Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Ψήφος στην κάλπη…… Οργή λαού !!!


Η νέα βουλή της 25ης Ιανουάριου 2015  θα περιορισθεί στην εκλογή ΠτΔ !!!
Όλα παίζονται να υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου !!!!!!!
......Το θέατρο σκιών καλά κρατεί  !!
Η κυβέρνηση του Σαμαρά –Βενιζέλου  -παρακράτος ,πάτησε την μπανανόφλουδά και τώρα ετοιμάζεται να εισπράξεις από τις θύελλες που σκόρπισε την σκόνη από την αντίδραση και το μίσος του λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 .

Το  μίσος του λαού όμως θα το εισπράξουν και τα συνεργαζόμενα κόμματα που έπαιξαν σκοτεινούς ρόλους στην κυβέρνηση Παπαδήμα αλλά και στην ψήφιση τόσων αντισυνταγματικών νόμων και φυσικά το πακέτο των μνημονίων.
Οι δε βουλευτές όλων αυτών των κομμάτων νομίζουν ότι για άλλη μια φορά θα κοροϊδέψουν τον απλό χωριάτη ή αγρότη ή επαγγελματία , ότι αγωνιστήκαν εντός του κοινοβουλίου για τα συμφέροντα του λέγοντας ακόμα και στην παραβίαση του συντάγματος σε όλα ΝΑΙ.!!

ΚΟΎΝΙΑ που τους… ΚΟΎΝΑΓΕ !!

Όχι μόνο τα κόμματα τους θα πάθουν πανωλεθρία ,αλλά και οι ίδιοι θα αποτελούν μαύρο παρελθών .
Σε αυτήν όμως την εθνική εκλογική αναμέτρηση ο μεγάλος νικητής θα είναι η μεγάλη αποχή που θα αγγίξει το 40%.
Οικονομικοί λόγοι που έχει πλέον το κάθε σπίτι θα κάνει αρκετούς και ειδικά ετεροδημότες να κάτσουν στο σπιτάκι τους και να μην επιχειρήσουν τώρα να δώσουν το παρόν τους στην κάλπη.

Τα πανάκριβα εισιτήρια στα Μέσα συγκοινωνίας ,Καράβια-Αεροπλάνα, Λεωφορεία –Τραίνα ,Βενζίνη διόδια θα είναι σύμμαχος στην ΑΠΟΧΗ !!   
Σύμφωνα με τους επισήμους καταλόγους οι ενήλικοι Έλληνες υπήκοοι πολίτες (που έχουν δικαίωμα ψήφου) ανέρχονται σε 7.889.012.
 Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός των Ελλήνων ψηφοφόρων.
 Γιατί μας τον κρύβουν;

Βάλτε τώρα και περίπου 100.000 νέα ελληνόπουλα που ενώ το υπουργείο εσωτερικών μαζί με τους δήμους έπρεπε αυτόματα να προσθέσουν και αυτούς στους εκλογικούς καταλόγους αλλά δεν το έκαναν ….και μόνο αυτοί το ξέρουν …να λοιπόν η ΑΠΟΧΗ πως θα πιάσει το 40% 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 !!

Κατά την δική μας άποψη… και μετά από όλο αυτό το σκηνικό τρόμου που ηθελημένα διάλεξε ο αρχιψευταράς  πρωθυπουργός του μνημονίου Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του μας οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα , να κάνουμε βρώμικες σκέψεις στο τι έχει κάνει και το κρύβει ,στο τι έχει πάρει και το κρύβει ,και τη άλλο ετοίμαζε με την συμμορία Μέρκελ και τώρα φοβάται τις επιπτώσεις όχι για την παρτίδα μην τον ακούτε που λέει για την πατρίδα «’ΧΕΣΤΗΚΕ’’ για αυτήν και για εμάς αλλά για τον ίδιο !
Ακούσατε ποτέ για προγράμματα και σκέψεις ;;;

Mόνο για τον Τσίπρα και τον Κομμένο λιώνει και οδύρεται..που δεν ψήφισαν για πρόεδρο της Δημοκρατίας για την γλάστρα που πρότεινε για να συνέχιζε την πλήρη καταστροφή της ΕΛΛΑΔΟΣ εις γνώση του..
Που είναι η ανάπτυξη κύριε Σαμαρά και εσείς Βο-λευτάδες μου ;;

Που την συναντήσατε και σε πιο πάγκο υπάρχει, να πάρω και εγώ με τα λιγοστά ευρώ που μου αφήσατε.. αρχικλεφταράδες κάνα κιλό ;;; 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΎ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!

Η Νέα Τρομοκρατία και όχι Δημοκρατία , το αρχιμαφιόζικο ΠΑ.ΣΟ.Κ ,και το (Nέο) «» κόμμα του αλλοπρόσαλλου Γιωργάκη ,έχει μέσα του ότι καρυδιάς καρύδι και οι τύποι που τον ακολουθούν υπήρχαν στην μεγάλη συμμορία Σημίτη και έχει βλέψεις για άλλες αρπαχτές….
Αντί να κάνουν κόμμα ,έπρεπε όλοι να είναι στις φυλακές !!
Δυστυχώς στις φυλακές πάει ο απλός κοσμάκης που όλοι αυτοί τον οδήγησαν στην κακομοιριά και στην ξεφτίλα .

Από την άλλη βλέπουμε την βρωμιά των τύπων που χωρίς να έχουν δώσει ούτε μια δραχμή έγιναν μεγάλοι και τρανοί με τα τηλεοπτικά αλλά και με άλλα μέσα (ενημέρωσης) ..να μας καθοδηγούν ..αλλά και να αλλάζουν και να διορίζουν αυτοί κυβερνήσεις…

Ποτάμια ,Ρυάκια ,Ελιές …κόμματα της πλάκας κάνουν αλλάξω κολιές  και προσπαθούν να σε ξεγελάσουν για νέες ιδέες συμβιβασμού στην νέα σκλαβιά και μια πατρίδα που θα ανήκει σε άλλους !! 

Βλέπουμε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και στα τελικά αποτελέσματα των εκλογών θα κλάψουν και αρχηγοί κομμάτων και Βουλευτές που ήταν στην προηγούμενη βουλή της προδοσίας !!

Η δική μας εκτίμηση είναι ότι το κυβερνών κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα υποστεί πανωλεθρία και θα καταλάβει την Τρίτη θέση, το δε ΠΑ.ΣΟ.Κ του Βαγγέλη θα πάει για βρούβες , ο αλλοπρόσαλλος Γιωργάκης  θα μπει οριακά στην βουλή.. εξαφανίζοντας ποτάμια και ρυάκια !!
Την δεύτερη θέση δυστυχώς θα πάρει η Χ.Α 

Στην τέταρτη θέση παίζει με μεγάλο ποσοστό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρ’ όλο τον πόλεμο που του έχουν κάνει και την ντόμπρα παρουσία τους στα θέματα του αντιμνημονίου και τα εθνικά.

Ακολουθεί το σιωπηλό Κ.Κ.Ε  το μισθό να παίρνουν και όλα καλά…. και την πρωτιά θα έχει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ…. χωρίς αυτοδυναμία.
Αυτά που λένε τα στελέχη του αλλά κ.α ,τα λένε στον κλήδονα !!!

Θα κάνει όμως κυβέρνηση ;;;

Για αυτό σας λέω ότι όλα παίζονται μιας και θα έχει ξεκαθαριστεί η δύναμη των κομμάτων αλλά και η μη συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας ….Ίσως οδηγηθούμε και πάλι στις κάλπες !!
Θα δείτε και άλλους  αρχηγούς στα κόμματα …και θα ανοίξουν και τα χρονοντούλαπα της ιστορίας να υποδεχτούν τους προσκυνημένους !!!!!

Λίγο πριν την κάλπη….
8-1-2015
Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης 

Έλλην πολίτης …..
& Θρασίμι της αποικίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: