Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Επιστολή στους Γερμανοτσολιάδες Κρητικούς Φεντεραλιστές !

Παπαγαλάκια της φασιστικής Ευρώπης Φεντεραλιστές της συμφοράς.
Κατ’ επανάληψη σας έχω ενημερώσει ότι την διαδικτυακή μας εφημερίδα αλλά και εμένα προσωπικά δεν μας αφόρα καθόλου ούτε οι απόψεις σας αλλά ούτε και η προπαγάνδα σας για την Ευρώπη της καταστροφής του ελληνικού λαού .
Συνεχίζεται την βρώμικη προπαγάνδα σας και με συνεχής επιστολές σας στο Εμαιλ μας ανεβάζοντας τη πίεση μας στα ύψη.

Είναι η τελευταία προειδοποίηση για να σταματήσετε να μας ενοχλείτε με την απαράδεκτη προπαγάνδα σας .

Για άλλη μια φορά χαλάμε χρόνο από την προσωπική ζωή μας για να σας απαντήσουμε ότι είμαστε κατά της Ευρώπης των απατεώνων.
Ας γνωρίζετε λοιπόν ότι η καρδιά μας η ελληνική και η δική μας άποψη λέει ,,ΑΥΤΟ !

ΔΕΝ θέλουμε την πατρίδα μας στην Ε.Ε που παίζει ρόλο οικονομικών νταβατζήδων.

ΔΕΝ θέλουμε την πατρίδα μας στην Ε.Ε που θέλει τα παιδιά μας υπηρέτες στα κράτη τους αλλά και στην ίδια την πατρίδα μας .

Ενημερώστε τον ανθέλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά  αλλά εμπεδώστε το και εσείς , ότι τα θαλάσσια σύνορα μας είναι Ελληνικά και όχι ευρωπαϊκά και ότι περιέχει στο υπέδαφος της είναι περιουσία των Ελλήνων και όχι των νταβατζήδων….

Ενημερώστε τον ανθέλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του ότι με το Euro ο ελληνικός λαός δεν είδε ανάπτυξη ούτε ευημερία και δεν μας φοβίζει η επιστροφή στο  εθνικό μας νόμισμα την δραχμή .

Ενημερώστε και τον ανθέλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι με το εθνικό νόμισμα είχαμε αξιοπρέπεια ,εργασία οικογένεια ,εθνική συνείδηση, πατρίδα ,όνειρα ελπίδα !

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ «» Γ.Μ

Παρότι επανήλθαμε για πολλοστή φορά και σας έχουμε ενημερώσει μην μας ενοχλείτε συνεχίζεται στην αποστολή προπαγανδιστικών δελτίων σας ….
Πριν αποταθούμε στην δικαιοσύνη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σας ζητούμε να διαγράψετε το email μας από την προπαγάνδα σας .

Το προπαγανδιστικό δελτίο των ψευτο ευρωπαίων !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΗΡΑΚΛΕΙΟ 05.06.2014
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Οι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές Κρήτης, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την άνοδο ακροδεξιών και άλλων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων στις πρόσφατες ευρωεκλογές , για την  αποχή και την αδυναμία των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων να χαράξουν μια ουσιαστικά πραγματική ευρωπαϊκή εκστρατεία, λαμβάνοντας υπ'όψιν τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών,
Ζ Η Τ Ο Υ Ν : 
*     Από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να διαμορφώσει μέσα από μια μεγάλη πλειοψηφία μια σταθερή θέση που θα επιτρέψει στον Ζαν-Κλώντ Γιούνκερ να διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
*    Από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών, την ψήφο των Ευρωπαίων Πολιτών, καθώς, η πλειοψηφία τους έκανε επιλογές υπέρ της οικονομικής & πολιτικής ολοκλήρωσης και ένας Πρόεδρος της Επιτροπής που θα φέρει δημοκρατική νομιμοποίηση, θα μπορεί να ηγηθεί της ΕΕ στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ενοποιητικού σχεδίου.
Η αναγκαιότητα για δημοσιονομική ένωση,για ανάπτυξη, για μια διαφορετική Ευρώπη, πιο συνεκτική και δημοκρατική που να απαντά στους προβληματισμούς των Πολιτών της, απαιτεί βήματα για την προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και όχι μικρούς εθνικούς συμβιβασμούς.


Sent: Thursday, June 05, 2014 9:06 AM
To: undisclosed-recipients:
Subject: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αυτό γιατί δεν το λαβαίνετε υπ’ όψιν σας όταν σας έχουμε ενημερώσει να μην μας ενοχλείτε ;;;

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) από την ηλεκτρονική διεύθυνση των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ή το μήνυμα αυτό, ήλθε από λάθος σε εσάς, ζητούμε συγγνώμη και για να μην επαναληφθεί παρακαλώ, πατήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cretefederalistmovement@gmail.com και στείλτε μας ένα e-mail με θέμα: " ΑΚΥΡΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ " .

Σας ευχαριστούμε πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: