Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οι αλλαγές γεωγραφικά και διοικητικά δεν είναι στα σκαριά αλλά στις αποφάσεις…που παίρνονται…όχι φυσικά από τους κυβερνώντες μιας χώρας ‘’ΜΠΑΧΑΛΟ’’ !!


Αυτή η κυβέρνηση και αυτό το κράτος δεν μπορεί να σταθεί….με βρώμικα πολιτικά συστήματα και αποφάσεις εις βάρος του ίδιου του λαού…
Η ανασφάλεια για το μέλλον ,το καθημερινό κλέψιμο ανθρώπων που χρόνια μοχθούσαν για αξιοπρέπεια.. πατρίδα ,οικογένεια έχουν όλα γκρεμιστεί !!
Η ξενόδουλη παρουσία αυτών που προγραμματίζουν το πως θα ζούμε ,αν θα πρέπει να έχουμε φαγητό, εργασία ,ασφάλεια ,νοσοκομεία κ.α  τρομάζουν…..
Ο φυσικό πλούτος στα έγκατα των θαλασσών και το ξεπούλημα τους για χρέη που οι 300 δημιουργήσαν….και μπορούν να αλλάξουν το αύριο αυτών των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον δημιουργεί το αίσθημα της φυγής και αυτόνομες οικονομίες χωρίς τους νταβατζήδες του Δ.Ν.Τ και της φασιστικής Ευρώπης…!!!
Οι πολιτική ανθελληνική παρουσία πολιτικών…ήδη κλονίζει συθέμελα την θρησκεία και την ελληνικότητα μας…
Για ποια Ελλάδα μιλάμε ;;;
Tην Griechenland … κρατήστε την !!

Η φάση ξεκινά σιγά -σιγά και οι αλλαγές γεωγραφικά και διοικητικά δεν είναι στα σκαριά αλλά στις αποφάσεις….πριν καταλήξουμε στο 1944.
Άλλωστε ποιον πολιτικό να πιστέψεις ότι λειτουργεί υπέρ των Ελλήνων…..όταν πάνω από την εθνική κυριαρχία , πάνω από την Ελλάδα έβαλαν την ευρωζώνη ,το εξαφανισμένο ευρώ από τις τσέπες των καταναλωτών των εργαζομένων και των συνταξιούχων  που το κλέψιμο  πάει σύννεφο και σου παρουσιάζονται σαν παρθένες σε μπουρδέλο πολυτελείας !!! 
Οι  αυτόνομες οικονομίες ,ο νέος σχεδιασμός διοίκησης από πολίτικους που να μην έχουν περάσει από το κοινοβούλιο και να έχουν κάτσει στα 4, ίσως φέρει τα χαμόγελα στους πολίτες των αυτόνομων κρατών που θα παραμείνουν για πάντα στην ψυχή τους Έλληνες……….  


Αυτή είναι η αλήθεια ..και θα την δείτε σύντομα ……Κ.Π
Υ/Γ Αν μίλαγες για αυτήν την Ανάσταση κύριε Τσίπρα θα την φέρουμε μόνοι μας χωρίς ….ΕΣΕΝΑ .
Εσύ περιορίσου στην Griechenland !!!!
18-3-2016

  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: