Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

O Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ. Το νέο εκλεγμένο πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah

Να του εξοχότητά Abdel Fattah είπε Χουσεΐν Khalil el-Σίσι, Πρόεδρος της Αιγύπτου Πρέσβυ, μέσω της παρούσας επιστολής πατριαρχική, θα θέλαμε να επεκτείνει στο πρόσωπο σας πιο έντιμη ειλικρινή συγχαρητήριά μας με την ευκαιρία, από τη μία πλευρά του σας ιστορικό σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές, και από την άλλη πλευρά, από την ανάληψη των καθηκόντων σας ως τον επόμενο Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.
 Θα θέλαμε επίσης να εκφράσω την ελπίδα μας ότι η Προεδρία σας πρόκειται να αποτελούν μια αξιόλογη νέα αρχή για την ευημερία του αιγυπτιακού λαού.

Επενδύουμε στην απτή προσδοκίες σας πρόσωπο που πρόκειται να σταθεί ως μια αναντικατάστατη πυλώνα για την κοινωνική σταθερότητα της χώρας, σε εγρήγορση υπερασπιστής της εδαφικής ακεραιότητας, και μια αδιάψευστη εγγυητή ενάντια σε οποιαδήποτε εξωτερική ή εσωτερική προσπάθεια για να εκτροχιάσει την εθνική προσπάθεια για ανάπτυξη.

Που μοιραζόμαστε τα συναισθήματά σας της βαριά ευθύνη γιατί τώρα είστε επικεφαλής ανοίγοντας το δρόμο για τη Δημοκρατία της Αιγύπτου να επιτευχθεί μια ειρηνική και διαμεσολαβητικούς μετάβαση από ένα ταραχώδες παρελθόν προς ένα ανθηρό μέλλον των ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες της Αιγύπτου αδιακρίτως.

Διακαώς προσεύχονται να της όλες πανίσχυρη και πιο φιλεύσπλαχνος Θεός να προστατεύσει και να σας σώσει από οποιαδήποτε βλάβη, και εκχωρείτε, μου.
Αγαπητέ Πρόεδρε, με ακλόνητος υγείας και ακούραστη δύναμη, έτσι ώστε να κατευθύνουν τον αιγυπτιακό λαό για το ασφαλές καταφύγιο της ειρήνης στο όνομα του Θεού.

Διακαώς να προσεύχεται στο Θεό, †THEODOROS III Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και όλες Αφρική Αλεξάνδρεια, 4 Ιουνίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια: