1999 , ο καλός μου φίλος Ιωάννης Μητσοτάκης πιλότος με καλεί στο πιλοτήριο αγανακτισμένος να μου δείξει  το πώς έκρυβαν οι Ελβετοί τα παράνομα αεροσκάφη των σκοπιανών που έφεραν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ‘’Palair Macedonian’’ δηλαδή τα φτερά της Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια παραμονής μου στο Αεροδρόμιο της Ζυρίχης ακούγοντας την ανακοίνωση της αναχώρησης των Αεροσκαφών των σκοπιανών λέγοντας τους ότι θα έχει μια μικρή καθυστέρηση στην αναχώρηση της Εταιρείας  Palair Macedonian για την Πτήση Ζυρίχη ..Μακεδονία διαμαρτυρήθηκα έντονα με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία της Ζυρίχης και να θέλουν να συλληφθώ.

Παρενέβη  Έλληνας διπλωμάτης που ήταν παρών και αναχωρούσε για άλλη πτήση όχι για την  Ελλάδα…. και σε ερώτηση μου γιατί δεν παρενέβη ο ίδιος αντί εμού και να διαμαρτυρηθεί για την παραποίηση που γινόταν εκείνη την στιγμή…. με σκυμμένο το κεφάλι απομακρυνόμενος με χαμηλό τόνο της φωνής του μου είπε… Φίλε τι ψάχνεις παντού Μακεδονία την λένε και εμείς έχουμε κατεβάσει κάτω τα παντελόνια !!!!!

1993 Φώτο ντοκουμέντο της ψευτό εταιρείας Palair Macedonian.
 Ο υπογράφων είχε ενημερώσει το 1993 το ΥΠΕΞ ,την Βουλή και την κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου για την εταιρεία Palair Macedonian… και με ανοιχτή επιστολή μου που δημοσιεύτηκε στην σελίδα 3 της εφημερίδας μου ‘’Κρητικοί Παλμοί’’   φύλλο 11 το Δεκέμβριο του 1993 περίμενα και απάντηση και καθοριστική ενέργεια της …..(Πατριωτικής κυβέρνησης των Σοσιαλιστών) ….στους διεθνείς οργανισμούς.

Τσάμπα περίμενα και μάλιστα δέχτηκα και απειλή για μπάζωμα σε χαντάκι , εκτός από την διάρρηξη του αυτοκινήτου μου… που έγινε πρίν τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους.
  Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό ……!!!!

Η ΚΥΠ και το παρακράτος μπαίνει στο παιχνίδι !!!
ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ για εμένα πρίν από εμένα !!!

Αναλαμβάνουν έργο φίμωσης του εντύπου και  κλέβουν  από το τυπογραφείο τους τσίγκους πριν τυπώσουμε από κεντρικό τυπογραφείο της Αθήνας.

Παρόλο το ΣΟΚ , καταφέραμε μετά από 10 ημέρες να τυπώσουμε  την εφημερίδα και μόλις κυκλοφόρησε έστελναν άνδρες και γυναίκες της ΚΥΠ από τα σημεία πώλησης  στην Κρήτη ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΎΝ ΤΑ ΈΝΤΥΠΑ.
Είχαμε και συνέχεια αφού και την ημέρα ταχυδρόμησης του έντυπου από τα ΕΛΤΑ με εντολές άνωθεν της δήθεν δημοκρατικής κυβέρνησης των Σοσιαλιστών  ,κατασχέθηκαν με συνέπεια  να μην φτάσει ποτέ μέσω ΕΛΤΑ κανένα έντυπο στους συνδρομητές μας σε όλο τον κόσμο…..
Το τελικό αποτέλεσμα ;;;;
Και άλλη Oικονομική επιβάρυνση για να γίνει ανατύπωση και να μοιραστεί το συγκεκριμένο φύλλο εντελώς δωρεάν σε εκδηλώσεις Κρητικών Συλλόγων στην Αττική .

Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες ΥΠΕΞ από το 1981 έως και σήμερα το ήξεραν, ΝΑΙ η ΟΧΙ , ότι επίσημα οι Αμερικανικές κυβερνήσεις είχαν αναγνωρίσει την ανύπαρκτη Μακεδονική γλώσσα μόνο και μόνο γιατί αυτό ήταν προσχεδιασμένο από τους σκοτεινούς ηγέτες της νέας τάξης !!!!

ΤΩΡΑ εν έτη 2018 γιατί απλά ταΐζουν τα ζούμπερα με σανό και ψέματα όταν και οι 300 συν ο ένας ΠτΔ παίζουν το παιχνίδι των Αμερικανών και των Γερμανών…….. και απλά καμιά δικαιοσύνη δεν υπάρχει να τους στείλει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία .

ΕΛΛΗΝΕΣ αν όλα αυτά που διαβάσετε δεν σας προβλημάτισαν τότε πραγματικά το μόνο που μας αξίζει είναι να μην περιμένουμε να μας ξεβγάλουν με τα χατζάρια τους οι τζιχαντήστες και οι ντόπιοι δολοφόνοι μας αλλά να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε…
Ίσως κάτι σωθεί από την αξιοπρέπεια μας ……

Η μπόχα της προδοσίας κρατά χρόνια…. και δυστυχώς σε αυτή την χώρα με ένα λαό Δειλό …..έρχονται και άλλα χειρότερα !!!!

31 Μαΐου 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: