Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο λαός σου ετοιμάζει πολιτική ‘’ΚΗΔΕΙΑ’’ !!


Ας τελειώνουμε μια και καλή με εσένα ,πρωθυπουργέ της πολιτικής αγυρτείας και της τρομοκρατίας.!!!!!
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ό λαός πιάστηκε κορόιδο και σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Πίστεψε στα παχιά σου λόγια ,αλλά και στο τότε πατριωτικό σου λόγο κατά του βλαμμένου Γιώργου Α. Παπανδρέου που έκανε την αρχή να ξεκινήσει το ξεπούλημα της πατρίδος μας.

Σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και αν και δεν σου έδωσε αυτοδύναμη κυβέρνηση και στο σύνολο των βουλευτών που έβγαλες λόγω του κατά τα μέτρα σας εκλογικού νόμου πήρες και παραπάνω 50 βουλευτές θέλησες μαζί με το κόμμα που σιχτίριζες πρωί μεσημέρι βράδυ να κάτσεις στο σβέρκο μας.

Σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά και σε εμπιστεύτηκε για την πατρίδα την ευημερία την ανάπτυξη και την οικογένεια του…. και ΕΣΥ τους πρόδωσες. 

Σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά για να προστατέψεις το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και ΕΣΥ όχι μόνο δεν το προστάτεψες αλλά σε συνεργασία με το Σοσιά-Ληστρικό κόμμα και τον δήθεν συνταγματολόγο αρχηγό του το σύνταγμα και τους νόμους τους παραβήκατε ,τους βιάσατε ..κοινώς όπως λέει ο απλός λαός  «» τους ξεσκίσατε με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου !!! 

Υποδουλώσατε την πατρίδα μας και δεν είχατε το θάρρος να ομολογήσετε ότι δεν κυβερνάγατε εσείς αλλά τρείς υπάλληλοι του Διεθνούς νομισματικού ταμείου που σύντομα θα λογοδοτήσουν για της πράξεις τους έναντι της χώρας μας !

Ελπίζουμε και θέλουμε να το πιστέψουμε ότι τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και εσείς θα τους κάνετε παρέα στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία .

Ο λαός σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά και έσκυψε το κεφάλι, και έμεινε άνεργος , χωρίς μεροκάματο χωρίς ψωμί για τα παιδιά του χωρίς αξιοπρέπεια  και τον οδήγησες στην πλήρη καταστροφή…
Τα περήφανα γηρατειά που μια ζωή τα ακουμπούσαν στα ασφαλιστικά τους ταμεία έτσι απλά  με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου βρισκόταν νόμιμα κατά εσένα και την παρέα σου με συντάξεις πείνας ….γιατί ;;

Me πράξεις νομοθετικού περιεχομένου επέβαλες χαράτσια , φόρους ανεπίτρεπτους και αντί να μην μιλάς καθόλου χάριζες δισεκατομμύρια σε Γερμανικές εταιρείες (Βλέπε Αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), σε εφοπλιστές και σε εκδότες και καναλάρχες
…. γιατί ;; 

Θα μπορούσα να σου γράψω πάρα πολλά ..θα αρκεστώ όμως σε λίγα ακόμα !!

Διέλυσες το εθνικό σύστημα υγείας ,Νοσοκομεία ,κέντρα υγείας ..και υποβάθμισες την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ελλήνων γιατί έτσι απλά το επέβαλαν  οι τρείς υπάλληλοι του Διεθνούς νομισματικού ταμείου ,δηλαδή αυτοί που κυβερνούσαν στην πραγματικότητα .

Ο λαός σε πίστεψε Αντώνη  Σαμαρά και όταν τους το ζήτησες κατέθεσαν τις οικονομίες αποταμιεύοντας τα λεφτά τους  σε φούσκες κρατικά ομόλογα και τους τα κλέψατε σε μια νύχτα… Ψέματα ;;;  

Οδήγησες Αντώνη Σαμαρά ΕΣΥ και οι συνεργάτες σου συμπολίτες και συμπατριώτες μας  στην αυτοκτονία γράφοντας με τα ποιο μελανά χρώματα στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος …μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που ούτε κάν σας ένοιαξε !!!  

Για όλα τα παραπάνω είχες το θράσος να μας αποκαλέσεις και ΘΡΑΣΙΜΙΑ γιατί δεν συμφωνούμε μαζί σου….

Συνεχίζεις όμως και σήμερα να προκαλείς και τον λαό και την νοημοσύνη του αμφισβητώντας τον !

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μιλάς εξ ονόματος του ,όταν την απάντηση σου την έδωσαν οι εκπρόσωποι του εντός του κοινοβουλίου απορρίπτοντας τον υποψήφιο πρόεδρο που ΕΣΥ και η απόγονος του ΧΙΤΛΕΡ θέλατε στην θέση αυτή.

Ποιος σου είπε ότι ο λαός συμφωνούσε στον όλεθρο που τον οδηγούσες ότι δεν ήθελε εκλογές ;;;

Μήπως τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια σου Πρετεντέρης, Τράγκας ,Τζίμας , Παπαχελάς και τόσοι άλλοι ;;;

 "Κηδεία" στο Προεδρικό Μέγαρο με αιχμές Α.Σαμαρά κατά του Συντάγματος

Eπισκέφτηκες σήμερα τον απερχόμενο ΠτΔ και συνεργάτη σου Κ.Παπούλια και κατά λέξη του είπες  "Η Βουλή διαλύεται πρόωρα…. Δεν τις ήθελε ο λαός, οι εκλογές γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια"… τόσο περισσό θράσος πάει πολύ !

Δηλαδή  αρνείσαι την συνταγματική διαδικασία, η οποία φυσικά προβλέπει ακριβώς αυτό «» Να διαλύεται η Βουλή όταν δεν εκλέγεται ΠτΔ!

Αρνείσαι ακόμα και την αθρόα υπογραφή προεδρικών διαταγμάτων που προκάλεσαν όλεθρο στην Ελλάδα !!

Η απάντηση του λαού δεν θα είναι αυτή που ΕΣΥ θέλεις και θα το καταλάβεις την Κυριακή της 25ης Ιανουαρίου του 2015….

Η ημέρα εκείνη να ξέρεις ότι θα είναι η πολιτική σου ΚΗΔΕΙΑ και δεν θα είναι μόνο για σένα προσωπικά .

Υπουργοί και Βουλευτές , σου αλλά πρωτοκλασάτα μέλη της (Νέας Δημοκρατίας )…δεν θα ξανακαθίσουν στα έδρανα της βουλής ,ας το λάβουν καλά υπ’ όψιν τους !! 
Ο ίδιος ο Λαός  βάζει τέρμα στην ψεύτικη ανάπτυξη σου και στο νταβατζηλίκι που είχες βάλει στο σβέρκο μας.

Εμείς ο Λαός ,τα Θρασίμια όπως μας αποκαλείς ….ε….. Ναί έχουμε το θράσος να σου πούμε και σε σένα και στα άλλα ανθελληνικά Σοσιαλιστικά πιόνια σου… ότι σας τελειώνουμε με την ψήφο μας .

Υπογραφή…»» Ένα Θρασίμι Έλλην πολίτης .
Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης 

30-12-2015
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: