Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Το παραμύθι για την Μακεδονία καλά κρατεί !!!!!


Aπό το 1974…..επί Κωσταντίνου Καραμανλή έως και σήμερα οι πολιτικοί στρουθοκαμηλίζουν και σχίζουν τα ιμάτιά τους στο όνομα ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’ που έχουν ξεπουλήσει !!!!!
Κρύβουν την αλήθεια και σαν καλοί ηθοποιοί παίζουν εναλλάξ τους ρόλους τους κοροϊδεύοντας πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τον λαό που σαν ηλίθιος που είναι τους πιστεύει…..

Ο Κωσταντίνος Καραμανλής σε επίσκεψη του στην τότε Γιουγκοσλαβία και στα σύνορα Ελλάδος - Γιουγκοσλαβίας αντίκρυσε ταμπέλα που υπήρχε στην εθνική οδό που έγραφε ‘’ welcome to macedonia’’ και όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά χαμογέλασε προσπερνώντας την χαιρετώντας τον Γιουγκοσλάβο αξιωματούχο  που τον υποδέχτηκε…    

Και να ήταν μόνο αυτός …καλά θα ήταν….αν και ο συγκεκριμένος πολιτικός και δάκρυζε κάθε φορά που αναφερόταν στην Μακεδονία και στο βρώμικο σχέδιο των Αμερικανών από τότε ,ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για τις ταμπέλες που υπήρχαν από τότε στο πρώτο χωριό το Μοναστήρι…..

Τις ταμπέλες αυτές τις είδα προσωπικά το 1987 πηγαίνοντας για το Σπλίτ την σημερινή Κροατία…. 

Πόσοι αλήθεια υπουργοί εξωτερικών έχουν επισκεφτεί και τότε αλλά και τώρα την διαλυμένη Γιουγκοσλαβία ….τι διάολο καταρράκτη έχουν στα μάτια….;;;

Γιατί το παίζουν ανίδεοι και ξαφνιάζονται οι πολιτικοί μας σήμερα…με το άκουσμα ‘’Δημοκρατία της Μακεδονίας ‘’..;;;;;   

Από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας εδώ στην Αθήνα το ψευτοκράτος αυτό , άνοιξε την δική του πρεσβεία και ορίστε πως αναφέρετε
Macedonian Consulate in Athens, Greece (the Republic of Macedonia)….τι στο διάολο δεν λέει Δημοκρατία της Μακεδονίας…..;;;;
Nα γιατί σας λέμε ότι όλοι στρουθοκαμηλίζουνκαι οι 300 σύν την γλάστρα !!!! 

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…..του αντίστοιχου ΟΤΕ των Η.Π.Α…

Το 1992 πηγαίνοντας στην Αμερική έτυχα στις 16 Ιανουαρίου 1992 στην μεγάλη διαμαρτυρία του ελληνισμού στον Ο.Η.Ε για το σχέδιο των Σκοπιανών αλλά και των Αμερικάνων… να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας και τότε κατάλαβα ότι όλο αυτό το παιχνίδι είναι καλά στημένο από το 1940 και μετά και απλά οι Έλληνες πολιτικοί ή κοιμόντουσαν ή ήταν και αυτοί στο κόλπο….

Το κατάλαβα ότι ήταν στο κόλπο από το 1992 τεκμηριώνοντας τον προβληματισμό μου με σιγουριά…


Στις 20 Ιανουαρίου1992 ο γιός μου Λεύτερης με σοβαρό πρόβλημα υγείας στην καρδιά νοσηλεύετε στο νοσοκομείο St Luke's Hospital Behtlehem Pennsylvania για αρκετό καιρό….και στην συνέχεια ξανά νοσηλεία με σοβαρό εγκεφαλικό και η πορεία της υγείας του συνεχίστηκε στο νοσοκομείο University Hospital of Zürich με συνεχείς επεμβάσεις.

Πάμε όμως στο νοσοκομείο St Luke's Hospital Behtlehem στην Pennsylvania όπου οι γιατροί μας συνιστούν να προμηθευτούμε ένα μηχανισμό On line με την τηλεφωνική εταιρεία Α.Τ&Τ για να μπορούν οι γιατροί να μιλούν με τον γιό μου κατά την διάρκεια της απουσίας μου από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντιστρόφως με μεταφραστή της υπηρεσίας τους ….όπως και έγινε !!
Προμηθευτήκαμε αυτό μηχανάκι….με το αζημίωτο και ανοίγοντας το κουτί βρήκαμε το έντυπο που σας παρουσιάζουμε …ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ σε πόσες γλώσσες μπορεί να εξυπηρετήσει η εταιρεία Α.Τ& Τ .....τους ασθενείς
                                    ….Και να το θαύμα !!!!!



Ε …ναι μάθαμε ότι τα γιουγκοσλάβικα είναι και Μακεδονική γλώσσα …..
Επίσης μάθαμε ότι η Γιουγκοσλαβία αλλά και η Ρωσία από το 1990 είχαν διαλύσει σαν έθνη…..
Δείτε σας παρακαλώ με προσοχή τα έγγραφα με το πορτοκαλί τόξο που έχουμε βάλει…. Για να το εμπεδώσετε καλά !!

Και όμως αυτό το χαρτί το απέκρυψαν πάρα πολύ καλά οι ΄’Έλληνες διπλωμάτες από την τότε κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου….στο κόλπο λοιπόν όλοι ;;;   
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αυτό το έγγραφο ως είχα υποχρέωση το κοινοποίησα στο γραφείο του πρωθυπουργού, fax στην Βουλή σε αρκετούς βουλευτές αλλά και σε αρκετούς συνάδελφους δημοσιογράφους….που κόπτονται για την Μακεδονία….   

Το αποτέλεσμα …..της όλης αυτής προσπάθειας μου…….μια τρύπα στο νερό και αρκετές τηλεφωνικές απειλές .

   Πάμε και στο άλλο περιστατικό του ξεπουλήματος της Μακεδονίας που έπεσε στην αντίληψή μου και με φωτογραφικό υλικό ντοκουμέντο απευθύνθηκα με ανοικτή επιστολή μου στον πρωθυπουργό της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου ενημερώνοντας τον στέλνοντας και την εφημερίδα μας στο Γραφείο του…

10 Νοεμβρίου 1992 πτήση 132 ,Ζυρίχη - Αθήνα με την Ολυμπιακή Αεροπορία …
Κυβερνήτης της πτήσης ένας πολύ καλός μου φίλος .......ο  οποίος με έχει καλέσει στο πιλοτήριο λέγοντας μου ..
φίλε βγάλε την φωτογραφική μηχανή σου και μόλις που θα προλάβεις να φωτογραφίσεις την προπαγάνδα των σκοπιανών στο διεθνές αεροδρόμιο της Ζυρίχης…. 
 
Μπροστά από το Κορεατικό τζάμπο έχουν βάλει για να μην φαίνεται το ένα αεροπλάνο των σκοπιανών…και το  άλλο είναι έτοιμο για να αναχωρήσει για τα Σκόπια.
 Τράβα το και δημοσίευσε το να μάθει ο κόσμος ότι έχει πέσει πάρα πολύ χρήμα για το όνομα….και μας παραμυθιάζουν.
Και ως εκ’ θαύματος  μπροστά μου και τα δυο αεροπλάνα….Με το όνομα Palair Macedonia δηλαδή τα φτερά της Μακεδονίας…..δείτε την σελίδα της εφημερίδας…    
Η συνέχεια……έχει και περιπέτεια…..!!!!!!

Δημοσιεύω στην εφημερίδα μας την σχετική επιστολή με το φωτογραφικό υλικό και μέσω πρακτορείου η εφημερίδα πήγε σε όλα τα περίπτερα της Κρήτης και της Αθήνας…..με ανέλπιστη αγορά του συγκεκριμένου φύλλου !!!!
ΝΑΙ …είχε φροντίσει η ΚΥΠ να εξαφανίσει την εφημερίδα …..βάζοντας ανθρώπους της να αγοράζουν από τα περίπτερα για να μην πέσει στα χέρια των αναγνωστών….
Τυχεροί στάθηκαν μόνο όσοι την πήραν μέσω ΕΛΤΑ.

Συνάδελφος και συνεργάτης μου  στο περίπτερο στο Μεϊντάνι στο Ηράκλειο τσακώνεται με αστυνομικό ο οποίος είχε αγοράσει 10 εφημερίδες κατ’ εντολή, και με ενημερώνει τηλεφωνικά για το σκηνικό…αυτό του παρακράτους.

Την επόμενη ημέρα αεροπορικώς μεταβαίνω στο Ηράκλειο απευθύνομαι με αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου και καταγγέλλω το περιστατικό αυτό…. Με την ελπίδα ότι η παρεμπόδιση της ελευθερίας του τύπου είναι πράξη ατιμωτική και παρακρατική στα δημοκρατικά ιδεώδη του τύπου….περίμενα ανταπόκριση και ενημέρωση….για την αναφορά μου αυτή !

Αν δείτε κόκορα να κάνει αυγό …έ τόση ανταπόκριση είχα και εγώ από την δημοκρατική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ της εποχής εκείνης !!!
Να λοιπόν γιατί σας λέμε ότι όλοι κάνουν τους ψευτόμαγκες και τους πατριώτες….. 

Όλοι συνέβαλαν να αποκαλούνται τα Σκόπια»»» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ας μην κοροϊδεύουν άλλο τον λαό , ΩΣ ΕΔΩ !! 

16 Μαρτίου 2016
Γράφει ο Γιώργος Μοσκοβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: