Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΝΑΙ….είναι αλήθεια….ξεχαρβάλωσαν τα πάντα οι υπουργοί (Υγείας)…σφυριά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !!!!


Την Τρίτη22-3… το απόγευμα δικό μου πρόσωπο επισκέφτηκε το οδοντιατρείο του Ι.Κ.Α στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Θεάτρου……
Κατά την διάρκεια του Ιατρικού λειτουργήματος στο συγκεκριμένο τμήμα….αρκετοί γιατροί έδειχναν ενοχλημένοι για αρκετά στραβά και αποφάσεις του Υπουργείου (Υγείας)….σχετικά με την μεταφορά των Ιατρείων από το συγκεκριμένο κτήριο σε διάφορους άλλους χώρους και περιοχές εντός του λεκανοπεδίου.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του δικού μου ανθρώπου ,στο οδοντιατρικό ιατρείο άκουσε τους γιατρούς να λένε ότι έχουν ενημερωθεί ότι το οδοντιατρικό ιατρείο θα μεταφερθεί στην Λένορμαν ……αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό, όσο ότι  το ΙΚΑ θα πάψει να χορηγεί αναισθητικό φάρμακο στις εξαγωγές που θα πραγματοποιούν οι γιατροί διότι δεν υπάρχει …ούτε σεντς ,και καλό θα είναι ότι οδοντιατρική εργασία θέλουν να κάνουν ,να γίνει εντός του μηνός ..διότι μετά ό θεός βοηθός…. !!!!!

Όταν το άκουσα την Τρίτη το Βράδυ αυτό….είπα ξερά και μονολεκτικά…
Αποκλείετε να γίνει κάτι τέτοιο δεν το πιστεύω...τόση ξεφτίλα δεν γίνετε !!!

Μια βόλτα σήμερα στην Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους και ένα πρωτοσέλιδο στο τοπικό τύπο με ταρακούνησε και με άφησε άφωνο…..
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ  δεν είναι ψέμα και όμως πέρασε στα ψιλά στον αθηναϊκό τύπο και στα άλλα Μ.Μ.Ε ούτε κάν αναφέρθηκε τίποτα…..!!!!
Εκεί φτάσατε το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο ξεφτιλισμένοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ της Ν.Δ,ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ-ΕΛ φτου σας ……..
Ευκαιρία να πάρετε και λαθρό.. αλμπάνηδες όπως στην φώτο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: