Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σκεφτείτε και αφήστε για αργότερα την αηδία σας ..για αυτούς !!!!

Αποβράσματα της πολιτικής σκηνής ,αδίστακτοι ,κλέφτες ,δολοφόνοι και πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί για «Εσχάτη προδοσία» !!!
Δυστυχώς η αφέλεια η κομματική τσίμπλα αλλά ίσως και το βόλεμα για εύκολο κέρδος δεν άφησαν στο σύνολο του τον ελληνικό λαό να δει κατάματα την επερχόμενη καταστροφή που όλοι αυτοί έφερναν βάση σχεδίου και εντολών !
Χρόνια τώρα παρακολουθώντας όλα αυτά είχα την ευκαιρία να ζήσω στο πετσί μου την κομματική αρκετών ψευτό -εθνοσωτήρων πορεία  και να απομακρυνθώ εγκαίρως από οποιαδήποτε κομματική δραστηριότητα η υποστήριξη τους.  

Προαίσθηση ή αηδία είναι συγκεχυμένες στιγμές στην σκέψη μου.

Γνώρισα προσωπικά τον Ανδρέα Παπανδρέου και αρκετούς μαθητευόμενους εθνοσωτήρες δίπλα του…και δεν κρυβόμουν για τις πολιτικές πεποιθήσεις μου από φίλους και συγγενείς ,μέχρι το 1993 που είδα και έζησα το παρασκήνιο της αλλαγής ηγεσίας με την επιλογή αρκετών ευεργετηθέντων  από τον αείμνηστο ΑΝΔΡΕΑ και εκεί ,.....αηδίασα !!

Για όλα αυτά όμως κάποτε θα πρέπει να γράψει ένα βιβλίο ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός και τότε πράγματι ο κόσμος θα καταλάβει , ΑΝ καταλάβει , ποιοι ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ που στην συνέχεια κατέστρεψε κι συνεχίζει να καταστρέφει την ΕΛΛΑΔΑ.
Για όλα αυτά βέβαια πολλά ξέρουν και ο Μανώλης Δρετάκης και ο Μανώλης Δασκαλάκης , Μιχάλης Χαραλαμπίδης αλλά και άλλοι του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ που σήμερα είναι πάμπλουτοι !!!!

Ας πάμε όμως στο ΣΗΜΕΡΑ και ας προβληματιστείτε για το τι επέρχεται στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας …
Ο σημερινός εν προθεσμία πρωθυπουργός μιλάει για πλεόνασμα και ανάπτυξη αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι ψεύδεται αλλά, και πως θα είναι από τους πρώτους που θα κάτσει στο σκαμνί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Τι μας λέει λοιπόν….;;;
Ότι χωρίς euro και Ε.Ε πάμε κατά διαόλου και με τα φορομπηχτικά μέτρα αλλά και με τα δανεικά που μας δίνουν ..η Ελλάδα σύντομα αλλάζει προς το καλύτερο και θα έλθει η ευημερία σύντομα….
Εσείς τι καταλαβαίνετε λοιπόν ;;;
Kαι ένα παιδάκι με πνευματική καθυστέρηση θα του απαντούσε βγάζοντας την γλώσσα του έξω η θα τον έφτυνε… !!
Έτσι ακριβώς θεωρεί όλους τους έλληνες ,ανθρώπους  πνευματική καθυστέρηση !!
Στην όλη αυτή θεωρία συνεργάτες του έχει ΝΑΙ το ΠΑ.ΣΟ.Κ και αρκετά πολιτικά μιάσματα που αλλάζουν πολυκατοικία αλλά και περιοχές .
Με άλλα λόγια ,όλοι είναι μια καλοστημένη πολιτική συμμορία…
 Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει και να κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά και  να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια μας  και ότι μπορούμε να περισώσουμε ΕΜΕΙΣ και όχι μαζί τους από την πατρίδα μας.

Θέλω πραγματικά να σας βάλω να σκεφτείτε…. τι έκαναν και τη ετοιμάζουν για τον πλήρη εξευτελισμό μας αδιαφορώντας για όλους μας…..
Όλοι τους ενεργούν βάση σχεδίου και έχουν εξασφαλίσει τις οικογένειες τους και τα σόγια τους για πάρα πολλές γενεές και μάλιστα μακριά από την εναπομένουσα γεωγραφική ΕΛΛΆΔΑ.


Σκεφτείτε και αφήστε για αργότερα την αηδία σας ..για αυτούς !!!!

Η χώρα μας ζεί με δανεικά ..έτσι ;;;

Γιατί ;;;;

Απλούστατα  γιατί δε υπάρχει νόμος που να οδηγεί τους πολιτικούς στην φυλακή ,ενώ σε άλλα κράτη τους φυλακίζουν η ακόμα και τους εκτελούν !!!  
Στην Ελλάδα απεναντίας  τους επιβραβεύουν …όσο ποιο πολλά τόσο ποιο κύριος είναι ..ενώ εσένα βλάκα σου παίρνουν το σπιτάκι σου την ζωή σου και  σε πάνε αμέσως στην ψειρού !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ.
Πόσοι αυτοκτόνησαν για το χρηματιστήριο που τους έκλεψαν τα λεφτά  επί Σημίτη ;;
 Πόσοι αυτοκτόνησαν για τα ομόλογα δημοσίου που τους έκλεψαν τα λεφτά  τους επί Σαμαρά και με την υπογραφή Βενιζέλου ;;;
 
Πόσοι αυτοκτόνησαν από το 2009 που ο αλητήριος  Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέδωσε την πατρίδα μας στο Δ.ΝΤ ;;
Που πήγαν τα 750 δις δρχ του Ι.Κ.Α     ;;;
Πόσο υπερκοκοστολογήθηκαν τα έργα για τα ολυμπιακά έργα ;;;
Ποιοι έκαναν πλιάτσικο μετά ;;;

Τι αλήθεια έγινε με την κάθαρση που υποσχόταν ο Κωστάκης Καραμανλής ;;;   
Ποιες οι μυστικές συμφωνίες για το Αιγαίο –Κρητικό-Λιβυκό και Ιώνιο για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ;;;

Ενώ γνωρίζουν ότι το κλέψιμο που έκαναν σε μισθούς και συντάξεις είναι παράνομες και αντισυνταγματικές , αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να είναι στο απυρόβλητο και η δικαιοσύνη είναι απλά είναι θεατής ;;

Για ποια δημοκρατία μιλάμε ;;;

To ήθελαν και το θέλουν να μας εξαφανίσουν , αδιαφορώντας για όλους εμάς ,τα παιδιά μας τα εγγόνια μας αλλά και τις επόμενες γενναίες !
Έστησαν μεγάλο κόλπο !!

Σύντομα η Ελλάδα αλλά και οι εναπομείναντες θα δουν την αλήθεια καττύματα και θα καταλάβουν  ότι γυρίζουμε όχι στο 1974 αλλά στο 1942 όπου το ψωμί το έπαιρναν με το δελτίο και οι κατσαπλιάδες σου έπαιρναν το σπίτι σου για ένα ντενεκέ λάδι και 1 τσουβάλι αλεύρι !!!

Το μεγάλο κόλπο λοιπόν στήθηκε με την τεχνική κρίσι αλλά και με την έλλειψη ρευστότητας αναγκάζοντας το 75 % του πληθυσμού να ξεπουλά όσο -όσο οτιδήποτε χρυσαφικό υπήρχε μέσα στην οικογένεια ..
Αναρωτηθείτε που στο διάολο βρεθήκαν τόσα μαγαζιά σε όλη την χώρα που αγοράζουν χρυσό –ασήμι κ.α   
Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά τα ενεχυροδανειστήρια ;;;;
Που πάει ο χρυσός αυτός ;;;
Σε πoιο κράτος καταλήγουν….;;;   
   
Αγαπητοί μου φίλοι….. προβληματιστείτε ,αλλά και να ανησυχείτε από τώρα και ύστερα.
Βγάλτε τις παρωπίδες …και τιμωρήστε τους στις επόμενες εκλογές με την ψήφο σας.
Μη πέσετε στην παγίδα που μα στήνουν για δήθεν σωτηρία και κουραφέξαλα… είναι ψεύτες και λωποδύτες .

Θέλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας και να βάλουμε εμείς την ταφόπλακα μας  !!!
Αυτοί θα την έχουν κάνει για άλλες χώρες απολαμβάνοντας αυτά που σου έκλεψαν !!
Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και να τους  παραδώσουμε σε δικαιοσύνη που θα είναι ανεξάρτητη για να λογοδοτήσουν ……

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Έλλην πολίτης
6-12-2014

      
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: