Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Όλα αλλάζουν στις 25 Ιανουαρίου 2015 .


Η ΚΡΗΤΗ στέλνει μήνυμα ελπίδας σε όλη την χώρα !
Αντιμνημονιακό δίχτυ προστασίας και συνέχεια στην δημοκρατία έχουν αποφασίσει στο σύνολο τους οι έλληνες.
Η τρομοκρατία από την συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ αποδεικνύετε μπούμερανγκ και η πανωλεθρία θα είναι τέτοια που δεν θα το πιστεύουν.
Το πράσινο νησί είναι πλέον παρελθόν για ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ που απέδειξαν την αναξιότητα τους  στην συνέχεια αυτού που λέγετε ΠΑΤΡΙΔΑ.
Κάποια απομεινάρια του παλιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και τώρα Κίνημα του Γιωργάκη κατά 80% θα δώσουν 1 έδρα στον νομό Ηρακλείου.
Με σιγουριά σας λέμε ότι το ΚΙΝΗΜΑ μπαίνει στην βουλή  με ποσοστό 3,5 % και είναι αυτό που πετάει εκτός βουλής το σημερινό –δεξιόστροφο ΠΑ.ΣΟ.Κ !

Η Νέα μνημονιακή (Δημοκρατία) πράγματι θα πάθει το μεγαλύτερο SOK σε όλη την ελληνική επικράτε΄ ια και η ΚΡΗΤΗ θα δώσει το μήνυμα… αποδεικνύοντας τους ότι με τα ψέματα ,τις κλοπές στο δημόσιο κουμπαρά ,το ξεπούλημα της Κρητικής Γης ,τα χαράτσια, οι κλοπές σε συντάξεις , μισθούς , η ανεργία και οι αυτοκτονίες με πρώτη την ΚΡΗΤΗ..Τον λαό της δεν το αφήνουν αδιάφορο !!!

Θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ τον εκλογών και βέβαια  αρκετοί σημερινοί βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα ξαναδούν έδρα στην βουλή…

Αξιολογώντας την σημερινή πραγματικότητα ,χωρίς να έχουμε τα προσόντα της Πυθίας πιστεύουμε ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 τα τελικά αποτελέσματα των σημαντικότερων εκλογών από το 1974 και μετά σε έδρες στην ΚΡΗΤΗ θα έχουν αυτά τα αποτελέσματα σε 16 έδρες στο σύνολο του .
-------------------------------------«»»»»»»
 Νομός Χανίων  έδρες «»   4
ΣΥΡΙΖΑ «» 2
ΑΝ-ΕΛ  «» 1
Ν.Δ «» 1
-----------------------------------------
Νομός Ρεθύμνης  έδρες «»  2
ΣΥΡΙΖΑ «» 1
ΑΝ-ΕΛ «» 1
-------------------------------------
Νομός Ηρακλείου  έδρες «»  8
ΣΥΡΙΖΑ «» 4
ΑΝ-ΕΛ «» 2
Ν.Δ «» 1
ΚΙΝΗΜΑ «» 1
-----------------------------------------
Νομός Λασιθίου έδρες «»  2
ΣΥΡΙΖΑ «»1
ΑΝ-ΕΛ «» 1

ΠΑΝΩ από όλα η ΕΛΛΑΔΑ….. όσο για τους δανειστές μας !!!
Δεν τους χρωστάμε ούτε 1 EURO.

Ας Καταβάλουν στην Ελλάδα τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλουν για τις καταστροφές που προξενούσαν στον Παγκόσμια οι πρόγονοι της Άγκελας Μέρκελ ,ας κρατήσουν αυτά που τους οφείλουμε τα πραγματικά ποσά και όχι τα νταβατζήλιδικα και ας μας δώσουν τα ρέστα μας !!!

Για αυτούς δε που μπλόκαραν τα χρήματα αυτά για να αποδοθούν από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην Ελλάδα…. να σους ετοιμάζουν ένα καλό κελί να τους βάλουν για όλη την υπόλοιπη ζωή τους μέσα σε αυτό !

Το ίδιο ισχύει και σε αυτούς που κατέκλεψαν τα λεφτά των δημοσίων ταμείων των ασφαλιστικών φορέων , τα χρήματα του χρηματιστηρίου και των ομολόγων μαϊμού του ελληνικού δημοσίου… και οδήγησαν πολλούς συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία ,γιατί είχαν φιλότιμο και αξιοπρέπεια !!
Ας ανοίξουν την λίστα ΛΑΚΑΡΤ και ας αρχίσουν να γεμίζουν τα ταμεία !!

Καλό βόλι …Καλή Ανάσταση.
21-1-2015

Γράφει ο Γιώργος Δ.Μοσκοβίτης 

Κατά δήλωση ΣΑΜΑΡΑ»» ΘΡΑΣΙΜΙ !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: